Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
nigde na netu nemaže da se nadje kvalitetniji strim takodje da nagalsim ovom prilikom
sad gledam na vikipediji ovi iz džordžije i gledam u sklopu amera je valjda ta država ono kontam moraju amerikanci sve rekvizite krštene da imaju za treniranje sve sredjeno i to, imaju oni para. čudi me što su za rezultat dobili jednu ovakvu ekipu i svaka čast partizanu na prikazanoj igri. TUĆIĆE OPET SRBIN AMERA!!!11
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=MzkzOTM%E2%84%96f&c=en&i=eWlzYnRjdWtvYQ%E2%84%96f%E2%84%96f
Brate Kavkaz ti je Balkan.
Ovo su pravoslavci. Mudžosi su iz Azerbejdžana. Jermeni su Kardašijani
Ma jezik im je isti kurac vuče na turski lolo
Kako mi njih gledamo tako i na nas ostali gledaju lolo
za nijansu je kvalitetniji moj striming borko, ovom prilikom ti se zahvaljujemo na pokazanom trudu i učešću ali se moramo rastati od tebe, sve najbolje
što se tiče georgije čim ona nosi naziv po vladu našem mora da je dobra :D
kapirate retardi georigiev pa georgia
i ta džordžija ima daleko prijatniju klimu od naše tako da su sto posto spremni ušli u duel za razliku od izmučene momčadi naše ima sto km do amerike jbt muke su to na ovu vrućinu osećam nisu im tamo u avionu ni klimu uključili loool sve da ih izmore znam gruzijske taktike ja sve. još jednom, SVAKA ČAST PARTIZANE; JEBI GLUPOG AMEROA
hahaha napiso BORKO link ovde ja odgovaram na našu temu ahhaha.
pa to je izgleda novi vid komunikacije jebiga nemogu sad da objašnjavam to glodarima :DDDD
ovo je tuga. ruzniji tim partizana nisam video duze vreme. ako udjemo u ligu evrope secem kurac.
da ne idem sad po imenima, svi su mi ocajni. i vidi se da su pripreme odradjene ocajno.
Daj brate srolaj nešto, pregorećeš na ovoj vrućini.
Rutinska igra i jos jedna lagana pobeda. Protivnik tek nesto jaci od Kairata i nimalo naivan s obzirom da danas svi igraju fudbal i da imaju budzet oko 720 miliona evra. Ipak, nije to jos na Partizanovom nivou.
Odbrana opet nije na vrhu zadatka. Bilo bi dobro da Kurcilavu kupe, mada njegova cena je oko 42 miliona evra pa ne znam je li realno.
Cekamo Rumune sad, nece biti lako jer imaju budzet 2 milijarde evra.
hahahha al reci momenat, lik napiše na jednom mestu nešto ja mu odgovaram skroz drugde
ko da ti kaže ortak puši kurac ti odeš u super vero i kažeš kasirki što da pušim kurac bre, puši ti :DDDD
http://vukajlija.com/forum/teme/31199-fk-partizan?strana=735#post_3262427
kasniš bro http://vukajlija.com/forum/teme/31199-fk-partizan?strana=735#post_3262413 al ok si se nadovezao
Ne znam na koji nacin da zapocnem izvestaj sa prve utakmice Partizana u ovoj sezoni.Mozda ce sve stati u 2 reci:BRUKA I SRAMOTA!Partizan je 2 puta bio u zaostatku od 2 gola,ali je zahvaljujuci velikoj borbenosti i pozrtvovanju stigao do zasluzene pobede.Naravno,ZAJEBAVAM SE!Cika Zeka i kompanije je po ko zna koji put odradila posao,pa je lagano doslo iz 1 u 2(iz keca u dvojku) i 7+ koji donose najvece kvote i najvecu lovu.LOPOVI!Elem,sta reci za igru Partizana,sem-PICKICE!
