Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. ahahahaahahahahahhhahaahahahhahahahahaahahahahaha

2. priča prva, autor mesija pjer:
    Vozio sam šleper od Dortmunda ka Hanoveru, negde kod Bilefilda mi puče guma. Šta ću sam na putu, ne znam Nemački, odbiće mi od plate zbog kašnjenja, kad ono staje auto frankfurtskih registracija, zatamnjena stakla. Gledam nije valjda neki preživeli SSovac rešio da me sredi zbog srpskih tabli. KAd ono ni manje ni više izlazi Rade, cvidze za sunce, majica upasana u pantalone, kopča na kaišu od zlata.
    Da skratim, čovek pozvao majstora, objasnio mu problem,čak je i platio novu gumu i odmah otišao, nisam stigao ni da mu se zahvalim, na nastup u Herfordu!

priča druga, autor pjer:
    Rade Lacković je ovog leta jedan od najzaposlenijih pevača. Toliko je tražen da neke tezge mora i da odbija. Uživa u prezaposlenosti i ne prođe nijedan dan da ne zaključi kako je napravio sjajan potez kada se sa porodicom iz Frankfurta vratio u Šabac. Rođen je u Klenju. Pre 15-ak godina, trbuhom za kruhom, otišao je u Nemačku. Pevušio je, ali nije ni sanjao da će jednog dana poželeti da bude pevač. U Nemačkoj je sreo Miroljuba Aranđelovića Kemiša. Kad ga je čuo kako peva, Kemiš navalio da ga hvali i počeli su da se rađaju snovi o pevačkoj karijeri... Snimio je album, pa još jedan, pa još jedan... Samo, nije bilo lako graditi karijeru van domovine. Ima dve godine kako se Rade definitivno vratio u Šabac...

zborenje Radovo, zapisao pjer:
    U Frankfurtu ste imali restoran. Šta ste sa njim uradili?

Rade Lacković: Prodali smo ga. Restoran je vodila moja supruga. Jedno vreme smo mislili da lokal može da radi bez nas, da ćemo moći odavde da nadgledamo posao. Trebalo nam je godinu dana da zaključimo da se tako ipak može. Pošto je navikla da radi i ne može da podnese da joj bude dosadno, moja supruga je umesto restorana u Frankfurtu, otvorila frizerski salon u Šapcu! Em uživa u poslu, em imamo gde da se šišamo!

priča treća, autor Ox:
    Rade je jednom u Diseldorfu otpevao svoje neprevaziđene stihove unazad! U pitanju je pesma "U nedra mi sipaj vina da me rashladi". To je do sada nezabeležen slučaj u svetu muzike i šou-biznisa. Zato je Rade zaslužio svačije večno poštovanje.

priča četvrta, autor Roki Bilbao:
    Rade Lacković vikendom dere Đokovića u tenisu, ali je skroman i domaćin pa neće da se eksponira.

Priča peta, autor roki:
    Džanki je rekao da mu je rade besplatno dao dojavu i čak mu je dao sto soma da istu dojavu uplati! Naravno- dobio je!

Priča peta, autor debeli pacov:
    Rade Lacković sparinguje sa Čak Norisom i redovno ga mlati ali je domačin i pevač čovek, neće da otima karijeru Čaču.

priča šesta, autor Frenki Vajld:
    Раде оде до папе у Ватикан, набије му ону капу у грло, прошета по Ватикану и кобјасни ко је главни. Кардинали му бришу ципеле док шамара масоне на сред трга.

priča sedma, autor Skočimiš
    Ljeto, ucvrljilo sunce, mi u studiju, pečemo se, 500°C stepenova.

I tako se tonac i ja razapeli po stolicama ko gušteri kad parkira se audi A8, bem li ga, tamna stakla. Izlazi lik isti Rade Lacković. Otvara gepek i vadi dvije kese pune. Aj, iskuliram ja to. Ne prođe minut - kad ulazi eminentna pojava u studio. Jebote, stvarno Rade Lacković!
    Kaže: "Prolazio sam tuda, sllušam vas na radiju, idem za Njemačku, pa reko - da vas počastim malo, evo osvježenja, znam da je vruće!"
    I stavlja one dvije kese na sto, jedna kesa puna limenki hajnekena od pola litre a druga puna sokova. Bilo je tu jedna 20 limenki i jedno 5-6 onih tetrapaka raznijeh sokova.
    Bato i ja zabezeknuti. Ono - došao Rade i donio nam pivu! Mi se zahvalimo, 'oš šta popit-neću, ne smijem, vozim-navrati ponekad-hoću uvijek-pozdrav-pozdrav'.
    Tu sedmicu je samo Rade Lacković pičio. Puštali smo ga jedno 45 puta dnevno. 3 puta je bio u izboru za hit dana. Rade oploditelj!

Priča osma, autor roki:
    Rade je jednom Otrsio Đokovića u tenisu i to mikrofonom! U jednoj ruci je držao mikrofon a u drugoj jareći but. Dok se Novak u pauzama nervirao Rade je cepao špricer. To se desilo u Beogradu kada su Nole i ostali proslavljali pobedu na Serbija openu a Rade se zadesio u kafani i izazvao Novaka. Rade je prvo tiganjem hteo da igra ali mu kuvar nije dao pa je morao mikrofonom. A kada je pobedio rekao je Novaku 'Bolje bi ti išlo plivanje šabane', seo je u svoj BMW frankfurtskih tablica i otišao a Novak je ostao da plače, lomi reket i urla na klince jer mu nisu lepo davali loptu.

priča deveta, autor roki:
    Rade Lacković je pevao na engleskom kraljevskom venčanju, ali je tražio da ta informacija nikada ne bude objavljena. Na kraju se zakačio sa Vojvodom od Čarltona i gurnuo mu glavu u indonežanski gulaš. Princ Čarls se veoma naljutio pa je Vojvodu od Čarltona izbacio sa venčanja a Radeta je na kolenima molio da mu oprosti zbog neprijatnosti, na šta je Rade šmekerski odgovorio ' Ma iskuliraj matori, napravi mi jedan špricer pa da nazdravimo'.

Priča deseta, autor roki:
    Rade je imao grupnjak sa mladom, starosvaticom i kumom na svadbi u Gornjem Prijakovcu. Mladoženja, stari svat i kum su bili presrećni što im je takva legenda oplodila žene i svi su mu stavili po hiljadu evra u gaće.

priča jedanaesta, autor roki:
    Rade je pevao na jednoj svadbi usled teške oluje. Jednom rukom je držao šator a drugom sekao pečenje.

priča dvanaesta, autor roki:
    Rade je pevao na kraljevskom venčanju u Londonu, ali on nikada nije o tome hteo da govori jer je veliki džek. Opalio je usput Pipu Midlton koja je odmah ostavila dečka u nadi da će je Rade šetati, ali jebiga..

priča trinaesta, autor roki:
    Jednom je drug Tito prolazio kroz Mačvu i čuo mladog momka kako peva. Naredio je svima da stanu i slušaju a kada je momak završio Tito je rekao 'E sada mogu da umrem'.

priča četrnaesta, autor fck:
    раде је ротшилду звизнуо шамарчину јер његов возач није пустио стару жену преко пешачког прелаза

priča petnaesta, autor roki:
    Rade je upao pijan na Rotšildovu žuraju i šamarao Abramoviča i Deripasku. Rotšild je na kolenima molio Radeta da iskulira a brat Rade mu je lupio ćušku i rekao 'Srećan rođendan šmekeru'. Onda je uzeo Rotšildovu jahtu i otplovio na Devičanska ostrva da im promeni naziv.

