Prijava

http://www.rgls.org/sr/o-nama/istorija-srbija.html
Svi smo gledali i slušali priče o njihovoj moći!
Ali oni više nisu tajno društvo, već društvo sa tajnama!
Koliko oni utiču na naše društvo?
Da li su to sve prenaduvane priče?
Koje je vaše mišljenje o njima?
Da li biste im se pridružili?
Zašto?
Засхто нам то радисх децхко?
Šta mislite o poznatim ljudima koji su bili članovi?
Da li se vaše mišljenje o njima promenilo nakon spoznaje da su bili "članovi"?
Da li se možda promenilo vaše mišljenje o loži?

---------------------------------------------------------------------------------------------------

I ako među članovima postoji član, mada teško, neka se javi i pobliže nas upozna sa temom!

Upravljaju svim i svačim brale

Ali oni tvrde suprotno!

Imam torrent od 8 giga na jednom privatnom trakeru, knjige o masonskom redu, javljaju se po komentarima masoni kažu da je legitiman!
Pa ako neko želi!
Mada, možda ima i na drugim trakerima?

I myself am a 30 year old who is a loving family man and a freemason. It pains me to see the negative remark about my order, but I know that people tend to bash what they do not understand. You must remember, we are not a secret society, but a society with secrets. We maintain these secrets in order to cherish, remember and uphold the traditions of our forefathers. In order to learn these secrets, one must simply become a Mason. We do not recruit or push people to join us. That would be against the point of the brotherhood! I will say that I have learned no secrets that are negative in any way to mankind. Quite the contrary... we are a group of men dedicated to the protection and support of our fellow man.
To be a freemason you must be a spiritual man who believes in a higher power. When you say your oaths of secrecy and dedication you do so to whichever "God" you believe in. I myself am not Chrisian, Bhuddist, Jewish, Muslim, or any other current, popular religion. I believe in a higher power... plain and simple.
The conspiracy theorists and haters always wish to give us a bad name, but in reality we are better men than they for we dedicate our lives to helping mankind.
Our great country was founded by enlightened men, of whom most were Masons. If you love our country and the ideals it was built upon... please respect our Brotherhood and do not speak negative about that which you do not understand. Unless you ARE a Mason... any info you may THINK you know about us is just hearsay. Respect others and that respect will be returned to you.

Evo šta on kaže!

Nekako ne mogu da mislim da je zaista moćno bilo koje društvo koje za jedini uslov svojim članovima postavlja posedovanje penisa.

Petar II Petrović Njegoš, Vuk Karadžić, Živojin Mišić, Ivo Andrić, svi su oni bili masoni i svi su učinili mnogo za Srbiju, na ovaj ili na onaj način!

Nekako ne mogu da mislim da je zaista moćno bilo koje društvo koje za jedini uslov svojim članovima postavlja posedovanje penisa.

Tradicija, jbg.

Nemam ništa protiv njih ali jednostavno oni upravljaju

A DA LI BISTE SE PRIDRUŽILI?
To je važno pitanje!

Tradicija, jbg.

Šovinizam nije tradicija, jbg. Ali sumnjam da je šovinizam, pre će biti da su masoni pederčine. Tamo se jebu na orgijama. Zato žene i ne puštaju.

Ajz Vajd Šat u dukatlijskoj verziji, kad vam butt kaže.

Pravoslavac sam , naravno da ne bih. . .Ali mislim da nije loša fora ubaciti lika da ih posmatra :D. . .Mislim da su ti ljudi zanimljivi i čudni

Pravoslavac sam , naravno da ne bih

ZASXTO?

Pa jedan od uslova za učlanjenje je da veruješ u Boga! Tj. u bilo kog Boga, možeš da veruješ i u Atinu i Zevsa! Nisu veriste!

Evo jedno zanimljivo predavanje na tu temu... Objašnjava ko su masoni, iluminati, malteški red... Vredi pogledati.
http://vimeo.com/23949764

da veruješ u Boga

U jednoga Boga. Što je diskriminatorski prema politeističkim religijama i ateističkim tipa budizam.

Inače, na bar 3 naše novčanice su masoni :)

U jednoga Boga. Što je diskriminatorski prema politeističkim religijama i ateističkim tipa budizam.

Editovao sam komentar, nisam se izrazio lepo :)

Dakle, važno je da veruješ u neku višu silu!