Prijava

Znaci mogu da gledam po peti put iste epizode i opet da mi bude zanimljivo...
Najjaci likovi su mi Erik Kartmen,Rendi Mars,Timi,Baters i Sef.I ostali su na neki nacin zanimljivi.....
Aj sad opletite....

Mene ovaj lik

http://kenny.smoovenet.com/grabpics/mole.gif

iz Saut parkovoga filma "Bigger, longer and uncut" podseca na http://vukajlija.com/recnik/autori/2389ja po prici.

slazem se sa celtom.....on i homer su legende

Džimi me podseća na ovoga što ga postovah zato što vjerujem da Džimi ljudima kojima se nešto loše desi reče "Where's your fucking God now?".

Заправо, десило се пар пута. :) У питању су били људи који ништа у животу не раде како би напредовали, осим што сваки други дан отприлике иду у цркву и моле се неколико пута дневно. Да ме не схвате погрешно, немам ништа против молитви, али сматрам да човек једино сам себи може помоћи, а Бог нас је оставио кад нас је направио и сачекаће нас кад мремо.

Meni su najjaci Baters i Rendi Mars. Ali Baters je isti ja kad sam bio klinac - naivan do koske:) Valjda ga zato toliko i volim.
Inace, Isus i Djavo su takodje kul razvijeni likovi.

Timi je faca :) a i Baters :)
ma svi su mi kul,pa i bozicno govance :D

E da i keva i cale od Batersa, koji slusaju middle of the road rock, pa Baters stalno peva od Bostona "If you leave me now you take away the biggest part of me, UuuUUuUuUUuUUUUuuu yeah baby please don't go" :)

Kartman je moj veliki prijatelj

Keni
Keni
Keni
Keni
Keni
Keni
Keni

Treba li i ja da kazhem ko mi je omiljeni? :-)

keni je ubedljivo najperverzniji lik u saut parku(posle kartmenove mame naravno)...Kad god neko izvali nesto poput cartmenovog: E pa igracu se sa sobom!Ja volim da se igram sa sobom i to radim svaki dan!- ili poput Sefa koji je prodavao cokoladne loptice(balls-jaja) i izvalio da bi svi trebalo da lizu njegove loptice...Keni se uvek iskida od smeha...Obozavam ga!

Randy Marsh je po meni najveci perverznjak,obozava pornografiju tipa,kineskinje koje povracaju jedna drugoj u usta,i slicne fetise...
i voli da se napije ko stoka..........

a veliki izvaljivaci su i likovi koji su epizodne uloge...

meni je butters a ni cartman nije los
,,Shut up you fucking JEW''

Meni su omiljeni.Kad vidim Katrmena u pidzami(ispadne mu salo)kako balavi cepam se od smeha.To je u epizodi kad Baters postane vampir

ljudi, pocela cetrnaesta sezona...ja samo da javim...

Emituju se trenutno na kanalima Film +,MTV,RTL (al se nista ne konta zbog glupog nemackog sinhronizovanja) a ponekad i na B92.

Ма, бре, соутхпаркстудиос.цом

naravno moze i tako :)