priča šesnaesta, autor sylar:
    jednom je rade doneo kutiju čačkalica na neko malo ostrvo u meksičkom zalivu. Danas je taj događaj poznat kao kubanska raketna kriza.

priča sedamnaesta, autor fck:
    раде је показао руком место на карти, испоставило се да је предвидео баханалије боре дрљаче у чокешини.

priča osamnaesta, autor džoni
    Rade Lacković i Mile Ignjatović su nekada bili najbolji prijatelji, onda je Mile pokušao da zajebe Rada. Ne mogu da vam kažem šta se dalje desilo, obećao sam Milu, ali rećiću vam samo da je Rade danas gospodin čovek i domaćin, priznat i poštovan umetnik, a Mile prodaje piliće po selu, toliko o tome. U znak prijateljstva Rade mu je čak i ovu( http://www.youtube.com/watch?v=J5nUs_JElcQ&feature=player_embedded ) pesmu pokloniJo i progurao ga međ zvezde ali Mile to nije znao da ceni.

priač devetnaesta, autor džoni
    Kako nezvanično saznajemo, Rade se sprema da započne internacionalnu karijeru. Zbog ove informacije Rijana se zabezeknula, Lejdi Gaga je još u šoku, Pitbul razmišlja da završi karijeru, a Dejvid Geta juri Rada da mu radi remix. Po svemu sudeći počeće sa ovom pesmom
    http://www.youtube.com/watch?v=KraIOhMFxfQ&feature=player_embedded
    a tekst će glasiti ovako
    You're Calling Me

There's no point in lying
    that you still love me
    Everything you say hurts me
    Don't you lie to me, please

Like a bird with one wing
    the love has been left
    and nothing can be forced
    Do not lie, let me be
    Hey, do not lie, let me be

You're calling me with sunshine
    but you're cooling me down
    you're calling me sweetheart
    taking out my soul

You're calling me my love
    but you don't love me
    You're lying, lying
    that you love me

Tonight even the stars
    are closer than the truth
    I wish you would love m
    but you don't love me, let me be

And we're losing everything under the sky
    there is no salvation
    there's you, there's me
    but admit it, there's no us anymore
    but, hey, admit it, there's no us anymore

Priča devetnaesta, autor Džoni
    Jelena Broćić je bila mnogo zaljubljena u Rada te je svoj najveći hit "Bele rade" posvetila upravo njemu, ali onda je shvatila da bi mogla da Radu napravi problem, a nije pametno sa Radom se kačiti (videti primer Mila Ignjatovića) pa je originalnu verziju izmenila. Original je oglasio ovako:

Bio je za mene moj jedini Rade
    koliko ga volim svaki cvetak znade
    kitu Rade meni dade
    i druga ga tad ukrade

Dragi Rade, dragi Rade
    ko li mi ga sada krade
    kome svoje srce dade
    s kojom li je moj jedini Rade

Sada Rade nekoj drugoj kitu nosi
    sperma sija sad u njenoj kosi
    moj Rade drugoj nosi
    a mom srcu bol nanosi

Moje srce voli samo Rada
    uzalud ga volim, uzalud se nadam
    moga Rada nemam više
    jer s njim druga sad uzdiše

Priča dvadeseta, autor Džoni:
    Merač pregleda klipova na jutjubu je graviran na milijardu, Rade ga je sa pesmom Da ima ljubavi 3 puta obrtao.
    Jedan čovek je u testamentu napisao da želi da mu na sahrani peva Rade Lacković, čovek umro, Rade došo da peva na sa'rani, i to za dž normalno. Završio pop svoje i na scenu stupa Rade, čim je počeo da poje svojim anđeoskim glasom, mrtvac ustade iz kovčega, pozdravi se i izljubi sa Radetom, i reče "E sad mogu da umrem", vrati se u kovčeg, leže i umre opet.
    RADE OŽIVLJAVA

Priča Dvadeset i prva, autor Roki:
    Rade se jednom kao mlad momak potukao sa Čak Norisom na ispraćaju u vojsku Stivena Sigala. Rade, šmeker kakav jeste, čim je stigao pod šator počeo je da odvaja ribe što je Čaku veoma zasmetalo pa mu je prosu jagodinsku ružicu na njegovu omiljenu košulju. Odjednom je pod šatrom nastao haos i Čak je počeo da izvodi neke njegove kerefeke ali ga je Rade vašarskom fintom zakačio preko bele džigerice te je Čak pao kao sveća na zemlju zapomažući. Kasnije su njih dvojica postali veoma dobri prijatelji i dan danas se prepričavaju njihovi provodi i bekrijanje po prištinskim kafanama u vreme Ramazana.

Priča dvadeset i druga, autor gospodin čovek:
    Cuo sam da je Rade jednom prilikom bio zaustavljen od strane organa reda, kada je milicajac uvideo koga je zaustavio i kakvu je gresku napravio izvadio je crvenu i rekao Radetu: Evo za pice. Posle toga Rade se odvezao svojim jugom sa BG tablicama do Nisa i napravio lancani sudar do Vlasotinca a pritom mu niko nije opsovao majku beogradsku. http://beardsandbellies.com/wp-content/uploads/2011/06/yugo.jpg" alt="" />

Priča dvadeset i treća, autor Dylan Dog:
    Kao osnovac,na temu "Šta radim u slobodno vreme?" Rade je napisao srceparajući pismeni,nastavnica je uzela neplaćeno bolovanje dve godine nakon toga izdahnula je od siline sročenih reči na dve strane,Rade džek kao i uvek pismeni je odmah prosledio umetniku narodne muzike....Legenda kaže da je pesma Poslednji boem,omaž ovom radu koji se kažu upućeni čuva ispod Miroslavljevog jevandjelja...

Priča dvadeset i četvrta, autor pišem uz vetar:
    Moja drugarica htela da nabavi muziku za more! Ja joj preporučio Radeta, ona odsluša i skine! Proba da pusti Cecu, kad oš kurac, nema zvučnika!
    Pusti ona opet Radeta, sve se lepo čuje!
    Ceca - jok! Proba i Sinana, čak i Bajagu, ništa!

ZA RADETA TI I NE TREBAJU ZVUČNICI!

Priča Dvadeset i peta, autor Džoni:
    Rade je 99-e pevao na mostovima sa svojim kolegama, kad je on pevao zbog frekvencije njegovog glasa NATO avionima su se poremećivali radari, komunikacija i navigacija, te su ti avioni od svih tih poremećaja sami padali, pa šta mislite, ko je oborio Nevidljivog?
    RADE PVO

Priča dvadeset i šesta, autor Dilan Dog:
    Rade se slucajno jednom prilikom digO na evu ras u bikiniju,rade je plivao...danas na tom mestu nice novi most na adi,rupa od radetovog palamara je temelj za prvi stub..

Priča dvadeset i sedma, autor večiti cinik:
    Крајем 80- тих, Раде се шетао Београдом и смишљао лирику за нове песме. Док је ходао, наишао је на црнокосог дечака који је потиштен седео поред тениског терена. Добар и душеван човек, Раде приђе дечаку и упита га зашто је туга у срцу његовом. Дечак одговори да би желео да игра тенис, али су му мишићи руке атрофирани, ћопав је у леву ногу, и пати од далтонизма. Раде поразмисли мало, па оде до спортске радње и купи један обичан рекет и пар лоптица. Вратио се до дечака и рекао му:

" Иди до терена. "

Дечак устаде и одшета до терена без проблема. Раде му даде рекет у руке и нареди му да замахне.

" Али чика Раде, ја не могу... "
    " Замани одмах! "

Дечак замахну први пут, па други пут. Трећи пут је Раде пред њега бацио лоптицу, која би погођена и глатко прелете преко мреже. Раде остави срећног дечака, који је сад савршено распознавао боје, да се игра. И пре него што оде показа му неке потезе које је он научио у својих пар тренинга тениса. Дечак се звао Новак.

