FK Partizan

1. OPAAAAAAAAAAAAAAA TRPAAAAJ KOJIIIIC

2. Idemo 4:0 Brašanac.

Prekinuo mi se strim, ne vidim više tekmu, traži mi jebeni pasvord.

3. Ima neko neki link da radi?

4. Gazimudo, glavni diler pravih linkova na temi!

5. Brasanac ga zavuce iz kornera..

6. Jedino je zajebano sto se povredio Markovic. Za Scepakadabru me zabole :D

7. -8 A НАПОЉУ МАРТ, ЕСТЕ ЛИ СЕ ПОНАДАЛИ, РОМЧИЧИ... чек бре, ово наша тема.

8. Uzimamo titulu lagano. Odgledao sam obe tekme komšinice i obe naše i komotno mogu da kažem da oni nemaju šta da traže. Jedino da nam pobiju sve igrače.

Jeste da Borča nije neko merilo, ali bio bi budala kada bi bio nezadovoljan igrom i zalaganjem na utakmici.

Posebno dobro Kojić i Luka, mada i Šćepakadabra je odigrao odlično dok je bio na terenu. Brašanac nije bio loš, Sale laganica, Saša Marković prosečno. Nazad OK, Pauljević ofanzivno dobar, defanzivno malo slabiji, ali pokrilo se.
    Sve u svemu laganezi.

9. А што ми драго што је Лука отишао код вас. :Д
    Некако би било сувише досадно да је отишао у Звезду. А готивим га, баш бих волео да постане играчина, мада чини ми се да није баш толики потенцијал.

10. Odlična utakmica, taman koliko treba.

Al teren je odnio svoj danak - 3 lože. A bio je 'dobar'. Ne smijem ni da pomislim šta bi bilo na onomad potopljenom.

11. Kol'ka je sad bodovna razlika? trololololo

12. O čemu je ova tema?

13. Na kurcu te nosam OPAAAAAAAAA :D

14. O čemu je ova tema?

Hahahaha Bruce svaka ti dala.

15. Da vam čestitam na tituli. Nisam gledao ove vaše 2 utakmice, jel imate bolji tim nego prošle sezone? Ako se kvalifikujete u LŠ/LE, da bar vi uzmete neki bod.

16. Imamo bolji tim ali ne treba podcijeniti Visente del Vermeza. S njim se nikad ne zna....

17. Ni sa ovim našim taktičarom se ne zna. U odbrani mu igraju tri desna i jedan levi bek.

18. i jedan levi bek.

Бар вам не игра у нападу као нама.

19. Nego šta mislite o ovom Toletovom predlogu da se pravi novi stadion?
    Nisam puno čitao pa ne znam, a mrzi me da jurei, je l' on to 'oće naš stadion da poruši pa su svi poskali ili šta?

Ako neće, pa neka gradi. Trbaju nam stadioni k'o leba, svi se raspadaju.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.