Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Scouser Petko je pružao do jaja partije u OFK-u i mlađanoj repki, al ovo što radi od posle povrede nije baš za pohvalu.
Katai je bio vrv i najbolji tehničar i "paker" što bi moj deda rekao LOL dok je još (sad već davno) igrao u Voši, odakle je za 1.5m (čini mi se) otišao u Vošu. Tamo se on malo gubio, jer niko mu nije titrao muda, malo ga oni šikanirali i ukanalio se.
Posle na pozajmici bio u Zvezdi, i oprostio nekih 600k evra duga da bi potpisao za Zvezdu jer je imao još bar god. dana ugovora. I onda se uozbiljio, koncentrisao se više na fudbal nego na klabingovanje i hefranje Tee, i eto.
Truc, skini mi se s kurca majmuncino raspala i ne proganjaj me po forumu. Usta te jebem ciganska i tebe i banovanja.
Nisam verovao da je vucic truc ali posle nekoliko ovakvih izjava zapita se covek hmm
у праву си. нећу те више бановати, изгледа као да само мени сметаш. оставићу то другим модовима. извини, брт. :(
Доста клинаца добија шансу, ал' живо ме занима на лето колико ће овај тим показати у Европи.... Ко ће отићи, ко ће доћи и тако ти фазони.... Једна ствар је победити јебени Борац из Чачка, а друга ствар играти против екипа на сличном или нешто вишем нивоу.... Да се не попалимо к'о Војводина против Сампе па да нас Плзен неки врати у реалност.... Једино је Партизан у рангу са нама овде, а они су сад довели њихову верзију Достанића за тренера (јеб'о Друловићево злато са предшколским, Беквалац има више успеха са сениорским тимовима од њега)....
Ma kakva liga sampiona sta ste se nalozili. Pa terzic crnogorski krimos ima da rasproda sve sto valja, pola sad u decembru a pola na leto. Ostacemo sa nekim nidje veze timom i izgubiti od Vaduca ili Valete.
ma kakvi pobeđujemo liverpul u lš dobijamo 1.1m 2 nerešeno i ostalo gubimo vraćamo se u život postajemo redovni u evropi klinci koji su otišli žele da se vrate raskidaju ugovore od evropskih velikana jer su na pozajmicama u kojekakvim torinima nosimo se sa romom i leverkuzenom stadion pun zvezda nikad jača a partizan odlazi 50m u dug i onda za njih isti scenario
za 20 god smo u vrhu svetskog fudbala
toleta masakrirao neki napaćeni delija
sig
Rasni to kaze zato sto nikad nije ni video vise.
Videcemo kako ce se stvari odvijati za dalje ali ocekujem kvalifikacije za LS veima zanimljive sl sezone.
*kakvi smo jadni nije ni grupa ls prosla mi pricamo o sledecoj
ja bih voleo da udjemo u ls zbog naseg brata velibora dunjica, koji bi bio najsrecniji da budemo medju velikanima, on nije diler i narkoman vec pravi ortak je bio ;)
mozda je imao svoje lose momente ali je on mnogo uradio za tribinu!!11!!!1!!
Па наравно да диванимо кад нам је то тај неки циљ, Лига Европе, уз усер на жребу можда и ЛШ.... 8 година нисмо јебену Европу играли већ....
Da ostane ovaj tim i sa paklenom atmosferom na Marakani možemo i do grupne faze LŠ. Sad smo svi zaboravili Terzu degenka jer su rezultati dobri, al ko mu jebe mater važno je da osvojimo titulu da nas Partizan ne prestigne.
Surdulica se trese od mocne zlezde. Dogodine ce i Kairat.
Jel kakio Grujic od jutros?
Jebo te, zasto neko ne objasni budalama iz rupe da se novine iz Srbije ne citaju u Dortmundu, Firenci, Mancesteru i poznatijim fudbalskim centrima. Eventualno u kineskim gradovima koji imaju drugoligasa.
Terza: Vucicevicu, napisi da je Grujic genijalan, imam osecaj da ce Murinjo procitati Informer danas.
http://vukajlija.com/forum/teme/30739-fk-crvena-zvezda?strana=971#post_3343562
Setimo se jednog bisera koji je Grof ne tako davno iznedrio.
Sta je pogresio?
Ako ides direktno kroz LE kvalifikacije, ekstremno je tesko uci u grupu. U 4 kolu uvek ceka neki Ajaks, Njukasl, Valensija ili slicni.
Neverovatno je kako vučićupederu deluje pametan samo kad sa rasnim razgovara.
Rasni to nije nikakav biser nego realnost. I ja stojim iza toga 100% iz kval. za LE ući u LE je do jaja teško, u odnosu na ulazak u LE ispadanjem iz kval. za LŠ. Naravno ne ako igra tipa Borac iz Čačka kvalifikacije, pa neće biti nosilac ni u prvom kolu kval. ali sistem je napravljen da se i nekim slabijim timovima daje šansa za LŠ, ako je ne iskoriste ostaje im LE.
P.S. Kada bih birao između npr. Terze i Vučele, izabrao bih Terzu kao jedno 234556425314 puta bolje rešenje, koji je u odnosu na Vučelu Majka Tereza, koji se u fudbal razume ponajbolje od svih "funkcionera" u SL, a to što se ugradio u par transfera u OFK-u, ili šurovao sa Branom M. i nameštao tekme devedesetih je možda razlog da sad mislim da će raditi pošteno, tj. da su mu vrv muda u stegi, jer suđenje koje je u toku (ono zbog kojeg je bežao iz Srb) može da dobije epilog umesto prolongiranja, sakrivanja u fioke i sl. što mislim da se trenutno dešava. Ne verujem da bi ga pustili tek tako da vršlja u Zvezdi.
A ono što kaže
Mijailović
Dž
O
N
I