Pitajte moderatore

1. U podforumu - sve vezano za Vukajliju postavio sam novu temu SITNICA sa konkretnim predlogom za smanjenje normi postavljenih za dostizanje određenog ranka.

2. Molio bih ako mozete da vidite zasto mi se na moju najpopularniju definiciju koja je imala 131 u plusu rank spustio na 125 u plusu.Unapred hvala.

3. Zamolila bih da proverite zašto se meni (već nekoliko dana)dešava da neke definicije ne mogu da ocenim jer stoje kao ocenjene a znam da ih nisam ni čitala. Postaje sve učestalije! I da napomenem, nisu razlog banovani članovi, proverila sam.

4. @sevast: Hmmm, to je veoma, veoma cudno. Da li si siguran da je bila 131 u plusu? Pre koliko vremena se secas da je imala toliko, (kada si poslednji put pogledao)?

@tasmanijski djavo: mozes li da das par primera koje su to definicije?

5. Koliko ja znam, ponovo može da se glasa za definicije banovanih autora.

6. Sad ću da pogledam koje su definicije. Evo jutros,recimo kad sam listala def od sinoć bilo ih je nekoliko.Znači, nisu to neke stare def pa da sam možda zaboravila da sam ih ocenila nego ove sveže

7. možda imaš nekoga ko ti čačka komp dok nisi tu :))

8. A i ja ipak mislim da ti je nego čačkao po kompu dok nisi tu. Možda ti je čak neko i hakovao nalog. :)

9. che
    da, siguran sam, 100%, za ostale ne znam ali za tu najopularniju znam jer mi se stalno pojavljuje kada otvorim svoje definicije.A primetio sam to u zadnjih 5 dana, prvo je bilo 129 pa sam mislio da ste obrisali nechije glasove, a onda sam video da je sishlo skroz do 125 pa reko da vam javim.A u poslednje vremem nesto dugo stojim na 7860ak pa mozda ima neke sajber veze to sa svim tim deshavanjima...Josh jednom hvala Che na primanju u ordinaciju.:)Mislim nije to nista strasno nego mozda je neki bag koji Kajzen treba da popravi, jednostavno samo proverite da znamo sta se dogadja.

10. moguće je da je neki bag. to je stvarno čudno.
    za sada je jedino logično objašnjenje da je stvarno u pitanju brisanje nečijih glasova, mada stvarno mi je čudno da se spusti za toliko...

11. Da se spustilo za 1,2 glasa ne bih se ni javljao,ali 6 je vec chudno, secam se da je bilo 131:5 bash dugo.

12. nema ko da mi dira komp 100%, da ima prvo bih tog što ga čačka pitala. a ionako non stop visim na njemu. nešto drugo je bre u pitanju
    jedino ako nisu duhovi:)

13. Мислим да ће ипак морати Каизен да провери о чему се ради...

14. Предлажем ти да пошаљеш ПВТ Каизену и да ту напишеш све ово што си овде написала...

Ја из твог профила видим да ти за те дефке ниси гласала, једино то могу да ти кажем...

15. ja za ove definicije ne mogu da glasam. ok,javiću se gazdi:)

16. Замолио бих модераторе да одреагују на адекватан начин, будући да ме је на чету из неба па у ребра, без и једне моје провокације, или прозивања кренуо страшно да псује и вређа члан БОГ.
    Цитирам:

- aj zaobidji me peskiricu. iskljucen si iz konverzacije. pa-pa
    - ok, odjebi pedercino mrtva
    - slusaj peskiricu, skloni mi se, idi sa mamom na pedikir
    - kakvi retardi , ja ne verujem (мисли на мене и ДЛЗ)
    - JTU, ajde da pricamo o kurvama - KAKO TI JE MAJKA?

http://vukajlija.com/zabava/cet

17. Sklonjena mi je "Univerzijada"?!?
    /Edit: Jeste. Nije definicija, nego link.
    Jeste link, ali u tome i jeste fora sa ovim. U klasičnim rečnicima imate ponekad "referencu" na drugu definiciju. Takodje, i sama veza izmedju pojma (Univerzijada) i onoga na šta se linkuje (svinjski grip) nije klasična, već je u tome srž fore. Sem toga, nisam prekršio nijedno od formalnih pravila - objašnjenje da je to link ne potpada, po meni, formalno ni pod jedno pravilo ...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.