Prijava

Po vama koje su najbolje.
Meni je ovaj super http://www.imdb.com/title/tt0251127/

Романтичне комедије праве људи с дефицитом идеје. Нит имају идеју за праву драму, нит за рофл комедију...

Ok. Tvoje mišljenje cenim ali mi nije važno. Važno mi je mišljenje ljubitelja romantičnih komedija. Da vidim šta oni vole i koje bi preporučili.

Како мислиш "најбоље"? С обзиром да је сам жанр ГОЛО ГОВНО, онда су му ваљда најбољи представници они који иду најдаље у тај екстрем. У том случају овај је без премца
http://www.imdb.com/title/tt0217630/
Има све што очајан филм може да има - милион пута прежвакану, сварену, исповраћану и опет жвакану тему, саундтрек који тера на разбијање плачипичкастих лобања, обиље "залепио сам длан за курас/јебо питу с јабукама" хумора и, ласт бат нот лист, Џејсона Бигза. Још да не игра Мена Сувари, био би непобедив.

Е, да не грешимо душу, има један солидан, 500 days of Summer. Глуми она буљава која подсећа ликом на Кети Пери, и баја из трећег камена од сунца. Исти пар из оног филма о малолетничкој лудници.

http://www.imdb.com/title/tt1022603/

Зуи. Стварно има добрих пички у тим филмовима.
Још један
http://www.imdb.com/title/tt0147800/
Лариса <3

Gm, izabrao si veoma očajan film. Mislim na one poput "Jesen u Njujorku". Taj mi je u isto vreme lep, smešan a najviše tužan. Možda po vama patetišem ali takva sam kao i sve žene. Volim da gledam takve filmove. Tako da, na ovoj temi samo žene mogu da komentarišu. Gej stop.

Могу да коментаришем где хоћу и шта хоћу, уплатио сам интернет поштено и сада се забављам. Ти си та која је отворила тему о филмовима који при креацији пуцају на то да буду самр/крисмас флик. Дакле, никаква дуготрајна вредност. Тешка шитчина за задригле 30+ Американке које полако губе наду да ће се икада удати макар и за вулканизера Џејмија који вози кадилака.

Ok, ok, šta si siknuo? Mislila sam ako nemate neki pametan predlog za gledanje da ne komentarišete. Eto tako. Znači filmovi pravi ljubići dolaze u obzir a ne neke tinejdž pretovarene komedije kojih mi je pun peršun toga.

Какво је ово чудо? Бурзуме зар ти ниси банован на 100 и више година?

Е ово јес' мало педерски жанр, али мени је некако опуштање да гледам то, не волим акције, то ми је смор, брате, све нешто скачу, пуцају, један убије милион њих и то је то, јес' да овамо двоје тинејџера праве јебарник ђе год стигну па их раздвоји нешто па се опет споје, али оно....

Ово није романтична, али је онако цмиздрава комедија
http://www.imdb.com/title/tt0492956/

Сад се ја не могу сјетит тих романтичних комедија, ако могу, оца ми јебите али сам гледао неке, мада нисам неки љубитељ филмова :)

Е ово сам гледао у биоскопу, романтични цртани http://www.imdb.com/title/tt1436562/ :)
А има онај Луња и Маза :)

ЈЕботе који сам геј, пантела неверуе, а ја кома.

http://www.imdb.com/title/tt1142988/
ne gotivim nešto romantične komedije, ali ovo je odličan film

Можда имамо различита мишљења о овим... филмовима, али ти наши предлози и даље могу бити од користи :)

Морам да се оградим, RomZomCom је часни изузетак. Мрцварење андедова стварно вади ствар. Чак и кад је романтична комедија у питању.
http://www.imdb.com/title/tt0365748/

ЈЕботе који сам геј, пантела неверуе, а ја кома.

Јавио Жонпију и Станкели, и они кома!

Како мислиш "најбоље"? С обзиром да је сам жанр ГОЛО ГОВНО, онда су му ваљда најбољи представници они који иду најдаље у тај екстрем.

Upravo tako. Svaki na istu foru, i neverovatno, neverovatno dave idiotlukom. Ovaj film koji si navela kao favorita svog, Vučice, počela sam da gledam i nisam izdržala da pređem prvu polovinu bar. Jednostavno su previše predvidivi...

edit: Šon je romkom? U jeeeee... Ipak onda volim jedan iz žanra. xD

http://www.imdb.com/title/tt1142988/
ne gotivim nešto romantične komedije, ali ovo je odličan film

Гледао, јако кул је.

Јавио Жонпију и Станкели, и они кома!

Скинуо сабтајтл, он хрватски, ја палим програм типа КМП плејер врсте бесплатан, кад тамо болесна слова, станкела кома, ја неверуем

Е, има онај ђе они краду жене из неког мјеста и жене их, како се зваше, мислим клуб џентлмена, тако нешто, зна ли ко?

Uroše, sad si me podsetio.
Ovaj definitivno
http://www.imdb.com/title/tt0163187/