Prijava

Kako se broj autora u poslednje vreme strmoglavo uvecava, mislim da bi bilo pametno da se novajlijama odmah nakon registracije automatski prikazu neka pravila, sta treba a sta ne treba da definisu i kako tacno to treba da urade. Secam se da sam video nekakve informacije za pocetnike (valjda ih Black Hole napisa) nekoliko meseci nakon registracije, a sad cak ne mogu ni da ih nadjem. Smanjila bi se se kolicina nadolazeceg smeca i moderatori bi imali manje posla.

Za! I da tamo budu ulinkovane neke sranje definicije sa groblja, da vide kako ne treba, i neke moje da vide kako treba.

Šalim se, mislim da bez obzira na uputstva, svako mora da nauči vremenom i na svojoj koži. Mora da ti obrišu po koju definiciju da bi ušao u fazon. Iskustvo je keva, štrebanje je kita.

To što oks kaže ta pravila retko ko bi čitao

Говорио сам ја то већ каизену и не сјећам се шта би.....

Ja mislim da bi ih mnogi citali. Osim toga bolje ista nego nista. Ja sam posecivao sajt dugo pre registracije, ali neki nemaju blagog pojma kako definicija treba da izgleda.

Predlagali smo to, skupili smo i sva pravila na jedno mesto. Samo treba da se odradi.

Па ни услове постављања и правила писања нико не чита. Шта се ту може.

RTFM pravilo - read the fucking manual: kad pokušaš sve što je u okviru ljudskih mogućnosti i zatim učiniš i neke stvari koje nisu, a mašina još uvek ne radi onda primeni RTFM pravilo...
Niko ta uputstva ne čita dok mu ne obrišu deset defki i dok ne popije sto komentara na račun svoje gluposti... i onda pojedini ne kapiraju pa otvaraju namnaest naloga koji svi odreda bivaju banovani...

A sem toga, pola uživanja mi je u čitanju napušavanja pacera :))))

Istina. I ja kad sam bila novajlija nisam kontala točno što se treba i kako. Umjesto pomoći dobila sam antagonizme s visoka.
Zato danas suosjećam s novima i stalno im nekog vraga objašnjavam.
Enivej, negdje pri reganju uvest prozor za čitanje osnova - kratko i zanimljivo. Tek nakon čitanja mogu dovršiti postupak registracije...

Tek nakon čitanja mogu dovršiti postupak registracije...

То би тек било успјешно :)
Дође му к'о оно са ''I agree'' на крају текста при инсталацији програма. Такви текстови му су свјетски рекордери по времену за које се прочитају. Просјек је 1,27 секунди.

Не знам за форум и остале зајебанције, али што се писања дефки тиче објашњење је пристојно и на правом месту.

Moze taj tekst da bude kao one reklame kad ulazis na neke sajtove, sto stoje po 10-15 sekundi, taman da malo prelete pogledom.

pustiš mu na foru - negde u ovom tekstu nalazi se ključni odgovor na pitanje za registraciju, molim pažljivo pročitajte pa odgovorite na postavljeno pitanje da bi ste se registrovali... a onda u sredinu teksta staviš neku reč koju moraju naći (pitanje glasi: koliko puta se u pročitanom tekstu pojavljuje reč kvalitetno)

Korak ka kvalitetnijim definicijama!

Isto pravilo kao i za postere i biće sve OK!

Neka izleti veliki naslov "UPUTSTVO ZA PISANJE DEFINICIJA" i podnaslov "ako ne procitas, definicja ce ti verovatno biti obrisana, a nalog banovan", valjda ce se NEKO zajebati i procitati ga.

Најбоље да ставите слику Исидоре Бјелице и Рушке Јакшић (ил' како већ бјеше) у страственом загрљају да се појави кад неко кликне на иксић, одбијајући да прочита правила.

Ja otvorio temu davno, Stefan napravio onu temu sa svim pravilima na jednom mestu... dakle, samo da se još "odradi".

Mogu da im se daju pravila na čitanje i onda test poznavanja pravila. Ko ne položi, nema registracije nego mrš na čitanje pravila.