Priča dvadeset i osma, autor Roki:
    Na slavi Roda Blagojevića u Čikagu Rade se odvalio kao bulja, tu je bio i neki crnac, Rodov dobar prijatelj i pajtaš iz partije. Rade je počeo da ga podjebava i to afroameričkim akcentom ali je crnac bio pička pa je ćutao celo veče, na kraju mu je Rademuhvatio ženu crnkinju za batak na šta je crnac počeo da protestuje. Pobesneli Rade je dohvatio ražanj u nameri da crnca nabije na isti ali ga je 79 pripadnika obezbeđena jedva zadržalo 1minut i 30sekundi, taman dok je crnac sa ženom otrčao do kola. Rade je samo doviknuo 'JEBAĆU TI MATER AKO TE VIDIM JOŠ JEDNOM!!!'. Priča se da crnčeva žena svako veče masturbira na Radeta Lackovića a što se crnca tiče... Pa šta mislite, zbog čega Obama zaobilazi Srbiju?

Priač dvadeset i deveta, autor Roki:
    Rade je jednom zaginuo u Skadarliji. Dok je šljokao pisao je neke od svojih najvećih pesama ali je bilo i nekih tekstova koje je izvlačio iz podsvesti i bili su totalni šit. Dok se vraćao kući pod uličnim svetlima jednog nadvožnjaka je čitao sve što je napisao, ono što mu se svedelo je sačuvao a sranje tekstove je bacao ispod nadvožnjaka. Međutim, nije znao da je ispod bila gomila nekih džankija koji su uzimali te šit-pesme i oduševili se njima pa su rešili da sledeći dan naprave bend. Ti Radetovi šit-tekstovi su danas poznati kao pesme EKV-a.

Priča trideseta, autor džoni:
    Miroslav Klose i Lukas Podolski su bili na jednom Radetovom nastupu u Minhenu, pošto su Poljaci tu ih je napala grupa skinheda, bilo ih je oko četres', hteli bili da ih slome, tu je Rade uleteo i pomlatio tu gamad, a ovoj dvojici platio piće i posle nastupa ih odveo na roštilj. Prošlo od tog događaja nekoliko godina, i došlo na red SP u Južnoj Africi, pred utakmicu sa Srbijom, u Nemačku svlačionicu ulazi Rade Lacković, pozdravlja se i ljubi sa Kloseom i Podolskim, Marko Marin ih moli da ga upoznaju s njim jer mu je idol iz mladosti, Lev popizdeo, Rade se samo okrenuo ka Levu i rekao mu "Pst, tišina", a ovoj dvojici je samo namignuo, na utakmici Klose dobija crveni a Podolski promašuje penal. Kad su se vratili u hotel ispred vrata sobe čekalo ih je iznenađenje u vidu pečenog praseta sa sve mašnicom, i stajao je natpis na njemu "Momci uživajte, vaš RL".

Priča trideset i prva, autor Vita:
    Неке шездесет осме пут нанео Радета у Аустрију. Пролази он кроз неку варошицу, Тал, и види жгољавог момка како покушава да подигне парче буђавог леба са пода. Мали није имао снаге ни ту кришку да подигне. Раде, добротвор какав је, да му педесет марака, отпева му песму, и прорекне му да ће да буде најјачи човек на свету.
    Тај момак је са тих педесет марака и Радетовом песмом у срцу пошао пут теретане и Америке, и на крају постао гувернер Калифорније. Истинита прича.

Priča trideset i druga, autor Vita:
    Џони Штулић је једном набасао на свешчицу стихова које је Раде записивао у ретким тренуцима одмора. Схвативши да би га сви провалили, није их украо. Али, није ни могао да пише своје песме после једног погледа на Радетове. Подвијеног репа је побегао у Холандију, да никад више не напише песму.

Priča trideset i treća, autor Džoni:
    Rade radi šišmiš bez šipke. Na jednoj svadbi je levitirajući pevao 15 minuta i kad je završio rekao je "Njutne piši nove zakone".
    RADE NE JEBE GRAVITACIJU NI 2%

Priča trideset i četvrta, autor oblakmatori:
    Rade na bingu sa jednim listićem dobio 15 ogodaka, kola i zamenu pride. Odlučio se da uzme zamenu, jer zna da će i sledeći listić biti dobitni...

Priča trideset i peta, autor Večiti Cinik
    Раде је смућкао Кока Колу на концерту у Минкену, тако што је узео шећер, соду, клековачу зарад боје и додао мало белог које је покупио из џака који му је послао Пабло Ескобар што му је пево на свадби трећег сина.

Priač trideset i šesta, autor pfcabra:
    Jednom je Rade pevao na svadbi, u Koreniti, pored Loznice. Velika svadba, 1000 zvanica. Pročulo se to po okolnim selima, te nagrne silan narod, da čuje jednog jedinoga. Na svakog pozvanog doš'o i jedan nepozvan. Domaćin, kad je video tol'ki narod, snuždi se, jer nije imao dovoljno hrane i pića, da ugosti sve koji su došli. Rade ga primeti tako neveselog , zovne ga i kaže mu da uzme sve to što je spremio njemu za pojest' i popit' i da da narodu. Kako je Rade pravi Srbin i može da pojede i popije i boga oca, to što je bilo spremljeno za njega, taman podmiri ove nenadane goste. I tako Rade otpeva celu svadbu gladan i žedan. Eto koliki je čovek i gospodin Rade Lacković.
    PS Iako su na veselje došli ljudi iz šest okolnih sela na svadbi nije bilo tuče!?

Priča trideset i sedma, autor Roki:
    Svetski mediji su obelodanili indicije da je bilo afere između Ejmi Vajnhaus i Radeta Lackovića. Međutim, Rade nije bio zadovoljan Ejmi jer je posle 3 čaše vina već bila mrtva pijana i nije mogla da ga prati pa je ostavio... Njeno srce to nije moglo da podnese.

priča trideset i osma, autor Roki:
    Rade za vreme građanskog rata na prostorima bivše Jugoslavije bio neutralan. Bilo je to 95 godine kada je zaginuo u jednoj kafani u Apatinu i tu držao filipike o besmislenosti ratovanja. Međutim, hrvatska oluja je išla pravo ka Apatinu. Rade, mirotvorac kakav jeste, otkinuo je prutić sa drveta i poterao Hrvate nazad do Zagreba.

Priča trideset i deveta, autor Džoni:
    Dolazi ti jedan dan meni u dvorište crni mercedes sa prikolicom, nemačke table. Izlazi iz mečke čovek, ma lep ko lutka, nosi kesu, a u kesi 200 grama kafe i kilo šećera, vidim ja zna čovek za red. Dobar dan, dobar dan, kaže čovek "Ja sam čuo da vi imate neke prasiće na prodaju", ja odgovorih potvrdno, rekoh ima 10 komada, on htede da ih pogleda, krenemo ti mi ka štali, ja ga pitam "Izvinite, jeste li vi Rade Lacković?", on se samo nasmeja, gledam ga ja, jeste Rade, nije Rade, ma jes, ma nije... Ulazimo ti mi u svinjac, stao on, ćuti i gleda, i samo reče "Uzimam svih 10", ja rekoh "U redu, sad ću ja da vam ih navatam", kaže on "Nema potrebe", ulazi on kod njih i poče da peva, i samo vidiš izlaze polako prasići jedno po jedno, penju se sami na vagu i sami se mere, i odmah nakon toga se penju u prikolicu, niko ih pipnuo nije, ja gledam i ne verujem, al po glasu videh odma jeste Rade, slušaju ga prasići ko pacovi frulaša, opijeni njegovom pesmom, ma šta prasići, krenuo i ja na vagu da se merim kolko me opilo. Popeše se svi prasići u prikolicu, prilazi meni Rade i kaže "Koliko?", ja rekoh gospodine Lackoviću, za vas ništa. On se samo nasmeja, sede u mečku i ode, meni puno srce, video sam svog idola, al nešto kontam, čudo Rade tako da ni ne ponudi ni evrić, čisto radi reda, ulazim ja u kuću, kad nasred stola 1000 evra i cd Rada Lackovića sa potpisom "Ja nikom ne ostajem dužan, u zdravlju da ih potrošiš".

