Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Ja volim haljine do kolena i što jednostavnije a volim i one duže do zemlje.
    Nakit što sitniji i jednostavniji a lak za nokte ne volim.
    Ti nakiti su lepi samo ako se dobro ukombinuju sa pravom odećom.
    Ne pišeš mi ništa na Pvt. :(

2. Meni se sviđa ova Sova. Imam druga kojeg zovemo Sova.

3. Sviđa se i meni sova, pogotovo što imam identičnu takvu!

4. Ako je Emo onda druge, a ako nije onda prve. Da se dečko ne istraumira. :)))

5. Ако ти је дечко фан Господара узми прве да се осећа као Гандалф и да зна да те нико није препешачио !

6. Da podelim sa mojim Vukajlijašicama (i Vukajlijašima koji se osećaju tako) jedan recopis za brzi čiz-kejk:

Kora-mlevena plazma (ili drugi mleveni keks po želji) jedno pakovanje ,
    pola margarina,
    sok od narandže(onoliko koliko je potrebno da se sve poveže u kompaktnu masu),a može da se iscedi i jedna sveža narandža,
    ........................
    Fil-pomešati dva krem sira (ja uzela onaj"Megle" od 100 gr), jednu običnu pavlaku i 100 gr. šlaga (koji je malo gušće izrađen-tj sa manje tečnosti) i prah šećer po ukusu.

..............

Preliv-iscediti 4-5 mandarina(onako,rukom-da u soku ostanu i komadići voća),malo prah šećera,pomešati sa gustinom ili kako se već zove (za hladno zgušnjavanje),preliti preko fila i u frižider.:)

7. Devojke treba mi savet. Koje da uzmem da iznenadim dečka?

Iskreno, odvratne su i jedne i druge.:D

Mabye this...

http://static.trendme.net/showThumb.php?src=jessica-Elsehalteri_Donjerublje_full_635_40133.png&h=420&w=280&zc=2

Dakleee, šta mislite o ovim i šta voliteeee? :)))

Ogrlice su božanstvene, a prstenje i ne volim baš.

8. Au,ja volim prstenje,narukvice,naNOŽNICE,prstenje za nožne prste,ogrlice..samo ne minđuše-jer nemam bušene uši!Zarasle mi.. :/

9. Ne,Caki,ne stoje mi lepo...ali su kjut za tak'e fine cure ko ti :)))

10. Hipnos, prvo sam pročitala 'radost', reko' nije valjda da ti se ovo sviđa :))

11. meni kao muškom liku koji ne voli starke se sviđaju te štiklecipelepatike

12. Ју, Форгет. :)

meni kao muškom liku koji ne voli starke se sviđaju te štiklecipelepatike

:цврчци:

13. e da, iskidao sam se na trišin komentar.... :kida se:

14. Ja sam veverica.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.