FK Partizan

1. http://www.mozzartsport.com/vesti/uric-nema-novog-ugovora-za-stojkovica

http://hotsport.rs/2013/07/13/stojke-moli-da-ostane/

takav je na zalost partizan, ne mozes da stanes ni na stranu uprave ni na stranu igraca jer je i jednima i drugima zinulo dupe za pare. sad kad se izjalovilo... u glavnom stojkovic nije ovo zasluzio.

sto se tice ivanova, kapiram da je uprava htela da pricu oko prodaje i pojacanja zavrsi pre pripremnog roka ali tako jednostavno ne moze. posebno sto igrac ima ugovor jos 6 meseci. kapiram da ce sada poceti prica o nekom stoperu koji je dovodjen u vezu sa zvezdom, sve su to isti menadzeri.

takodje interesantno je da, kada je u pitanju odlazak igraca iz partizana glavni su ramadani i onaj drugi, stao mi mozak. pa kad su vec tolike pare napravili na odlascima iz partizana mogli bi jednom i da dovedu nekog igraca koji nece biti katastrofa. taktika im je "odem u juniore partizana, potpisem ugovore sa svima i boli me kurac" pa tako bih i ja mogao da napravim milione.

2. Prodaš Ivanova, kupiš Vitasa.

Nekada je bolje ugasiti klub i ne gledati sramotu nego imati Đurića za predsednika.

3. http://www.partizanbeograd.net/2013/07/blog-post_6467.html Momak koji je dva puta rušio komšinicu u dresu OFK Beograda. Dobrodošao.

4. Još jedan koji će da puni kučku!

5. Ama ima ko da puni, ljudi, koj vam je kurac, ako ovako ostane ima NAS da pune ko kučku, jbt, odbrane nemamo!

6. pretpostavljam da je dosao za dz, u suprotnom glup potez uprave. nikad nesto nisam gotivio te pozajmice, ne vidim poentu.

jel mi zvanicno dovedosmo nekog igraca ovo leto? osim golmana i gulana

7. Ne, Grbić pozajmica, Malbašić pozajmica...

8. strojkovic se vraca u zvezdu.oprostite mi moju ruznu proslost.bas bi bila fora da se vrati.ljudina!

9. ma dok ne potpise nije nesto vredno komentarisanja. mrzim ta nagadjanja te babun u zvezdi te nije, pa stojke... sve mi to deluje kao lozana i cisto da se pise o necemu.

znaci plan uprave je da imamo mlade igrace koji ce kasnije moci da se prodaju a da, dok su u partizanu primaju neku sicu. znaci kad bi moglo igralo bi 11 tinejdzera jos svaki da placa zato sto igra.

nema sile da nesto uradimo ozbiljnije u evropi ove godine. ako titulu uzmemo to ce biti puna kapa.

10. Vrati se Pajoviću! :'(

11. Ma kakva crna titula, bez odbrane, sa Babovićem u veznom i Šćepovićima u napadu? Aha.

12. odavno se nije desilo da u celoj odbrani nemamo bar jednog normalnog igraca. sa sve golmanom i zadnjim veznim.

13. Иванов треба да иде. Човек је цар и ликчина, и треба да прави каријеру кад му се већ указује прилика.

Наравно, мислим на одлазак у бољи клуб, типа Базел који се помиње.

14. Ivanovu bi fino odgovarala Italija, eto Torino se nešto spominjao.

15. Đura peder doveo Ramadanijevog golmana a Stojketu kurac. Jebem im mater , sve same pozajmice . Čak su i cigani istrčali 200 000 evrića za peruanca indijanca i 80 000 za Kovačevića... I nek mi neko objasni kako cigani sa dugom od 50 miliona evriċa kupuju i nisu blokirani , a naš kk sa dugom od 1,5 miliona jeste!?!

16. Penzioner, pa prosto zato sto su cigani. Cigani su i na vlasti pa ova ciganska i krezava Srbija radi sta hoce. Ali dobro, caskom se to promeni. Kao sto ce ove smrdljivi mutirani radikali polako u istoriju za godinu dve, tako ce i ovi mutirani fmpovi, veteranski vaterpolo klubovi i raspali fudbalski klubovi konacno biti ugaseni na opstu radost normalne, lepe i intelektualne Srbije. Cim narod shvati da mu stomak nije puniji zbog Miskovica u zatvoru, d te nazovi datume koriste za dnevnu politiku, da je situacija nikad gora... pa, pa radikali, Covici i ostala govna. Projekat gasenja ciganske kurve je samo trenutno usporen (nikako zaustavljen). KK je ugasen, VK je ugasen, RK uskoro... ostao je samo FK cije ce gasenje biti odradjeno cim ne bude svakodnevne pomoci u servisiranju obaveza iz budzeta.

17. Ali dobro, caskom se to promeni.

Bezumni optimizam. Ne da nece skoro da se nesto promeni, jer je ove mutirane radikale na vlast dovela DS, a ne neko drugi, nego se sada samo nastavlja trend koji je zapocet jos za vreme Kostunice, pa preko DS-a, sve do danas.
    Nase drustvo postaje sve bolesnije, i ne vidim uopste neku sansu za oporavak, bar ne u sledecih 10 godina.

18. i koj kurac vise pominjanje ovog bodurova? jel to bugarska odbrana postala najbolja na svetu? ili jedina? jebo ga bodurov u dupe.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.