Priča četrdeseta, autor Roki:
    Naučnici sa univerziteta u Masačusetsu su vršili interesantno istraživanje. Doveli su oko 8700 žena i pokazali im OVU sliku Radeta Lackovića. SVAKA od njih je doživela oko 32 orgazma za nepunih 18 minuta, frigidne su postale lude za seksom a sterilne počele da rađaju decu i SVE su tražile po nekoliko primeraka ove slike. Čak se i priča da je soba Mišel Obame oblepljena ovim slikama... Kakav šmekerski pogled i dokaz da Rade poseduje interplanetarno znanje zadovoljavanja ženskih jedinki!
    http://www.yu4you.com/slike/velike/cd/1509.jpg

Priča četrdeset i prva, autor Roki:
    Rade je na nekom nastupu u Americi izboo tridesetak Anđela pakla viljuškom jer su pravili sranja i nedolično se ponašali a kada je Obama došao da mu se izvini zbog toga on mu je opsovao 'majku afroameričko judeomasonsku', uhvatio ga za klempavo uvo i izbacio napolje.

Priča četrdeset i druga, autor džoni:
    Formula 1, velika nagrada Nemačke, Nirnburgring, 3 dana pred trku prijavljuje se RL Racing Team za trku, sa vozačima Radetom Lackovićem i Zoranom Vanevom, svi u čudu. Nema njih na nezvaničnom treningu, nema ih ni na zvaničnom, nedelja, 5 minuta pred početak trke eto ti njih dvojice, Zoki vozi Rakovicu, a Rade IMT 539, zauzimaju mesta u zadnjim redovima, kreće trka, u prvoj krivini njih dvojica pretiču njih sve, privodi se trka kraju, Rade beži svima 20 krugova a Zokija diskvalifikovali zato što je zaboravio da otkači balirku pa je slučajno izbalirao prednji deo formule Marka Vebera. Elem, Rade odvezao počasni krug, popeo se na podijum, ispolivao se sam šampanjcem, održao konferenciju za štampu, sačekao je još sat vremena da svi vozači završe trku i sve ih je odveo u kafanu.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Zapovesti,liturđije i molitve:

1.Ja sam Rade tvoj i poštuj me zbog puretine koju ti davah.

2.Ne pravi sebi idola, ja sam najveći idol

3.Ne jedi govna kad te niko ne tera.

4.Šest dana dejstvuj, sedmi dan pojačaj intenzitet.

5.Poštuj ćaleta, kevu i pre svega Boru.

6.Ubij

7.Stavi sudžuk gde stigneš

8.Kradi i porobljavaj

9.Pričaj sve najgore o Karleuši

10.Uzmi što ti se nudi.

Ovo ne znam kako da klasifikujem, al' do jaja je, a napisao je Grof Vlatko Paskačić:
    Rade Lacković za predsednika Srbije. Em je lepši od Tadića, em ima veze u NemačkU, em je prihvatljiv kao čuvar moralnih vrednosti. Ako Rade dođe na vlast, ukinuće sve programe koje slave Novu religiju, pošast koja je zavladala još od kad, ali je konačno dobila svoje otelotvorenje u vidu Plave Šeherezade.
    Ako Rade bude predsednik, himna Srbije će biti: Idem pravo u kafanu, od Ivana Kukolja Kukija.

Zapovest labokv-ova:
    ako ga sretnes na ulici daj mu dubog naklon.savij se skoro do zemlje i probaj da gazis bas onde gde je on gazio.valja se.mi smo neverovatno srecni ljudi sto zivimo u radetovom vremenu jer rade ce biti vecan.njegov lik i delo su vecni

Prva svjata istina, autor kalašnjikov:
    RADE CEO VINOGRAD OBERE KAD ZAPEVA KAKAV GLAS IMA!
    Ne vredi, čim vidim Radetovo ime kaps lok se sam pali. Tema JEBE!

Druga svjata istina, autor Ox:
    Rade kontroliše Sašu Popovića, ali je gospodin i domaćin i neće da bruka Sašu tako što bi ga naterao da svira harmoniku, a da Peja opet vodi Grand!

Treća svjata istina, autor fck:
    раде је раскринкао баварске илуминате, од тада наши животи нису исти.

Četvrta svjata istina, autor pjer:
    Rade jebe i kobjašnjava govnavom močugom dok ga meće razuzdanim pevaljkama u RČ!

Peta svjata istina, autor Warner Fon Latiniše:
    КУРВЕ, ПРАГЊЕТИНА И РАДЕ ЛАЦКОВИЋ!!

šesta svjata istina, autor pjer:
    RADE JE DONEO LJUDIMA VATRU I NIJE NAJEBO!

Zapovest pjerova:
    RADE JE JEDAN, DECXKO!!!!!111111 NE IMAJ DRUGE RADETOVE!!!!!!!!!!111

Sedma svjata istina, autor debeli pacov:
    Rade vozdiše na nebesa!

Osma svjata istina, autor dvajt:
    РАДЕ ПУШИ ДРИНУ БЕЗ ФИЛТЕРА У СРЕД БОЛНИЦЕ И ЈЕДЕ МАСНУ СВИЊЕТИНУ ЈЕР МУ ПУЦА КУРАЦ ЗА ХОЛЕСТЕРОЛ ИАКО ГА ДОКТОРИ СТАЛНО УПОЗОРАВАЈУ!

Deveta svjata istina, autor Frenki Vajld
    Раде води целу Србију на летовање и још сваком да по 300 евра џепарца

deseta svjata istina, autor Gospod Bog:
    Rade je preterao prasiće preko reke umesto Crnog Gruje...

Jedanaesta svjata istina, autor grof vlatko:
    Džejms Bond je rađen po Radetu Lackoviću

dvanaesta svjata istina, autor DylanDog
    Pipa Midlton nosi radetove trojke,dvojica su blizanci i ovaj treci takodje

trinaesta svjata istina, autor grof vlatko:
    Rade ima lažan profil na fejsu sa kog podsvesno ulazi u podsvest svake Mladosrpkinje i na taj način je čovek zadužen za podizanje nataliteta.

četrnaesta svjata istina, autor grof vlatko:
    U slučaju bolova na bilo kom delu tela, stavite Radetovu sliku na ozleđeno mesto. Čak i na kurac i muda, jer Radetu to ne smeta, on je dokazao svoj mačizam i strejtness više puta. Ako ga stavite na pičku ili na sise, oporavak je milisekundaran.

petnaesta svjata istina, autor Frenki Valjd:
    Раде одобрава дефиниције које модератори одаберу па ако он да дозволу онда се појављују на насловној.

Šesnaesta svjata istina, autor Petar Pan Pezos:
    Rade trenira ritmičku gimnastiku, i niko živ ne sme da ga zajebava da je pešovan

Molitva kamikazina:
    Hej RADE RADE da je sreće nastupo bi na marakani, ali ološ neće
    Oj Rade božji sine oprosti narodu svom i budi zaštitnik njegov do sudnjega dana,a kad taj dan dođe seti se nas što ne BEŠASMO zaneseni iluminatsko-masonsko-jeretičkom propagandom protiv tebe i tvoje porodice
    SMRT KARLEUŠI I PLAĆNICIMA.ŽIVEO RADE!

