Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
E zato Rade gospodin covek. Nikome nista ne duguje!
ahahahaha, zadnje dve strane kidaju!
A i ovo da Rade nikom ne duguje...FTW.
Улази Раде у продавницу негде у земљи Србији и накупује свега што му треба. Дође на касу, касирка му каже колики му је рачун, он вади апоен од 200 евра и даје јој:
- Јао, извините, јел имате нешто ситно? - рече касирка
У том тренутку Раде вади новчаницу од 500 евра, даје јој и вели:
- Ево ти и задржи кусур. Следећи пут ме слободно питај за паре, немој да се стидиш. Чика Раде ће увек бити ту кад ти затревају.
Помилује је по образу, она баци сврш, а он седа за молтокутиватор и оде у посету старој баби.
Na pitanje "Šta mislite o Radu Lackoviću" poznate ličnosti su odgovorile sledeće:
Čuo sam da je Rade postigao 47 golova za na debitantskoj utakmici za amatere Ajntrahta čime je oborio svetski rekord ali ga neću pozvati jer mi na utakmici protiv reprezantacije Vanutatua igramo na nerešen rezultat, uostalom ako mi budu trebali napadači zvaču nekog iz Borca iz Čačka - Pižon
Rade je, eeeeeeeeee - Sonja Liht
Isto su me pitale stotine i stotine hiljada njih, Rade je što bi moja baba Stana rekla pravi srpski sin - Vuk Drašković
Mislim, mislim, mislim da ovu zemlju takvi kao, kao, kao Rade vuku unazad. Ali, ali, ali kada izduvate džonglu i pustite, pustite, pustite sexy seku to je pravi praznik za uši - Čeda Jovanović
He can handle the truth - Džek Nikolson
Dokazao mi je da i mozak može biti polni organ, jebo me je u zdrav mozak - JK
Priznajem, pokušao sam da ga zajebem jednom u Minhenu, ni sanjao nisam da će mi se osvetiti tako što mi je nakačio Marijanu na vrat - Lotar Mateus
Sladak je - Marijana Mateus
Jedini čovek koji poznaje fudbal bolje od mene - Gorčin Stojanović
Ma kakve kapsule, kakve dijete, seli smo jednom u kafanu, otkrio mi je par tajni i tako je počeo moj uspon - Novak Đoković
Živeo sam i odrastao u Sibiru u jednoj pećini sa medvedima, jednog dana je došao Rade, izveo me i pokazao mi je svet - Nikolaj Valujev
Pižon i Čeda kidaju! :D
pročitavši ovo Sveto pismo,shvatio sam da sam 22 godine živio u Radohuljenju i nepoznavanju lika i djela ovog velikog Oca! oooooo,primite me,želim spas svoje grešne duše!
У естрадним круговима постоји нешто што се зове "Радетова Клетва".
Клетва се састоји у томе да ако возиш кола и слушаш Радета, не смеш да угасиш, а камоли да прекинеш песму и пустиш следећу.
А ако то урадиш, у року од двадесет и шест секунди ћеш се слупати и погинути.
Одређени уметници нису веровали у то.
http://img.youtube.com/vi/83qlepOtni0/0.jpg Мислим да би требало и овог човека да уврстимо у пантеон. :Д
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BE%D0%BB%D1%84%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B3_%D0%90%D0%BC%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D1%83%D1%81_%D0%9C%D0%BE%D1%86%D0%B0%D1%80%D1%82#.D0.91.D0.B8.D0.BE.D0.B3.D1.80.D0.B0.D1.84.D0.B8.D1.98.D0.B0 skrinšotujte dok možete. Trolovanje vikija.
Скинули већ јебеш га.
Večiti Cinik, ne bih se složio... Baja je pesmu: Igrao sam Real iz X-2 napisao kada je našao zgužvan listić koji je Rade bacio na sred ulice. Ne ide da ih stavljamo u isti koš!
И то што кажеш, ал погле ово :
http://www.youtube.com/watch?v=WD6Fi0IKz8A
Rade bre nije kockar, on ne spava na ruletu! Kad se kocka, radi to zbog toga što porez na igre na sreću u Nemačkoj (40%) ide u humanitarne svrhe! Srami se! Radi sklekove!
Не знам ко је Вечити Циник, тј. не знам чији је дупли, али ОН ЗНА да сам ја апсолутно за! И како је Баја илегално божанство, њему се клањам уствари, а Радету јавно...
I ti se stidi, Radohulniče! Polako isplivavaju nevernici!
... мудре мисли о Раду...
"Ко се туђем Раду весели нека се своме нада" - народна
"Пажљиво бирајте шта желите, можда вам Раде то и оствари" - народна
"Кад има Рада има и начина" - народна
"Раде, иде Србин у војнике!" - народна
"Ако је Раде дрога онда сам ја наркоман" - Клаудио Каниђа
"R = mc2" - Ајнштајн
"Раде, Раде а и само Раде" - Екрем
"Раде никад ништа не захтева већ само даје" - Махатма Ганди
"Само велики људи могу уистину волети Рада" - Леонардо да Винчи
"Нема сунца без светлости ни човека без Рада" - Гете
"Човек се заљуби гледајући жену а жена се заљуби слушајући Рада" - Ксенофонт
"Незрела љубав каже: Волим те Раде јел ми требаш. Зрела љубав каже: требаш ми Раде јер те волим" - Фром
"Бити Раде у љубави значи - превалити пола пута" - Превер
"Кад Раде пева, разум ћути" - Спиноза
"И сад таворим последње дане у свом углу, дражећи себе злобном утехом која ничему не води: да паметан човек доиста не може постати Раде... " - Достојевски
на то му одговара речима...
"Ко жели постати Раде наћи ће начин, ко не жели, наћи ће оправдање" - Пикасо
"Ви сви припадници секретаријата Хашког трибунала можете само да прихватите да Раду попушите курац, то стоји у тексту " - Шеки
на шта одговара...
"Раде... извини" - Борис Тадић
"Оne does not simply walk into a Mordor... well actually only one does" - Боромир
Ако неко још ош да преузме, а по Радовом налогу лично, да обавља ову свету службу, преправљајући и многе друге изреке да ЊЕМУ једино, а не неким другим лажним, на светлости служу еве вам сајт па се зајебавајте, сморио сам се:
http://izrekeiposlovice.com/izreke/
турајте овде још да их видимо
Данкане мора се обавезно направити о Баји,... пст само да не чује Раде ал је ион божанство!
Турети, не знам ни ти чији си дупл, ал ајде... БМК је човек који је врховни бог сваком музичару, обвијусли.... А колико знам само Цара и ја имамо слику са њим, према томе... Сликајте се људи и покажите јавно па да засенимо Радета!
А Џанкане кад смо ми видели тај доказ за сликовање са Бајом?
Видели сте ЛОЛО, бијо и постер с том сликом....
Јебем ти све, ово као да је религија.
Контам да је и столар почео као естрадни уметник под штајгама Назарета, па се јудејска младеж зајебавала и дошла до овога.
А ви шизматици по БМКи, стидите се, јеретици.