FK Crvena Zvezda

1. kad krene pašnjakom zato što ste sviii verovali slepoooo da ste najboljiiii lagao vas nekoooooo :D
    kontam da će ovaj derbi biti ubijanje i osvete za hh zastavu teške

2. Postoji način da ja dođem do karte za derbi? Nisam iz bg

3. Нема пренос на Првој, а?

4. http://www.zvezdatv.rs/
    једном сам само платио да гледам на овоме и никад више, мислим да смо играли са Радничким из КГ и попушили курац на крају текме

5. Da l' me jebeš, pa koji kurac moj sklapaju ugovor za prenose kad prenose 1/3 utakmica?!

6. ima na areni hihihhihih

7. E do jaja ako ima. Hteo sam da idem, al' su me ispalili ortaci.

8. Larry Underwood
    Da l' me jebeš, pa koji kurac moj
    sklapaju ugovor za prenose kad
    prenose 1/3 utakmica?!

И то је једва избоксовано, да клуб може да прода по 5 домаћих утакмица у полусезони телевизији којој хоће, јер је ФСС права на пренос целе лиге продао Арени, а све у циљу ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ ДОМАЋЕГ ФУДБАЛА.

9. А видиш и да једино Прва хоће да откупи једино Звездине утакмице, на Арени се макар и остале преносе, јес идиотско решење, али нико неће да плати да преноси нашу лигу, јбг.

10. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

11. Pojeo ih je Napredak, da malo bolje dodaju i centriraju bilo bi 6:0.

12. http://www.serbiaplus.com/sports-x-4/

Imate i HD kanal ispod, ali vam treba bruka brzi net.

13. Ahahahah Rakic poceo. Rakic je jebati bugare !

14. Ajmo ovjeriti titulu i zasladiti u derbiju

15. Ладно говна ниерби не преносе, ЈЕБЕМ ИМА МАТЕР И САВЕЗУ И АРЕНИ И ЗАЈЕДНИЦИ!

16. ШТА ЧЕКАЈУ ВИШЕ КОЈИКУРАЦ ШТО НЕДАЈУ ГО???
    МАДА, НЕ ЗНАМ ДА Л' БИХ ВИШЕ ВОЛЕО ДА ИХ УГАЗИМО 5:0 ИЛИ 1:0 ГОЛОМ ИЗ СУМЊИВОГ ПЕНАЛА У '93. ПА ДА КОМШИЈЕ КУКАЈУ. ХЕ ХЕ

17. Ninkovića Treba kod Goje Malića na svinjsko pečenje voditi da malo mase nabaci da ne pada u svakom duelu

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.