Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Filozofinjo
    Agilni, puko mi je tiket zbog tebe. You shall pay.

DCX
    Agi bre, radovao sam se revanšu a ti ovako...

Žao mi je što sam vas razočarao. Kriv je Vadžajna. Ja sam igrao šablonski, siguricu, a on baš našao večeras da napiše odličnu defku. Njega gnjavite :)

2. Njega gnjavite :)

Vadžajna bre, radovao sam se revanšu sa Agilnim a ti ovako...

3. Hvala Zyclonu na cestitkama, sad sam stigao kuci i ne verujem sta se desilo. Ceo jucerasnji i danasnji dan nista mi nije dolazilo u mozak, i razmisljao sam cak i da predam jer oko pola sata pre roka nisam imao blagu predstavu sta da napisem. I onda u 15 do sest, puklo me iz najdubljeg dela malog mozga, ovo sam pisao u promenjenom stanju svesti, i zavrsio je jedva minut pre. U pravu si Zyc, ne treba gubiti nadu. :)

p.s. sori na ososanoj latinici, mrzi me sad da se jebavam sa control panelom, caletov komp.

4. Vadžajna, ti si kriv onda.

5. Mojne si patetičan, rasplaka me :(

Фак ју :)
    Модови, реците. Да се оштрим за следећи меч, или?

6. Cujfa eskuliraj. Neće te niko kikovati sa takmičenja viš da niko od modova neće da se bakće s ovim. A ako izbogčega (nisam siguran da ova reč postoji) treba da te diskvalifikuju, to je zbog slanja PVT-ova ljudima da tebi daju plus a protivniku minus. :)

EDIT: Šalim, nije slao PVT-ove.

EDIT 2: Slao je obične poruke na četu.

EDIT 3: Nije ni na četu, nego je ljudima koje zna slao SMS-ove.

EDIT 4: Nije ništa slao. Ja se zovem Dušan, i ja sam patološki lažov.

7. Divi ga tamponom hahahah

8. Ne filozofiraj mali, da ti ne bi polupao pičku.

9. Шурењеееееее :)

10. Vadžajno, šta ti reko Kramponom!!!

11. Faco, jebiga, šta da ti kažem...

Ma piči dalje, nisi jedini koji je ostavljao komentare. ;)

12. Bojanče KOBJASNIJO Da Objasnimu, a obojica ste KOBJAŠNJAVALI svima večeras! Svaka čast.

13. Hvala Agi, dobra mu je defka bila, samo malo predugačka, mor'o sam mu objasnim kako se to radi :)
    :oštri kurac za Facu:

14. Бојанбоје, срећно количине много у даљем такмичењу, Агилни фала на честитању, а свима у свету желим мир и да нико не буде гладан!

15. Бојане, 26/4 није 6 јебеш га. :)

16. Одим Џастина Бибера, наравно.

17. Бојане, 26/4 није 6 јебеш га. :)

Zajeb brate, ispravijo sam :)
    Naviklo đubre političko da krade, pa to ti je :)

18. Bojane, jel si reko Čedi da petlja oko struje u Kragujevcu u ponoć možda?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.