Prijava

Ја сам чуо да су они учили керове да причају и да је један научио да каже "гутен таг мајне фрау мит гросен бруст, кан их шприц дајн хинтерн битте?" ал нисам сигуран можда се варам.

Znači ne mogu da verujem da je tek sad izašla tema sa vim naslovom , Tema arcxi !

Evo jednog projekta.

Hitlerovi naučnici 1941 prave mešavinu fosforne kiseline i joj jednog tajnog sastojka , u to vreme su počele iskopine velikih rupa u kojima je trebalo da uglave hiljade i hiljade jevreja i taj otrov prospu po njima. Naime jedan mililitar tog otrova ima snagu da za tri sekunde dovede do izmiranja sve vitalne organe u ljudskom telu..

A evo mog omiljeng.

Trebalo je da naprave milione i milione onih stvarčica što se stave na leđa pa te podignu u visine , da ga jebeš pojma nemam kako se zovu..
http://www.youtube.com/watch?v=Gi0Et31E7s4
Snimljen je i film po tome.
Plan je bio genijalan da ga nisu osujetili Ameri valjda..

Šta se gubite? Oni bi izgubili svejedno, previše su Saveznici bili jaki na kraju rata. Rusi su imali preko 100.000 tenkova i preko 10 miliona vojnika, a samo Ameri su imali preko 100 nosača aviona. Tako da bi im bilo džaba i da imaju raketne i mlazne avione i kojekakve pizdarije. A Von Braun nije umro u Americi spletom okolnosti, nego su ga Ameri pokupili u operaciji "Spajalica" kao i stotine drugih nemačkih naučnika. To su radili i Rusi i Britanci.

EDIT: Naravno, imali su oni mnoge planove, ali im je falilo i radne snage i vremena i resursa.

Kapiram to Ludi Čače i naravno da mnogo više gotivim saveznike mada je fascinanto koliko je Hitler bio negativna ličnost a koliko je imao genijalne ideje , sa tim što su naučnici samo radili ono što on kaže..

Hitler je Robin Hud modernog doba. Krao od bogatih, to jest Jevreja i davao sirotinji i izvukao Nemačku iz krize.

Reme ja znam da imaš velikog jebača na slici , ali evo ti moj prijateljski savet , zbog skoro identične rečenice ja sam banovan na 30 dana prošli put.. pa se čuvaj..

Pozivam se na slobodu govora, nikog ne vređam, samo izražavam svoje mišljenje koje se naravno odnosi na Hitlera pre rata. :)

Mada sad tebi nema onog Ahila (kako se već zove onaj jevrej što krstari vukajlijom) da te tuži Modovima..

a koliko je imao genijalne ideje , sa tim što su naučnici samo radili ono što on kaže..

Da je pustio da rade kako treba, i da se nije petljao generalima i naučnicima u posao, bilo bi mnogo bolje po Nemačku. Skoro svaki njihov fejl u ratu je prouzrokovan Hitlorovom nestrpljivošću ili ludosti.

Da je Hitler pustio generale da vode rat, a ne on da naredjuje mi bi smo još bili pod Nemačkom.
Ja sam čuo da su oni planirali da prave avione nalik letećem tanjiru. Ima čak negde i slika.
A poznatoje da su Nemci najzaslužniji za pravljenje atomske bombe. Jer su nemački naučnici tokom celog rata tajno pokušavali da sklope atomsku bombu. I pri kraju rata Ameri zarobili većinu najboljih Nemačkih naučnika i odveli ih u SAD i tamo napravli bobmu i bacili na Japan.

edit: Jesu bili govna fašistička, ali su bili sila nad silama.

Sve tadašnje najače vojne sile su imale neke projekte mlaznih aviona - Sovjeti, Japanci i Nemci su čak uspeli da naprave neke vojne mlaznjake do 1945. A ideje o Hitleru kao geniju su mnogo preterane, Švabe su jednostavno imale najbolji vojni kadar u tom vremenu pa im je trebao neki vođa koji će biti krvožedan pa je on tako i došao na vlast. To što su se zeznuli kad ih je sve počistio sa funkcija pa postao sam vođa su druge priče...

Britanci imali čak ideju da prave nosač aviona od leda - ogroman pokretni glečer gde bi utovarili ceo RAF...

Da je Hitler pustio generale da vode rat, a ne on da naredjuje mi bi smo još bili pod Nemačkom.
Ja sam čuo da su oni planirali da prave avione nalik letećem tanjiru. Ima čak negde i slika.

http://images.t-nation.com/forum_images/7/e/7e088-Retard_Girl_I_can_count_to_potato30.jpg

RAF - Badern Majnhof ?