Fudbaleri Bezanije su vec u 2.minutu iskoristili kiks odbrane Partizana i preko Srdjana Urosevica dosli u vodjstvo.Partizan je shatro napadao,a u 24.minutu Bezanija je povela sa 2:0,a strelac je bio Dejan Damjanovic.Partizan je uspeo da smanji na 2:1 golom Odite u 27.minutu,a konacan rezultat 1.poluvremena postavio je Zarko Lazetic u 45.minutu-3:1 za Bezaniju.
Trener Partizana je na pocetku 2.poluvremena umesto Radonjica i Saveljica uveo Lazica i Radosavljevica,Smiljanic je zauzeo mesto stopera(!?) i Partizan se iz formacije 4-4-2 transformisao u 4-3-3.Samo sto je usao u igru Predrag Lazic je smanjio sutem po zemlji na 3:2.Vec 7 minuta kasnije Partizan je stigao do izjednacenja:Lazic je sutirao snazno sa 25.metara,golman Bezanije je odbio loptu koju je na par metara od gola Odita cusnuo u mrezu.
Konacan rezultat na mecu postavio je u 64.minutu Odita nakon centarsuta Lomica.Do kraja meca sve je bilo otaljavanje i iscekivanje zavrsetka tekme. I sta sad da kazem svima koji danima napadaju nas koji smo za jos radikalniji bojkot?Evo vam vasi Zecevic,Bjekovic i Curkovic pa zajedno pomozite Partizanu da izadje iz krize i da opere obraz koji je ukaljan toliko da ni Sava ni Dunav ne mogu da ga speru.Ja sa svojim drugarima necu vise da gledam lopovluk i blamiranja protiv nizerazrednih klubova.
A vi idite i radujte se pobedama nad Hajdukom iz Kule,Obilicem,Radom..i tapsite nepoznatim i anonimnim fudbalerima koji iz nizerazrednih klubova uz pomoc mame,tate i kompanije preko noci postaju prvotimci Partizana.I prozivajte i dalje nas-shacicu bandita i olosa koji ne voli Partizan i koji se raduje neuspesima Partizana.Samo zapamtite jednu stvar:jednog dana cete se setiti svega sto sam vam pricao i shvaticete da smo sve vreme radili ovo da bi pomogli nasem Partizanu..
Ukapiracete da nam je jako tesko padao neodlazak na utakmice i da smo jako patili i tugovali zbog njegovih neuspeha.Ukapiracete da smo mnogo vise voleli Partizan nego vi!Jer mi smo bili uz njega na jugu i protiv Smedereva i protiv Reala,i protiv Timoka i protiv CSKA.Vi odete na derbi i kad dodju neki stranci,i to je to.I vi pricate meni o ljubavi prema Partizanu..
http://peperonity.com/sites/partizanshampion/14306509
kapiram da postovi čine spoj kao jednu baš lepu informaciju
kakve ovo veze ima sa pričom koja se sad vrti direktore? da li tražiš ban za spem i zbog čega? uvek sam te smatrao za ok lika :( a ti mi se sad tu nerviraš zbog raznih vučić pedera i terzare. čil, bro, ovo je samo igra
Director u pauzi pasivnog gej seksa pokusava da diskredituje najveci ponos nasih prostora i avangardu, FK Partizan. Ne vredi nista, zvezdana je mrtva i osramocena za vjek vjekov.
Balazic, Brasanac, Abubakar, Zivkovic.
što je babi milo
pederi ti ne izlaze iz usta sisice
dođi sa glavnog naloga plodu incesta lolololo
ali moram da se izjasnim i povodom nekih drugih stvari, da ne ispadne da sam loš čovek, ovako preko interneta. nije ni vucicupederu bash cvechka! i njega treba banovati! da se radi o natnat dobio bi on trajni a ovako ide na slabijeg gmizavac jer zna da neće snositi posledice i to je skvakako nešto što liči na ružan gest i dovoljno govori o njemu samom. a drugo, dosadniji je od proliva, ok director je peder aj sad u kurac jbt, ne nerviram se al spemuje čovek u velikim količinama i treba mu prilepiti bana bar jedan dan, ako je pravde. mene boli kurac iskreno za sve, samo iznosim svoje impresije pošto danas ne radim ništa pa me boli kurac na vuki sam hao pičke ludilo :D