Prijava

Читате дефиницију дана?
Проверавате ПВТ?
Идете на чет?
Проверавате своје поене?
...и којим редом све ово?
важи и за модераторе.

Prvo forum, pa sve ostalo. Nikad ne proverim defke dana, slike i video, a poslednje što gledam je - čet.

Прве нормалне (ана)теме на форуму после дужег времена.
Прво ПВТ, па теме на форуму, па погледам коментаре на моје дефиниције да видим да ли ме је неко извређао како бих пријавио, па онда ако јесте ПВТ, па пријављивањем, па проверавање популарности, па нове дефиниције и на крају чет.

kako kad, ako sam napisala definiciju onda idem prvo u autore da vidim poene i koga ima pa na forum pa na nove defke, mada mi sve zavisi od raspoloženja, ako me nema dugo na vuki onda prvo defke gledam jer se uželim i naravno svoj profil.

JTU, pod hitno moraš da obogatiš svoj rečnik. Ne znaš nijednu psovku. Ne bi umio da se sporazumiješ sa ljudima s ulice.

Увек прво дефиниције па коментаре па форум.

Definicije pre svega a onda chat

Prvo privatne (:))
posle defe dana i cet :D

Autori. Da vidim ko je tu. :) Onda Forum, pa cet. Defke na kraju. Defke dana ni ne citam vise.

Bacim pogled na forum, cisto da vidim da li ima nekih molbi ili PVT poruka, onda citam definicije, sto u poslednje vreme traje i do sat i po, tako da razmisljam da malo iskuliram s time. Onda obicno postavim def ako imam inspiraciju, pa se izlogujem i eventualno se vratim za par sati i onda smaram ljude po cetu i forumu. Smesno mi je sto sve to nekako funkcionise, iako kad sam ja strejt svi su prepeceni i obrnuto:)

Prvo procitam defku dana, ocenim i malo pogledam forum, ima li koja zanimljiva tema, samim tim vidim i da li ima koji PVT. Ocenim neku definiciju, posle chet, ali pre toga vidim u autorima potencijalne korisnike istog pa videvsi to odlucim da li cu na chet ili ne.

Ništa od ponudjenog, ja prvo jedno pola sata gledam svoju sliku na profilu i divim se svojoj neverovatnoj lepoti a posle idem na Korleonov profil i jedno sat vremena gledam sliku i smejem se u sebi to jest rezmišljam kako je bre ovaj čovek ružan!

Ludi, a ja kad sam ti reka' da ti je baš sladak avatar, mene si odjeba' odakle sam doša' a? :)

Prvo odem na defku dana koju sam u 95% slučajeva već ocenila prethodnog dana, pa se tu malo radujem ako mi je bila favorit, pa odem na autore, kažem im "dobro jutro", pa ondak odem na sebe da vidim kakvu sam štetu napravila i koliko ima povređenih, pa im pošaljem pismo sa nadom u brz oporavak. Nakon toga iščitam sve produkte tuđe maštovitosti i nemaštovitosti koje nisam prethodnog dana (ali ću to prestati da radim jer me oči izdaju), negde se nasmejem od srca, a negde mi dođe i da zaplačem, pa ondak odem na forum da to sve zaboravim. Ponekad odem i na groblje, i tu pustim neku suzu kako valja i dolikuje, a na čet ne odlazim jer patim od virtuelne agorafobije.

odmaknem malo stolicu unazad

jaoj, sevaste, careeeeeeeeeeeeeeee, hahahahahahahahahahahaha

Uh, jedva dođoh sebi... Ovog sevasta treba zakonom ograničiti :)))
Kad se ulogujem prvo odem na PVT.

prvo proverim jesu li neki od autora (necu da ih kompromitujem) promenili avatar,
a zatim gledam komentare koje su ti autori dali, i komentare koji su tim autorima dati dok nije bilo mene...

onda postove na forumu, naravno, od istih autora...

onda lupim neku glupu defku i odem
The End

Pogledam def. dana, pa forum, pa autore, čisto da vidim ko je tu, onda čitam definicije ili nešto sa foruma...

sos bolje se ti fokusiraj samo na definicije.A kada odmaknem stolicu onda skinem majicu i upalim klimu na plus 40,ali to nije zato sto volim da se znojim, nego da bih se iznerviro' i onda cekam nekog razjarenog rukovodioca sa punim kolima golih manekenki.Tada povucem kuplung, dam gas, nafta ne moze da sagoreva pod pritiskom i tako prska onog rukovodioca i nemojte se zacuditi ako na njima vidite sloj mojih naftnih derivata jer to prvo uradim kada se ulogujem na Vukajliju.