Šesnaesta svjata istina, autor oblakmatori:
    Kada Rade peva, svako je veče Nova godina, mada Rade i nije da peva, on poje. Kad umrem neću popa, oću Rada!!!

Sedammnaesta svjata istina, autor sylar011:
    Kad radetu kita dotakne zemlju, ona izazove zemljotres u Japanu

pojma nema šta je ovo, ali Groucho_Marx pojasnio
    пРАВА ТЕМА ЗА СВЕ МУЗИЧКЕ СЛАДОКУСЦЕ, ПОСЛАСТИЦА ТАКО РЕЋИ! јЕР ВОЛИТЕ ВИ РАДЕА? јА СЕ ЗАКЛИЊЕМ У ЊЕГА, ОН ЈЕ АСОРТИМАН МОГ СРЦА, ЈА СВЕ ЊЕГОВЕ ХИТОВЕ НАПАМЕТ УЧИМ И ПРЕСЛИШАВАМ СЕ ПРЕ СПАВАЊА УМЕСТО МОЛИТВЕ, ЈА САМ РАДОБОЈАЖЉИВ ЧОВЕК И ПАЗИМ ДА СЕ НЕ ЗАМЕРИМ РАДЕУ МОЈИМ ПОНАШАЊЕМ ЈЕЛ САМ ЧУО ДА И ПОРЕД ТОГА ШТО ЈЕ РАДЕ ТАКО РЕЋИ "ЏЕК" СТРОГО ПАЗИ НА СВОЈЕ ЉУБИТЕЉЕ У КОЈЕ И САМ СПАДАМ, МОЖЕ СЕ РЕЋИ ДА САМ ИСКРЕНИ РАДЕОВ ОБОЖАВАОЦ, ЈА СВЕ ПОСТЕРЕ ЊЕГОВЕ КАЧИМ У МОЈУ СОБУ ОКО ГОБЛЕНА, ЗАДУЖИО САМ СЕ У ЛАКОМ КЕШУ КОД МАРКА ЈОВАНОВИЋА ДА КУПИМ ЊЕГОВ ПРВИ ПОСТЕР ИЗ САБОРА, ДДРУГИ КАЧЕ САМАНТУ ФОКС И ПАМЕЛУ АНДЕСОН, ЈА САМО РАДЕА, МОЖДА ЗАТО И НЕМАМ ПРИЈАТЕЉА АЛИ ТО НИЈЕ БИТНО ЈЕЛ ЈА ВОЛИМ САМО РАДЕА, ОН ЈЕ МОЈ ПРОРОК, ПА ЈЕР ТАКО, РЕЦИТЕ, ЈЕДНОМ САМ ГА УПОЗНАО НА ЖЕЛЕЗНИЧКОЈ СТАНИЦИ У РАЖАНИ, БИО ЈЕ ВЕЛИЧАНСТВЕН У СВОЈОЈ ЈЕДНОСТАВНОСТИ, ПРУЖИХ МУ РУКУ МУЦАЈУЋИ, ОН ЈЕ ПРИХВАТИЈО, УДЕЛИЈО МИ СМЕШАК НАТЧОВЕКА И ЗАМИШЉЕНО ПОГЛЕДАО КА ХОРИЗОНТУ, ДА ДА, ПРИСУСТВОВАО САМ ЈЕДНОМ ТАКВОМ ТРЕНУТКУ, МОЖДА СЕ У ЊЕМУ РАЂАО ЈОШ ЈЕДАН ХИТ, ПА МОЖДА ЧАК И ВЕНЧАНИЦА, КО ЋЕ ЗНАТИ, ЧУДНИ СУ ПУТЕВИ РАДЕОВИ, ПРЕСЕДАО ЈЕ У ВАЉЕВУ И НЕСТАО КО ЗНА ГДЕ, КАДА МИ ЈЕ ДОТАКАО РУКУ ОСЕТИО САМ КОСМИЧКУ ТОПЛИНУ И ПЕСМУ СФЕРА КОЈУ ЈЕ ПЕВАО ХОР КРИЛАТИХ ДЕЛФИНА ПОД ДИРИГЕНТСКОМ ПАЛИЦМ ФОН КАРАЈАНА ВАСКРСЛОГ У ОБЛИКУ ЈОЦЕ ДЕЛФИНА ИЗ БОКЕ КОТОРСКЕ НЕВЈЕСТЕ ЈАДРАНА, ОТАДА СУ МИ ИЗРАСЛА ОБА ПРСТА КОЈА САМ ИЗГУБИЈО РАДЕЋИ У ГИГАНТУ ПРВИ ПАРТИЗАН ООУР КАПИСЛЕ, НИСАМ ЈЕ ДО ДАНАС ОПРАО

КУНЕМ СЕ У РАДЕА!!!!!!!!!ЈЕДАНЕС

Osamnaesta svjata istina, autor sylar:
    rade jebe epileptičnu drolju na ivici grotla vulkana i svršava joj lavu po stomaku

19. heiliges Geheimnis, Schreiber kamikaza:
    Arbeite Lackovič funfzehn jahre mit uns
    1.Magical woman
    2.Ganze Stadte Hochzeite mir mit du
    3.Lebending war nicht

Dvadeseta svjata istina, autor Grof Vlatko:
    Rade Neimar je u stvari Rade Lacković kroz vekove.

Rad je stvorio čoveka - Misundertanding, ljudi - Rade je stvorio čoveka.

RadeJacija je pojava pri kojoj bivate izloženi umilnim zračenjima iz Radetove eustahijeve trube i na taj način poboljšavate svoj genetski potencijal. Deca će vam biti i lepa i pametna.

Radeon grafičku je izmislio Rade da bi pravi Srblji videli istinu kroz nju.

dvajesprva svjata istina, autor džoni
    Kada u imenu Vlatko zamenimo slovo t slovom c dobijamo Vlacko, odbijemo V i dobijamo Lacko što je Radetov nadimak od malih nogu. Idemo dalje, Grof je jedna od titula koje Rade poseduje, a šta radi Radetova publika na njegovim nastupima? Pa skače, u transu opijena njegovim pesmama. Pa skače = Paskačić.
    A grofe, grofe, provalio sam te, od početka si mi bio sumnjiv, ti si Radetov apostol i zadatak ti je da nama slepima pokažeš put.

Dvajezdruga svjata istina, autor fck:
    раде је један породичан човек, домаћин старог кова.

Tumačenje poslanice vukajlijašima, autor Grof Vlatko:
    "Tako da nas ljudi smatraju kao sluge Radetove i upravitelje tajni Radetovih. (-) Zato ne sudite ništa prije vremena, dokle ne dođe Rade, koji će svojim glasom osvijetlati što je sakriveno u tami i objaviti namjere srca..." (Poslanica Vukajlijašima)
    to i još mnogo toga u pravoj verziji Biblije, koja objašnjava, jer carstvo Radetovo nije jelo ni piće, nego pravednost i mir i radost u srcu ozračenom radejacijom.

Dvajestreća svjata istina, autor Dvajt:
    Све је тако, а ватиканска гамад је сакрила праву верзију Библије, како би нас удаљила са правог(Радетовог) пута. Зато је један од наших највећих противника и дан данас Папа и зла машина која га окружује.

