Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Aleksandre, možda se nisam oglašavao, ali pratim kup od početka. Svaku stranicu, svaki post. Učestvovao sam u organizaciji i sa Črčom i Pekijem, sada nastavljam sa ostalim modovima.

Ukoliko imaš način da doprineseš, izvoli, nemoj samo da kukumačeš kako niko neće ništa da radi, kako treba stopirati kup na neko vreme, a onda kada ja izađem: "Kostiću, decxko, zašto to radiš!?".

Opusti se i uživaj, pusti druge da se pobrinu za sve.

2. Stićko, imaš moj glas brate.
    Coa, idi jebi.

3. да пратиш куп све време, онда би и знао да ја нисам кукуумакао (добро, јесам умакао, али то је сад друга прича. или трећа).
    пратим и ја сваки јебени пост, али нисам мислио да је то за неку похвалу. океј, сад си ми проширио видике.

а ако ТИ (да те подсетим на скор твоје дефиниције и допринос купу у том смислу) мислиш да си компетентан да у неку руку водиш ово и да још увек треба да се појављујеш овде, онда океј.

едит: славк6, чим изобјашњавам на купу, очо сам. :)

4. Kukumakao si, znaš i sam.

Objasni mi kakve veze sa organizacijom ima skor moje definicije?
    Pokazao sam svojim radom koliko sam kompetentan, a uostalom nemam potrebu da se tebi pravdam na bilo koji način za bilo šta.

5. Uuuuuuuuuuuuu, Coa šta ti rek'ooooooooo.

6. pa sticko, trebao si da pitas nekoga da li se slaze da ti organizujes, ne mozes tako samo da uletis ko amerika kad instalira demokratiju.

7. Ne brini Kofilde, dogovaram se trenutno sve sa Messalinom, kao što sam ranije sa ovih dvoje.

8. Е па, време је и за квоте, видим да је Џанки посустао.
    http://www.dodaj.rs/f/2F/NW/33uJvaqT/i.png
    Ово су квоте. Новитет је скор! Опција скор омогућава кладиоцу да игра на крајњи просек дефиниције одређеног аутора. За почетак, за скор, сви имају исте квоте, јер ме мрзело да правим за све појединачно. Дакле, ако бисте, лупам, желели да одиграте 8+ (да ће дефка да има бољи скор од 8) на јанпија, само треба да урадите овако:
    http://www.dodaj.rs/f/10/Ij/4xOQxT0V/1/untitled.png
    И то је то :) само што је тикет слика рађена пре табеле, тако да би квота била 3 зарез нем ни је појма, а не 7.4

9. Ledza majstore, ovo je odlicno.

10. Kaće drugo kolo? Najavite ranije, da znamo. Ako me slučajno nema na sajtu par dana, nemo da me kikujete iz kupa, doću sigurno. :briše slinu o sliku bioshokera:

11. a sto se tice kladionice

Kramponom : Bioshocker - 2 (2.50)
    unnamed89 : messalina - 1 (6.90)
    madafaka sit : Venus - 2 (2.10)
    Grof Vlatko : janpi - 1 (.1.20)

(u)lazem 10 evra, moguci dobitak : 434,7 evra

12. Није тачно ово за југ, ја сам са маготом
    ЕДИТ: А ево он већ написао

13. Izvinjavam se na grešci, izmenjeno je.
    Sada ću naći nekog moda da okači teme za zapadnu konferenciju na informacijama.

14. Da l' je moguće jebote!?

15. Ако нисте примијетили, костић је изнад модова, он им наређује, па ви виђите... :)

16. Hahahahaha, teme kidaju! :D
    Kramponome, kad ćemo na prelo? Napiši mi u pevete kad mis'iš!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.