U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Evo, necu hejtovati vise ove panjeve, ali posle Evropskog ima da bude ''ESAM REKO!?!??!''.
Džankoza neznanje fundamentalno.
Džanki, ako osvojimo medalju na Ojru, tebe bi trebalo banovati na jedan dan, simbolično, zbog prevelikog hejta prema repki.
www.mondo.rs/a609612/Kolumne/Edin-Avdic/Eurobasket-DEZELA-STYLE-Drugi-dio.html
Evo drugi dio.
Osvajamo zlato!!!
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=31&nav_id=748352
Bukmarkovi u Dušanovom browseru: b92, b92-sport, blic, njuz.net, sportal, novosti, politika, sportske, naslovi.net, vukajlija :)
Elem, u vezi ove vesti, moje neko mišljenje je da ako se plasiramo na svetsko, Duda odlazi posle svetskog bez obzira na rezultat, a ako se ne plasiramo, odlazi još ove godine.
Резиме задњих страна - играмо до јаја, али гледе неких играча Дуда нема појма кога позива јер у мом крају ти ликови не би пикали баскета, а камоли нешто више.... Глупости....
Кога год позове на завршни списак, то је најбољи избор.... Дуди могу приговорити, из Србије, једино Обрадовић, Кари, Божа, Жеравица и донекле Дуле.... Остали могу само да ћуте на било какав Дудин списак, све и да позове Џеја на плеју, Кокезу на беку, Ружића на тројци, Лепог на четворци и Гоција на петици....
А од Еуробаскета очекујем 1/4-финале и самим тим аутоматски пласман на СП (јер европске екипе добијају вајлд карте, тако да нам више од тога неће требати, макар завршили опет осми), чак и са овако осакаћеним тимом.... Било шта више од тога је равно чуду, мада са Дудом на клупи, можда и није.... Не знам, видећемо.... Највише страхујем од Литваније, иако им не игра Шарунас....
Nek se oni plasiraju na SP, to je glavno. Sve preko toga će biti veliki uspeh sa ovako prinudno renoviranom ekipom. Španci opasno igraju i bez Gasola starijeg i Navara, melju, Francuzi tu mogu da se umešaju i možda još Litvanci i Slovenci mogu nešto da urade.
И Грци јебу кеве....
Uvek kada vidim ovu temu setim se poraza od Turske i iznerviram se.
Отпали Тео и Лучић.
Ja nam dajem 3 pobede u grupi, i to je to
Ja prognoziram zlato
Očekivano. Možemo do četvrtfinala, možemo i dalje možda, ako budemo imali malo sreće.
Sve zavisi kako ćemo se snaći protiv timova sa jakim četvorkama, ako budemo imali igrača manje na tim utakmicama biće jebeno ako to solidno pokrijemo možemo daleko. Četvrtfinale je realnost. Šteta što nemamo četvorku jer su nam ostale pozicije baš jake i talentovane.
Реално, имали смо велике проблеме са повредама. Нарочито смо десетковани на позицији 4, где су отказали сви могући - Мачван, Савановић, Ерцег, Бирчевић, Величковић. Ето, чак петорица. Припреме су показале да се да закрпити та рупа и наши су деловали баш солидно. Оно што им је чини ми се недостајало је нека јача утакмица са неизвесном завршницом, јер треба искустава Недовићу рецимо, који би по мени требао да преузима одговорност. Тео колико год лопти изгуби и тројки промаши има петљу за то, а за Недовића нисам сигуран. Делује несигурно.
Све једно момке треба поздравити и пожелети им да дају све од себе. Ако то учине добар резултат неће изостати. Само без еуфорије, са великом дозом озбиљности у сваку утакмицу!
Uh, jebote, kako Luča fali ovoj ekipi.
Да се то закрпити. Ајмо наши!
http://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=783#post_2503539
НИШТА НЕ ОЧЕКУЈЕМ АЛИ НАВИЈАМ КО ЛУД. ХРВАТ СЛИНА.