Ево и Свети Сава говораше слично:

И појављиваће се разни демони и заводљиве сатанине слуге, да наводе чељад српску и осталу честиту на пут неморала, блуда и разврата, али ви децо само Радета једног поштивајте и пратите, јер он је пут, светлост и једина вам нада

Dvajesčetvrta svjata istina, autor Grof Vlatko:
    Rade je propovodao dolazak lažnog proroka: plave šeherezade!

dvajespeta svjata istina, autor Grof Vlatko:
    Kad pijani zaspete pod stolom Rade vam stavi jastuk ispod glave i flašu kisele pored.

Dvajesšesta svjata istina, autor Roki:
    Rade ima drvo na kom rađaju novčanice u apoenima od 500 evra, kažu da mu ga je sam Bog poslao jer rade veliki čovekoljub i samarićanin beše, nikada nije žalio da pomogne sirotinju, čak i kada se švorc vrati sa bauštela. Zbog toga on ne naplaćuje nastupe.

Dvajessedma svjata istina, autor Roki:
    Zašto Rade ne peva na Marakani? Pa gde da stane 4 milijarde ljudi na Marakanu???

Dvajsosma svjata istina, autor oblakmatori:
    Rade ima plućni kapacitet, da gume na kamionu naduvava bez pumpe.

Dvajzdeveta svjata istimna, autor električar:
    Rade jebe i ne žali!

trideseta svjata istina, autor Frenki Vajld:
    Радета толико поштују да кад суди фудбалску утакмицу осме бетон лиге Србије (то му је исто хоби, мало се опусти после напорне ноћи) најватренији навијачи га не псују и не прете му него навијају за њега и товаре играче. Тако се са трибина може чути:

"Шта се ваљаш по терену, Раде није свирао фаул. Раде црвени одмах!"
    "Ууууа, играч нема пишу. Играчи, јебемо вам матер. Раде Колина!"

trijesprva svjata istina, autor urrad:
    Ne postoji teorija evolucije, postoji samo spisak životinja koje su Radetu dobre za ražanj.

trijezdruga svjata istina, autor roki:
    Muzika se deli na 'Rade Lacković', 'klasika' i 'ostala sranja'.

Rade Lacković brotherhood fan klub - pravila - Zapisao Džoni

1. Ne pričaj o klubu Radeta Lackovića
    2. Nije isto kao 1 jer ovo je fan klub, a ne borilački klub, a Rade nije plagijator
    3. O Radu pred drugima pričaj u šiframa npr. :
    -Kako sam gladan, RADEO sam ceo dan, kako bih nešto LACNUO
    Ovo bi značilo pusti mi neku Radetovu pesmu, jer Radetova muzika se ne sluša, ona se konzumira, on je nama nju poslao kao što je Bog poslao manu sa neba, ja kad čujem Radetovu pesmu 3 dana ne moram da jedem!
    4. Ako čuješ neku dobru grčku i tursku pesmu pošalji je Radetu na obradu, ne zato što je Rade plagijator već zato da im pokaže kako to treba da se radi
    5. Ženama pristup klubu zabranjen, Rade objasnio u pesmi "Nazdravite al bez mene":
    "Ne praštaj ženama na suze, one su ti kraljice prevara"
    6. Zvanična himna fan kluba je "Da ima ljubavi" jer Rade promoviše ljubav.
    7. Radetov rođendan se slavi kao krsna slava fan kluba, a u znak njegovog rođenja se prinosi žrtva u vidu prasića i jagnića (može i roštilj).
    8. Plava Šeherzada, Dado Polumenta, Ekrem Jevrić i Vesna Vukelić Vendi su 4 jahača Apokalipse, uvek se bori protiv njih, i nemoj se povinovati njihovim željama.
    9. Uslov za ulazak u bratstvo je poznavanje Radetove biografije, za ulazak u bratstvo polaže se ispit pred 3 istaknuta člana Bratstva.
    10. Masoni su pičke.
    11. Muvati devojke samo stihovima Radetovih pesama
    12. Lozinke kao znaci raspoznavanja su stihovi Radetovih pesama, jedan član započne, a drugi treba da nastavi tu pesmu, kao u Valteru "Vazduh trepti kao da nebo gori" npr.
    -Pojačaj radio, biće ti jasno
    -Kada ti je teško, kad padneš u krizu
    -Izvoli pivo brate

Trijestreća svjata istina, autor Pjer:
    Rade će za jedno 20 godina biti klasika, deca će učiti njegove pesme na muzičkom!

Trijesčetvrta svjata istina, autor roki:
    'Igra prestola' nema nikakvog smisla više, dobro se zna da će u njoj jedini pobednik biti RADE!

Molitva Grofa Vlatka Radu:
    Rade naš, koji si na svadbama,
    nek se sveti mikrofon tvoj
    i nek dođe carstvo tvoje
    u Austriju kao i u Švecku
    ražanj naš nasušni daj nam za vikend
    i oprosti nam zablude naše
    kao što se i mi hranimo pesmama tvojim
    i ne odvedi nas na svadbu bez ražnja
    no nas izbavi od zdrave hrane
    sada i uvek i u klipove jutuba
    Ražanj.

Trijespeta svjata istina, autor Tandrčak:
    Раде плоди ванматерично!

Trijesšesta svjata istina, autor Roki:
    Vibrator sa Radetovim likom ne sme biti pušten u prodaju jer bi to značilo ženske nerede na ulicima i tuče po prodavnicimna oko ovog artikla. Kada se uključi trese kao nenormalan i piči pesma 'Rekli su mi da si plakala one noći kad sam se oženio'.

Trijessedma svjata istina, autor Stefan Bič Radetov:
    Djordjo Armani, Domeniko Dolče, Stefano Gabana i ostali gejovi nose majice sa ikonom Radeta Lackovića na njima da bi povećali svoju muškost i da bi se štitili od side.

Rade oblači Mileta Kitića. RADE UNICEF

Trijesosma svjata istina, autor Stefan Bič Radetov:
    Rade ima čvabalo veličine Resavske pećine. Jedared je pobedijo Dambldora u pravljenu mađija.

Trijezdeveta svjata istina, autor džoni:
    Kad prase vidi Rada samo se natačinje na ražanj!

Četrdeseta svjata istina, autor Petar Pan Pezos:
    Rade jebe maloletnice i zakon mu ne može ništa!!

Četresprva svjata istina, autor Grof Vlatko:
    Dok su Armstrong i kompanija išli na mesec u kokpitu su im pičile Radetove pesme.

Četrezdruga svjata istina, autor Grof Vlatko:
    Rade je poznavao Natašu Bekvalac još kad je bila nevina.

Četrestreća svjata istina, autor Vita.
    ИСУС ЈЕ ДРУГИ ДОЛАЗАК РАДЕТОВ ЧИМЕ ЈЕ ДОКАЗАНА ЦИКЛИЧНОСТ ПРОСТОРНО-ВРЕМЕНСКОГ КОНТИНУУМА!

Četresčetvrta svjata istina, autor kamikaza:
    Rade objanijo Tadiću da neće predsedavati Evropskom unijom

Četrespeta svjata istina, autor pjer:
    Rade je dokazao da su Ajnštajnove premise bile pogrešne!

Četresšesta svjata istina autor pjer:
    Rade je Slobi dao pilule za privremeni prestanak rada srca i onda ga transportovao u sklonište kod Mire, Marije i Marka

četressedma svjata istina, autor Roki:
    Rade mečkom išao od Hoencfrunštena do Majamija... Preko okeana...

