Repstacija sporta Košarke

1. De ti to malo bolje pogledaj Džanki...

2. Пеки д џем Ja se izvinjavam permutovao sam jer su prethodni komentari koji su pisani bili u vezi grčke.

Džanki potpuno se slažem. Teo ima osećaj za pas i vidi ono što drugi ne vide, ali ipak ima previse slobode u igri i često se upusti u neko divljanje i ne zna šta će sa loptom. Ne znam dal ste primetili kako je Rašić uvek miran, ne greši u dodavanjima, nema ishitrene šuteve, a pogađa kada je najpotrebnije.

3. Џанкијево знање о спорту се своди на продавање "Друга италијанска из двојке у кеца квота триес долази милион посто ако не дође сечем муда" дојава на фејсу. Расправа са њим о спорту не безнадежна.

4. Sutra sa Francuzima igramo, jel' tako?

5. Možemo da ih dobijemo, ako se usresredimo.

6. Mnogo bi nam značilo i na psihološkom i na bodovnom planu. Ako si gledao Nemačka-Francuska video si kako su francuyi ugušili Novickog i brzom tranzicijom razbili nemce skroz.

7. Tо беше онај што сваку другу текму не може вола у дупе да убоде?

То беше онај који је био званично најбољи плеј и светског и европског првенства и званично један од најбољих европских кошаркаша за прошлу годину.... Против Италијана, озбиљне екипе је био добар, а верујем да ће бити и против Шваба и Француза, против Летоније није ни играо пуно, чак ни пуно полувреме, а против Израела га тројка једноставно није хтела....

Елем, Шпанци ме нису нешто одушевили, више зависе од браће Гасол него Швабе од Новицког и Камана, иако имају читаву групу сјајних играча, почев од Навара, Фернандеза и Калдерона.... Видећемо их против Литваније, која ме више брине од Шпаније, тек сутра ћемо имати реалну слику о Шпанији, а Турци тешко да ће и до четвртфинала због оваквог жреба....

Иначе, ова Ц група, ту јебе луд збуњеног, свако добија сваког, свако губи од сваког....
    Македонија-Грчка
    Ево Македонци ни криви ни дужни добили две најјаче екипе у групи, Грцима једноставно ништа није улазило, Бурусис очајан да очајнији не може бити, само 4 дате тројке из 19 покушаја, једина светла тачка им је био Фоцис, док су код Македонаца блистали Мекејлеб, Антић и Чековски.... Грке не верујем да ће шут у наредних 10 година тако лоше служити као данас против Македоније....
    Црна Гора-Хрватска
    Црногорци и Хрвати су одиграли солидан меч, Црногорци нису могли да стигну предност Хрвата из прве четвртине, а и Пековић има кривице ту јер је прерано накупио превише личних, а Томића је једино он могао добро чувати, ал' и Поповића су тројке хтеле доста и те две ствари су практично и одлучиле утакмицу....
    Босна-Финска
    Мирза Телетовић наставио по старом, једну партију одигра добро, другу одигра срање.... Финци су овом победом од Босанаца направили једину екипу у овој групи коју само чудо може да помогне да прођу даље.... Домеркант их је спасао још већег дебакла, јер да је и он био на нивоу осталих, Финци би их попрашили и са 40 разлике.... Код Финаца су сјајни били Копонен, Салин, Коивисто и матори Мотола....

Група Д ми је најзанимљивија из ове половине
    Русија-Белгија
    Руси настављају са добрим партијама и они ми једини делују да могу нешто против нас из првог дела жреба....
    То су потврдили и данас против Белгије, одмах су преузели иницијативу и Кириленко се није требао пуно ни умарати.... Фриџон је опет био сјајан, Воронцевич ме пријатно изненадио....
    Грузија-Словенија
    Штета за екипу за коју сам (на закључаној теми) рекао да може бити потенцијално изненађење овог турнира.... Ушла је екипа Игора Кокошкова са +10 у другу четвртони, чак су и до неких 4, 5 минута пре краја били сасвим равноправни, ал' Јака Лакович је дао чак 9 поена у задњих пар минута и са Ожболтом био најбољи код Словенаца.... Грузија је превише нервозе имала и вероватно страх од победе, јер 21 изгубљена лопта није нимало добро.... Ал' добро, Словенци су дали и 8 тројки више.... Сада нека се дотерају у ред и нека добију Бугаре и Украјинце, а у другој фази судећи по досадашњим мечевима екипа из Ц групе могу да добију свакога.... Ко зна, видећемо....
    Украјина-Бугарска
    Украјина је показала да добра имена не значе пуно ако има тимске игре, Фесенко и Печеров су имали потпуно безначајне улоге у тријумфу бивше совјетске републике.... Украјина је од почетка преузела иницијативу и заслужено завршила утакмицу рутинском победом.... Бугари су шутирали тројке више него што треба и уз врло лош шут заслужено изгубили.... Нико се код њих није посебно истицао осим можда евентуално Костова и Иванова, док су Украјинци звезде вечери нашли у Берту, Забирченку и Колченку....

8. gesihte Svaka cast. Suština u jednom komentaru.

9. gesihte, alal ti vera

10. Skidam kapu gesihte.

11. Пеки д џем
    Џанкијево знање о спорту се своди на продавање "Друга италијанска из двојке у кеца квота триес долази милион посто ако не дође сечем муда" дојава на фејсу. Расправа са њим о спорту не безнадежна.

Да, духовит момак.. ја мислим да ти на сваки мој пост мораш да одговориш....ја сам реко да је то моје ЈЕБЕНО М И Ш Љ Е Њ Е

12. Да, духовит момак.. ја мислим да ти на сваки мој пост мораш да одговориш....ја сам реко да је то моје ЈЕБЕНО М И Ш Љ Е Њ Е

A ko ti dojavijo misljenje OLOLOLO

13. Sranje ti je mišljenje.

14. Тео има визију.

15. Teo vizionira hahaha

16. мајке ми брате. ја таквог дечка у животу нисам видео. он има муда, харизму, технику, преглед, добар је момак, солидан шут, уме да попије и да се зеза, помало је луд и ексцентричан, другари га готиве, има перфектан осећај да изведе баш онај потез који противник последње очекује од њега да ће урадити, а да га притом изведе савршено, уме да се искулира али и да плане, сме да шутне, сме да ризикује, једна екипа мора имати таквог човека, када се ломи, када је бити или не бити, неко мора да преломи, он увек скупи муда да то изведе, нема страхопоштовање од којекаквих квази ен би еј зведа, верује у себе и своју екипу, улази у сваки тренутак као да је најбитнији, и тако даље, и тако даље.

Тео, брате мој.

17. Vire mu muda iz sorca bre!

18. i ja sam čuo da ga Duda pušta da pije i puši, jer mu takav ludak treba... Realno, pokazao je onom trojkom protiv Španaca, sa 9 i po metara, preko Garbahose, kakva muda ima!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.