FK Partizan

1. SAŠA ILIĆ: Odrekao bih se titule za proleće u Evropi!

Stvarno treba već jednom da ode u penziju, prečesto se blamira u poslednje vreme. :(

2. i ja bih se odrekao titule ove sezone za prolece u evropi.

3. Biće mnogo gadno sutra...

4. Da li će današnji meć između momčadi NK Partizan i FC Auzburg poćeti minutom šutnje, jer je na današnji dan preminuo osnivač NK Partizan u Zagrebu, Franjo Tuđman?

5. taj dan proslaviemo kako dolikuje, pobedom protiv svaba a zatim i glasnim usklikom PARTIZAN HRVATSKA NIKADA SRBIJA

6. Nadam se da neće igrati k'o pičke večeras i čekati da im ovi uteraju dva gola pa da počnu da igraju. Augzburg od starta mora da krene jako jer mu trebaju tri gola, dakle cela livada je slobodna živkoviću i oumaruu da stave dva i doviđenja.

7. hahah jebi se tamo :D

8. Ovo će biti kao i svako loženje našeg naroda.

Krenuće jako 10 minuta i onda će ih švabe usrati kontrom i tu će biti kraj svih nadanja i propašće moral ko na Vozućoj.

9. неће. идемо даље

10. Augzburg od starta mora da krene jako jer mu trebaju tri gola

Puca Auspuhu kurac. Ja očekujem IGG V IIGG, možda i oba.

11. Čudi me da ne pišu ćirilicom. #hrvati

12. Čuvari ćirilice.

13. Đe ste srbende, nisam vas poznao... :D

14. ja cenim do poluvremena 0:2, a onda naravno u nastavku klasicna tekma srpskog tima u evropi.
    nesto se iskurcobecaju i na kraju pogrese i poklone zgoditak i posle placu na losu srecu

15. i prestanite da nas nazivate cuvarima cirilice, mi mrzimo srbe i sve srpsko, hrvati smo i ponosimo se time

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.