Himna gospodina čoveka Gospodinu Radu:
    Bog ga na zemlju posla, i glas mu predivni dade
    Dade mu božije ime, zove se Lacković Rade

On je ponos srBski,od Tokija do Hurgade
    Legenda on je srBska, presvetli Lacković Rade

Najveći jebač na svetu, jer plodi tinejđerke mlade
    plodi i malo starije, plodi ih pornićar Rade

Nek cuje ceo svet, neka i Ameri vide
    kakvog čoveka imamo koji leči od side

Ako mi Radeta dirneš ja ću te nožinom klati
    jer ja sam zbog Radeta spreman i goli život dati

Čuje se Radetova pesma, do naših ušiju stiže
    Čuje se anđeoski glas koji iz mrtvih diže

četresosma svjata istina, autor Večiti Cinik:
    Раде је убио Мурата, ал пошто је господин, реко је да је то урадио млади његов јуноша Обилић.

Četrezdeveta svjata istina, autor Dvajt:
    Раде је учио Власинарба како се праве мемови.

Pedeseta svjata istina, autor Vita:
    Раде је певушио Богу на увце, Богу се свиди, и би реч.

pedesprva svjata istina, autor Varner Fon Latiniše:
    РАДЕ ЛАЦКОВИЋ ЈЕ УДАРИЈО МУДИМА У ДИНАРУ И КАМШОТОВАО 1244 КАМЕНА У ЈАДРАН!

Pedezdruga svjata istina, autor Gospod Bog:
    Rade je jebao pre Lakija.

Pedestreća svjata istina, autor Večiti Cinik:
    Раде Лацковић је учио Паваротија да пева, ал пошто је домаћин човек и ГОСПОДИН, није то објавио, и увек је доносио прасиће на ражњу за човека

Pedesčetvrta svjata istina, autor Grof Vlatko:
    Rade kad kolje prasad on im otpeva nešto iz svog repertoara da bi ta ista prasad umrla u veselju shvativši da su vodila život sa svrhom. Rade guru!

Pedespeta svjata istina, autor Samxain:
    РАДЕ ЈЕ ПРОДАО ЏАНКИЈУ ТАЧНУ ДОЈАВУ!

Istine o Radu koje je otkrio naduvani roler:
    Раде Лацковић грленим милозвуком савија арматуру у виолински кључ. Његова подлактица анихилира материју и појми пету димензију. У десетом кругу Дантеовог пакла, кажњеницима се одстрањују уши како не би чули Радов пој. Звучне виљушке се штимују по Радовом јутарњем прдежу у 440 херца.
    Натписи ''Само Рад'' су идејно ''Само Раде'', али Раде телекинетички батаљује такве работе јер графити нису достојни њега. Радова песница стишће лигнит у дијамант. Он је тај.
    Раде саблажњава искусне порнићарке, диференцира им пизде и курцем раставља полиноме на чиниоце.

Pojanje 5:14 - zapisao Grof Vlatko

...i tada se začu širom bečkih svadbenih dvorana: Rade naš, koji ti s nama življaše u veselju i radosti srca našijeh, spasi nas okrutnih nevjernika koji galopom stižahu u naša nebesa.
    On uhvatiše svoje žezlo i narod i stoku i žene i decu prijenese na drugu obalu svijete Dunav rijeke, da ga oni pominju vjekovima i za vjeki vjekov kako silnu odmazdu sprečiše u milosti njegovoj. Rade dobročinitelj spriječi lij crvenijih krvciju. Kad to vidješe nevjernici, shvatiše da su došli do kraja svojega puta, jer se uvjeriše u postojanje njegovo, pa mu se pokloniše i vratiše sa na ljuti Bosfor da namještahu utakmice turskog prvenstva...

Pedesčetvrta svjata istina, autor Triša:
    Rade je svirao Mocartu i Šopenu kad su bili mali. Čak je bio i njihov učitelj muzike al' jbg. klinci ko klinci krenuli da love ženske, ne uče pravu muziku, pa ih je Rade lepo poslao u beli svet da sa sami snađu jer su propustili priliku da nauče šta je to prava muzika...

Pedespeta svjata istina, autor Vita:
    Раде, добротвор и ГОСПОДИН какав јесте, даноноћно дежура на Трошарини (свакој понаособ, пошто је Раде вишедимензионални ентитет) и спречава сваку вукајлијашку тучу. Сачека странке у конфлинкту и само запева. Посвађане части ракијом и врућом јагњетином, и материјализује их натраг за компове.

Pedesšesta svjata istina, autor Večiti Cinik:
    Раде Лацковић, за разлику од Тивина Ланистера, заиста кења злато.

pedessedma svjata istina, autor Gospod Bog:
    Rade, za razliku od Džejmija, ima ruku.

Pedesosma svjata istina, autor Grof Vlatko:
    Rade za razliku od Maradone, ima Božju ruku.

Mali i nedostojni omaž - naduvani roler:
    Компакт дисци света писма биће,
    свака шатра својеврсни храм,
    где год дођеш, и јело и пиће
    љубитељу песме доћи ће на дар.

Погледај нас, запламтела звездо,
    песка грофе, принче бауштеле,
    концертно нам ти састави гнездо,
    купи пиве, скрати дане вреле.

Ти естрадом владаш, доминираш, такорећи,
    и још није рођен нико бољи, а ни већи,
    Армани ти мајице вазда добро стоје,
    на мечкама можеш фурат од смарагда спојлер.

Величино, Лацковићу Раде,
    ти, пророче, племенита гласа,
    неверници муда да ти гладе,
    глувонемом неће бити спаса.

Ко је Србин и српскога рода,
    и од српске крви и колена,
    мора слушат Рада Лацковића,
    какве пичке, каква Лепа Брена.

Peesdeveta svjata istina, autor Grof Vlatko:

Rade Lacković ne pada na tiket, on se penje na njega!

Kad Radeta ispale kosim hicem, on leti pravo.

Rade prkosi zakonima fizike, bre!

Šezdeseta svjata istina, autor kamikaza:
    Rade Lacković je na humanitarnom koncertu za Srbe sa Kosova u Tirani prikupio 50 miliona evra

šezdesprva svjata istina, autor Roki:
    Slušati 'Čarobnu ženu' ujutro, u podne i uveče i Rade će biti zadovoljan.

šezdezdruga svjata istina, autor Tandrčak:
    Раде кад напише дефку о Чаку Норису, она не буде обрисана, него ОДАБРАНА!

------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Rekli su o Radetu:

1.Nikad neću zaboraviti tog čoveka i kako mi je nabacio prvu ribu. - Don Juan

2.Tom čoveku dugujem sve, on je zaslužan za sve što imam. Jedne večeri sam sedeo sam i na pamet su mi dolazile razne ideje, i samoubistvo je bilo jedno od opcija, pustio sam cd Rada Lackovića kako bih se opustio, i čuo stihove "ja kroz prvi prozor sada cu da skočim ako nocas ono ne bude", a odmah zatim i "A vatra u meni, ima sto stepeni, otvorite prozore" i skontao, to je to, PROZOR je rešenje, tako je nastao WINDOWS - Bil Gejts

3.Nikad neću zaboraviti mog veselog isntruktora vožnje. Kako je on umeo da peva - Mihael Šumaher o gromadi Radetu Lackoviću.

4.10 godina ja istražujem biografiju tog čoveka, a i dalje ne mogu ništa da mu nađem - Brankica Stanković

5.Ја више не јебем, Раде је највећи јебач овде! - Лестат

6.Taj čovek me je učio kako da razvijem glas i dikciju - Goran Dimitrijević.

