Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Победили смо јел смо реално за две класе бољи. лоло
Мени баш жао ако Новица не буде играо. Заслужио је, али изгледа јебена повреда. Могу да замислим како ће му бити тешко ако не оде на ЕП.
И морам да приметим да Марковић све више и више ЈЕБЕ. Добра алтернатива за Теодосића.
Ček Mlato da promenim pozu jel me žulja ovako :D
Elem.. Nadam se ostanku Bjelice, dojajno je kad imaš noliku strivnu na trici, još ima i meku ruku.. Pozicija četvorke jebe i ovako, Mačvan i Savan kidaju, još kad bi došao ubica teško protivnicima... Sutra Turke na kolac, neomašćen, dudov.. I da Ašiku izbijemo i drugo oko aahahahaha!!
Vidi se da Duda eksperimentise sa ekipom, Markovic dosta popravio igru u napadu i odbrani, na proslom evrobasketu je bio tragikomedija..
Milosavljevic jedva da dobija sansu da zaigra, il ga kenjaju trojke, il ne moze vola u dupe...
Macvan je izgleda u nekoj slaboj formi, gledao sam ga zadnje 3 utakmice, prosecni prosek..
Tripkovic, sto rece Sarenac, usrao sut, promenio mehaniku, ne pogadja trojke ko nekad..
Tepic malo ispod proseka, trojku ne moze da ubode ni kad mu je slava, zicere jedino zna..
Teodosic za sad dobro igra, nisu ga htele trojke do skoro ali je i to resio...
Marjanovic se malo gubi kod duplog bloka, mnogo pravi faulove u istom, mora na tome da poradi...Ostale necu da komentarisem, mora malo da podignu formu ako oce da zablistaju u Litvaniji...
KOBJASNIJO
evo ja cu ostale.
Savan izmislio kosarku, zamenik trenera i Bodirogina reinkarnacija.
Perovic tu i tamo, moze bolje, smeten je mnogo
Krle jako dobro, skace, pogadja i sto je jako bitno, razume se sa Teom odlicno
Bjelica tu i tamo, moze bolje
Rasic, sasvim ok, pogadja uglavnom sve sto treba
Paunic malo da se uozbilji, dobra odbrana
Ajde i ostale da prokomentarisem..
Savanovic odlicno igra, sto kaze SAKAL izmislio basket, izmislja finte, borben igrac..
Perovic - Pacijent laze u bekstvu
Krstic igra NBA-ski, trti se u reketu, ne svidja mi se kao igrac uopste..
Bjelica, s obzirom na raspon u pozicijama na kojim moze da igra dobro radi posao...
Rasic, kao plej prosek, kao suter odlican...
Paunic - /
Džank, mislim da grešiš za Krstića, ne znam. Ima muda lik, kad treba uvek se pokaže, kao i ranije. Pravi je kapiten i gospodin, ima karakter... E sad.
nejasno mi je zasto Duda ne forsira Keselja malo vise. Bolji od Tripka barem. Odlican na SP.
Ne kontam za sta ima muda? Da gadja stolicom?
Ajde ne palamudi.
Кошарка нам је одлична ко све мисли да може да је коментарише.
sta ti sad to znaci? kao mi smo degeni sto ovde komentarisemo. i onda kao imajuci to u vidu, kosarka nam je jos i dobra. o.O
Тај неки зонфа.
Nisam cit'o temu, al' cu samo da kazem da mi jebemo u basketu.
Кошарка нам је одлична ко све мисли да може да је коментарише.
Мислим да је мислио на Џанкија, својеврсног познаваоца свега од пичке до лопте.
Ko ne prati, ima sad tekma sa Turcima
Dobismo i Turke 83:58.
http://sportal.rs/news.php?id=56674
Tripkovic ocajno igrao, sudije ko i uvek sviraju popreki pogled...Paunic odigrao solidno, Bjelica jednu od losijih partija..
EDIT: Dzeme, trenirao sam basket, zato i komentarisem....
ООООООООООООООО ТУРЦИИИИИИИИИИИИИИ !!!!!!!! Две победе у само једном дану :))
http://www.youtube.com/watch?v=UHKG8RZLbxs&feature=related
SEX!!!
http://www.youtube.com/watch?v=236CQk8zx1c