Hvala Zyclonu na cestitkama, sad sam stigao kuci i ne verujem sta se desilo. Ceo jucerasnji i danasnji dan nista mi nije dolazilo u mozak, i razmisljao sam cak i da predam jer oko pola sata pre roka nisam imao blagu predstavu sta da napisem. I onda u 15 do sest, puklo me iz najdubljeg dela malog mozga, ovo sam pisao u promenjenom stanju svesti, i zavrsio je jedva minut pre. U pravu si Zyc, ne treba gubiti nadu. :)
p.s. sori na ososanoj latinici, mrzi me sad da se jebavam sa control panelom, caletov komp.
Cujfa eskuliraj. Neće te niko kikovati sa takmičenja viš da niko od modova neće da se bakće s ovim. A ako izbogčega (nisam siguran da ova reč postoji) treba da te diskvalifikuju, to je zbog slanja PVT-ova ljudima da tebi daju plus a protivniku minus. :)
EDIT: Šalim, nije slao PVT-ove.
EDIT 2: Slao je obične poruke na četu.
EDIT 3: Nije ni na četu, nego je ljudima koje zna slao SMS-ove.
EDIT 4: Nije ništa slao. Ja se zovem Dušan, i ja sam patološki lažov.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Agilni, puko mi je tiket zbog tebe. You shall pay.
Agi bre, radovao sam se revanšu a ti ovako...
Žao mi je što sam vas razočarao. Kriv je Vadžajna. Ja sam igrao šablonski, siguricu, a on baš našao večeras da napiše odličnu defku. Njega gnjavite :)
Vadžajna bre, radovao sam se revanšu sa Agilnim a ti ovako...
Hvala Zyclonu na cestitkama, sad sam stigao kuci i ne verujem sta se desilo. Ceo jucerasnji i danasnji dan nista mi nije dolazilo u mozak, i razmisljao sam cak i da predam jer oko pola sata pre roka nisam imao blagu predstavu sta da napisem. I onda u 15 do sest, puklo me iz najdubljeg dela malog mozga, ovo sam pisao u promenjenom stanju svesti, i zavrsio je jedva minut pre. U pravu si Zyc, ne treba gubiti nadu. :)
p.s. sori na ososanoj latinici, mrzi me sad da se jebavam sa control panelom, caletov komp.
Vadžajna, ti si kriv onda.
Фак ју :)
Модови, реците. Да се оштрим за следећи меч, или?
Cujfa eskuliraj. Neće te niko kikovati sa takmičenja viš da niko od modova neće da se bakće s ovim. A ako izbogčega (nisam siguran da ova reč postoji) treba da te diskvalifikuju, to je zbog slanja PVT-ova ljudima da tebi daju plus a protivniku minus. :)
EDIT: Šalim, nije slao PVT-ove.
EDIT 2: Slao je obične poruke na četu.
EDIT 3: Nije ni na četu, nego je ljudima koje zna slao SMS-ove.
EDIT 4: Nije ništa slao. Ja se zovem Dušan, i ja sam patološki lažov.
Divi ga tamponom hahahah
Ne filozofiraj mali, da ti ne bi polupao pičku.
Шурењеееееее :)
Vadžajno, šta ti reko Kramponom!!!
Lolololo
bojanboj: http://vukajlija.com/cekati-da-udje-u-kavez/476851 29:1 29
Da objasnim:http://vukajlija.com/naslikati-zatim-portret-stabla/476852 26:4 6,5
Faco, jebiga, šta da ti kažem...
Ma piči dalje, nisi jedini koji je ostavljao komentare. ;)
Bojanče KOBJASNIJO Da Objasnimu, a obojica ste KOBJAŠNJAVALI svima večeras! Svaka čast.
Hvala Agi, dobra mu je defka bila, samo malo predugačka, mor'o sam mu objasnim kako se to radi :)
:oštri kurac za Facu:
Бојанбоје, срећно количине много у даљем такмичењу, Агилни фала на честитању, а свима у свету желим мир и да нико не буде гладан!
Бојане, 26/4 није 6 јебеш га. :)
Одим Џастина Бибера, наравно.
Zajeb brate, ispravijo sam :)
Naviklo đubre političko da krade, pa to ti je :)
Bojane, jel si reko Čedi da petlja oko struje u Kragujevcu u ponoć možda?