Парење очију: лепо уређене собе

1. Dele ih besplatno po čekaonicama Doma zdravlja!

2. Šanzamm
    Dele ih besplatno po čekaonicama Doma zdravlja!

da ste rekli u wc-u dok kenjate pa da vas shvatim.....

Mikić pobjedioooooo!!!!

3. Jos samo da je PC tu negdje i to je to.

4. Staklo, metal, stroge geometrijske forme, jako malo detalja = VRH!

5. Staklo, metal, stroge geometrijske forme, jako malo detalja = VRH!

Дуплааааа ♥

6. http://www.cute-wallpaper.com/backgrounds/abstract/empty_bright_lit_room_with_a_glass_ceiling.jpg
    Ово ми је мени татабања! Без икаквог додатног намештаја, без ичега, само ја и празнина, и тишина, и спавање!

7. StefanKostić
    Ja sam uvek za minimalizam.

minimalizam ti u gacama dechko lololo

8. Au, ovo je za pokrit se dekom, Kosticu x)

9. Zar nije parenje ociju lepo uredjenom SOBOM?
    Btw, ja kontah da je ovo Osobom i da StefanKostic hoce da promovise metroseksualizam i taman se poradovah, kad ono medjutim!
    Sto se tice sobe, ovo mi je kul.
    http://homedesigninterior.com/wp-content/uploads/2009/11/luxury-bedroom-interior-design-furniture-and-lighting-fixtures.jpg

10. prigušeno svjeto i ogledalo na plafonu tačno iznad kreveta. Fetiš.

Nisi jedini:)
    samo, ne samo na plafonu, sa svih strana francuskog, uuuu

11. ogledalo na plafonu tačno iznad kreveta

Тако су једног лика нашли једног јутра без главе кад се огледало стрмекнуло. :)

12. Тако су једног лика нашли једног јутра без главе кад се огледало стрмекнуло. :)

Џими увек спреман да нам разбије снове.

13. Тако су једног лика нашли једног јутра без главе кад се огледало стрмекнуло

U,to je prezajebano

14. Не, озбиљно, та стакла и огледала где им место није ме ужасно фрикују.
    У једном хостелу у Будимпешти сам био у соби која је имала купатило са огледалом ИЗНАД каде. Капирам да има камера иза њега да би могли да стокују рибе док се туширају. Е, а док сам се ја туширао, све време сам се прибојавао да се не откачи и отфикари ми киту неко стакленце.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.