Pitajte moderatore

1. Kako se glasa za i protiv , nikako nemogu da provalim ?

2. za i protiv čega??!?!

3. Pa svaki nick ima ono za i protiv i broj glasova . Kako se to menja ?

4. За и против су гласови које је та особа ДАЛА другима. Популарност је збир ДОБИЈЕНИХ гласова за и против. А сви ти гласови се не дају и не добијају на страници профила већ на дефиницијама.
    Када некоме даш палац на горе на дефиницији то му се уписује као поен на популарности на профилу, а теби као глас за на профилу. Исто је и за негативне гласове.

5. http://vukajlija.com/recnik/Video%20poziv/56344
    Molim vas,izbrišite mi ovu definiciju. Mnogo me smorila. Unapred hvala.

6. Unazad nema na cemu.

7. Ajde ovako. Neka se javi moderator koji je obrisao http://vukajlija.com/nokaut-u-prvoj-rundi/56656
    i neka javno i razumljivo objasni zasto to nije definicija.
    Pobogu, definicija je imala 22:0 u trenutku brisanja.
    Mogao sam da napisem nesto tipa "ono sto dozivite kad..." ili tako nesto, ali nisam, zato sto je ovako znatno bolje, a svakome je jasno o cemu se radi.
    Vidjao sam i mnogo blesavije ne-definicije koje nisu obrisane.
    Molim moderatora da mi javi pravi razlog, kako bi stavio ponovo tu definiciju, ali da izgleda po PSu.

8. evo nove
    http://vukajlija.com/Nokaut%20u%20prvoj%20rundi?order=time

Ako i ovo ne bude definicija, nesto je definitivno trulo ovde.

9. Moderatori, a sto moje Barokne lepotice nisu bile def. dana,
    kad su Cekaonica u domu zdravlja i one imale isto 28:1?

ps zivim za slavu, ali i za fajt :)

10. Мени није јасно како се то десило. Испитаћемо...

11. Bez obzira na ovaj slucaj, ja bih zeleo da predlozim da ubuduce definicija dana bude ona koja je kasnije postavljena, jer je bilo manje vremena da se glasa za nju.

12. Ja se ovom prilikom ne slazem ali se onako nacelno slazem sa tulumbacem.
    To je verovatno razlog zasto je billa def dana. Isto glasanje ali postavljena kasnije tokom dana. Ima smisla.
    Inace se bunim tek onako, reda radi.

13. To ipak mora Kaizen da sredi...on je namestio da to bude automatski, ali ne znam kojoj daje prednost u slučaju kao što je tvoj..?

14. @Tulumbac: upravo tako i radi

15. Zasto je gorski banovan?
    ja nista ne znam kaze da me hejtovao i pisao nedolicne reci, samo da vam kazem ja licno dozvoljavam moje hejtovanje i psovanje na moje definicije tako da se ubuduce ne obzirete na takve stvari, molim vas.

16. Био је банован, али више није.

17. да ли поседовање дуплог налога, значи брисање, тј. трајно бановање свих оних који имају дупли налог? И који су услови за бановање, тј блокирање дуплих налога. Доста је оних који имају два а нису бановани?!? Па ме интресује по којим критеријумима се бира ко може користити а ко не?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.