Pitajte moderatore

1. clana bog treba banovati ako je tako bilo, nego deder modovi pogledajte definicije ovog autora, ni jedna nije definicija vec original vicevi i pitalice. http://vukajlija.com/recnik/autori/12174
    /definicije obrisane

2. Dragi moderatori, zamolio bih vas najiskrenije da autora pod imenom "Jelena Tihi Ubica" izlecite od patoloske zelje za drukanjem, konstantne zelje za prosipanjem cinizma i vredjanja novih autora, kao i slihtanje starim. Ukoliko to nije moguce, razumecu. Ni najbolji lekari verovatno nisu uspeli to da ucine.

Veliko postovanje i pozdrav

;)

3. Nije moguće jer mi nismo vaspitači da rešavamo vaše male konflikte.

4. Да, али можете да банујете када неко вређа!

5. I da promenimo pelene, da. Imacemo to u vidu.

6. Бан је за озбиљно вређање, а бану претходи упозорење.
    Све дискусије, ако не могу лепоим речима решите на пвт, или их не решавајте.

7. Али он и јесте озбиљно вређао!

8. Написао сам лепо!

9. Tihi, nemoj da se srdiš, nije vredno tooo, bolje da se smeješ HOHOHOHO:)

10. Ја се не срдим. Само се борим да модови буду непристрасни, што је изгледа претешко у мом случају.

11. Ma ne loži se čoveče. Ti si ovde stari član, svi znaju koliko si opičen, pa zato i ne reaguju. Iznenađuje me tvoje nerviranje.

12. Ok. Samo sam dao konstruktivan predlog. Bilo kako bilo, necu vise pominjati doticnog.

POZDRAV

13. Bože, počeo sam da vjerujem u tebe, ali samo u tvojem sajber postojanju. Reči mi tvoje zapovjesti, da ih zaobilazim kako znam i umijem. :)

14. Molim vas, ko mi je obrisao definiciju za kleo, nek objasni kako to nema smisla, jel vi znate o kom kleu se radi, jeste barem preslusali pesmu...ono izdajica i slicno, pesma totalno opisuje tu situaciju.
    Bivsi igrac Zvezde ide u Partizan, i pesma sve opisuje kako treba.
    I ovako li se podrzavaju novi clanovi?

15. Izgleda da malo više ljudi nije shvatilo. Šta ovde ima smisla, zapravo?

Kleo
    Glavni junak narodne pesme: "Kleo bih te" od Kadira Nukica.
    Kleo bih te izdajice moja,
    što mi život odnese sa sobom,
    al ne daj, Bože, nešto da ti bude,
    za dva dana umro bih za tobom.

(odslušajte celu pesmu, u potpunosti odslikava situaciju sa njegovim transferom.)

Objasni mi i vratiću ti. :)

16. Prvo hvala sto si se javila . Nije da ljudi ne shvataju nego su se nasli pogodjeni jer navijaju za Zvezdu . Kleo je prvi fudbaler posle 26 godina koji se napravio pametan da predje iz jedan u drugi klub vecitih rivala tj iz Zvezde u Partizan. Kompletan tekst naravno nije ispisan ali u potpunosti objasnava slucaj "Kleo" i osecanja zvezdinih navijaca i nije mi bitno da li je definicija u minusu jedino mi je bitno da definiciju vide ljudi naravno ovde nije poenta u vredjanju nego u cistom zezanju imas slicne definicije za tog fudbalera ako je ovo tebi imalo smisla pusti je da se sama pokaze unapred hvala!

17. Aha... Izvini, onda. :) Meni kao totalnom laiku što se fudbala tiče, ovo je bilo sasvim besmisleno. Vraćena je.
    Pozzy

18. Hvala ti mnogo i...gledaj mao vise fudbal, ima tu sta i zensko da vidi :)
    Pozz.

19. http://vukajlija.com/recnik/autori/12278/definicije
    molio bi moderatore da pogledaju definicijeovog autora,
    mislim da nema ni jedna originalna

20. Jeste, ali nisu plagijati definicija, tako da mogu da stoje...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.