7.Da se Rade nije zadesio u onoj kafani dok smo pregovarali mi bi vas i dan danas bombardovali, jeli biste uranijum za doručak, i to obogaćeni bez laktoze - Havijer Solana

8.Последње речи Кенедија у Даласу су биле упућене Џеки, на српском: "Рекли су ми да си плакала"

Solidno napredujem, krajem sledeće nedelje će celo ovo ephalno delo biti gotovo

3. Krv ti jebem usirenu, ovo sve da se ukoriči u tvrd povez i da se ištampa na papir mekan ko majčina dušica, a knjiga da se zove ' Presveti Rade i priključenija, jul-septembar 2011. '

4. :клања се смраду: лолол

5. I pojaviše se teme o raznim Pantelama, Sretenovima i ostalim lažnim prorocima i zavedoše narod veliki... I smejaše se narod i postavljaše biše aktuelne ali uvenuše kao trava u jesen već koji dan posle jer vide narod da je sve to sprdnja i da nema proroka osim Radeta.

6. Брате Хујо, одлично, ал мислим да посао скупљања прича о Радету никад неће бити готов, његова дела су безбројна...

Возио Раде деведесет неке године по Златибору, ишао на неки наступ у Грчку, сунце упекло, значи страхота. Тек виде ти он неке људе како косе неку огромну пољану, крај јој се не види. Раде добар човек, паркира мерцедеса, из гепека изнесе 30 литара леденог шприцера и 20 кила прагњетине, те позва косаче да се окрепе. Они радо прихватише, и уз јело и пиће испричаше Раду да већ три дана косе ливаду и никако да је покосе. Раде гледа шта ће, извуче још дупло више шприцера и прагњета него пре, те рече косачима да се госте, док он то погледа.
    Покупи Раде све оне ручне косачице, те их свеза у једну, па направи мега-косачицу, кадру да дрва обара. Крене он да коси, коси, коси, окрене се након неког времена, оно трава ко да није ни видела косилицу. Гледа Раде каква је ово враџбина, концентрише се, па осети магију Плаве Шехерезаде, која је проклела ту ливаду да никад не буде покошена, већ да буја и прави добар штек за њене блудне фанове чији су бокови електрошокови.

Седе Раде па припали једну Хавану, па мисли шта ће: Могао би да разбије враџбину, ал онда ће закаснити у Грчку, а ако закасни, 20 милиона људи ће да почне да изазива масовне немире и хаос. А ако не оде, остаће ливада непокошена и самим тим идеално место за размножавање фанова Плаве Шехерезаде. Мисли он тако, кад одједном види хеликоптер УНПРОФОРА како слеће на ливаду. Излазе неки црнац и Кинез исколачених очију и исплажених језика: Чика Раде, јел можете мало да нам дате тог прагњета и шприцера, цркосмо гладни и жедни, 30 сати ништа у уста нисмо ставили, само су нас је ваш ЦД одржао у животу да се не срушимо и ми и хеликоптер. Гледа их Раде, па каже може, како не може, ал да ми дате тај хеликоптер мало. Одмах чика Раде, дали би смо вам га и да нам нисте дали да се послужимо! Пружише они Раду кључеве, а он рече: Нека, ја палим без кључева, служите се момци.

Уђе ти Раде у хеликоптер, упали га и диже у ваздух. Потом зграви микрофон и почне певати најгласније што је могао, да одзвања цео Златибор. Док је певао, обрну хеликоптер наопачке, нагари пун гас и крену да коси траву елисом, а малом елисом балира. И би чудо! Трава лети, пршти, ко да је никад није ни било, из ње излећу дизелаши спуштених гаћа и партнерке рашчупаних плавих коса им, а телефони и МП-3 плејери са Шехерезадиним песмама узели да се топе! Видеше то сељаци из околних села, те узеше виле и мотике па кренуше да гоне Шехерезадине култисте, а најбрже међу собом упослише да носе касетофоне с Радовим песмама, да им дижу морал док их гоне. Стигоше их негде подно Космаја и побише ко говна. Враћаше се ти сељаци, кад имају шта да виде: На покошеној ливади шатор, пеку се волови, овнови и ракија, и пева Раде. И тако три дана без престанка славише уништење Шехерезадиног легла. Досети се Раде, те позва све фанове из Грчке да дођу испод шатре, да грчкој влади смањи проблеме око смештаја. Они сви редом дођоше, и славље се настави још недељу дана без престанка, и још претече меса и ракије, те свако понесе кући и имаде да се храни још барем годину дана. Е људи моји, и ја сам тамо био, вина и ракије пио, и још ми је језик мокар. У здравље!

7. ja bi da mi ovo šaljemo negde kao sempl da vidimo ko će najveću ponudu da stavi na sto,a i najbolju kurvu pod sto što da ne!!!

8. HAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHHA Ciniče idi u kurac bre

9. нагари пун гас и крену да коси траву елисом, а малом елисом балира

Fenomenalno!

10. Хујо издржи, вечност нас чека.

РЛ.

11. Раде у спорту - Део други:

Раде је на једним Радетовим играма (касније су их преименивали у Олимпијске игре, тако је он захтевао) имао више поена у петобоју него остали такмичари у десетобоју.Одвозио је слалом и велеслалом узбдо.

Кад вози Биатлон, уместо оног говнета од пушке носи Карабин на леђима.У четверцу с кормиларом у исто време и кормилари и сам весла и то јуначким рукама!

На фудбалској утакмици дао је гол из корнера у рашље ближег угла.У кошарци може урадити двокорак из једног корака, а слободно бацање шута са тројке.

Кад игра рукомет, у нападу је пивотмен, у одбрани голман, а у међувремену седи на клупи и разрађује тактику.Победио је на такмичењу скокова у воду иако је скочио бомбу.

Раде хокеј на леду игра у опанцима.Бацање копља увек тренира у Африци јер док тренира уједно убија антилопе и даје их гладним породицама.

Ски скокове изводи без скакаонице да би борба била поштена. До сад га је само Адам Малиш успео победити.Победио је Роланд Гаросу рекетом за стони тенис. Кад је нека лопта сумњива, не пита се Хок Ај него Раде.

Учио је Колину како се суди.Док је једном ишао на пут око света, срео је малог Циганина који је био брз као муња. Дао му је новац за тренинге, опрему и остало до краја живота. Тај клинац је сад познатији као Усеин Болт.

12. Френки објашњава!

13. rade sutra ima koncert u Austriji www.balkanka.com/gostovanje/1296.html

jao majko saću se obesim što nisam tamo... Aj mu neko pošalje molbu da održi ovde negde cert plaćam suvim zlatom...

14. раде ми помогао да положим испит. како сам положијо не знам. све кроз маглу. само се сећам да ми је уписао оцену. као да сам бијо у трансу док сам одговарао.

15. brate, nešto ti je zabagovalo, na prošlom postu si imao mnogo više svjatih istina. Moj predlog je da ne stavljaš u svaki post stare priče, već se samo nadovezuj. I kad završiš onda jedan gigapost napravi...

16. Jel moguce da sam dostigao maksimalan broj karaktera koji komentar moze da priakze?
    Posto u dvadesetoj radi, ali ne prikazuje se cela?!

17. Rade Lacković u politici:

Savet bezbednosti UN-a se održava samo onim danima kada Rade odmara kući od tezgi.

Rade je pevao na jednom diplomatskom prijemu na Bliskom istoku. Na kraju skupa Jaser Arafat se napio k'o majka i grlio je predstavnike Izraela i sa njima pevao ' Žaliće kafane!'

Pred početak rata u Bosni na jednoj svadbi pevali su Rade,Žare i Goci. Na svadbi je bio i Alija Izetbegović koji je najglasnije pevao ' Ja sam rođen đe džamije nema!'

Koreja se podelila na Južnu i Severnu zbog neslaganja po pitanju dal da Radeta proglase carem ili božanstvom.

' Žao mi je što smo razočarali zvanice venčanja time što smo pozvali da peva Pola Mekartnija, a ne Radeta Lackovića' Princ Vilijam

Rade Lacković svojim kurcem deveta po čelu diktatore kada pomisle o nameštanju izbora.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.