Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Naravno Džoni, tebi može jedan...ne mogu ni da napišem...grobarski.

Fala Elek, to što si ipak napisao je za pohvalu i znak koliko me ceniš, pa možeš zbog mene i to da napišeš :))))

2. ТРИША СЕ ИЗВУКО! И ТО У ЈУЖНУ!

Честитке и свима осталима који су упали на Југ, ево као добродошлица и жеља за успешну сезону!
    http://www.youtube.com/watch?v=1YWGuwtsskU

3. Pa dobre, ujednačene konferencije, na prvi pogled. Biće klanja.

4. Kurac ujednacene istok prednjaci debelo

5. Čuš klanja, kad Istok počne očekujem plakanje od smeha...

6. grof! kolfild koma.

7. uuuf vid derbija jebotezivot!

8. Bejbe - Šoker fiks na X... to ću sa posebnim zanimanjem posmatrati, ima da se žuti ko Kina :)))

9. Što će ovo da bude dobro!!

10. Bruce
    Bejbe - Šoker fiks na X... to ću sa posebnim zanimanjem posmatrati, ima da se žuti ko Kina :)))

Soker bi mogao da iznenadi, objasnio je u kvalifikacijama. bice vise nego zanimljivo definitivno.

jos
    grof - kolfild
    singer - kramponom
    sansajn - annejmd
    mesalina - ankor

ufufuf

11. Pa, narode, bilo je lepo družiti se s vama.... xD

12. Soker bi mogao da iznenadi, objasnio je u kvalifikacijama. bice vise nego zanimljivo definitivno.

Zato i stavljam X, verujem ja da će Johnny napisati strava dobru defku, ali Šoker opravdava svoj nik. Tu će da leti perje :)))

Na jugu obratiti pažnju na peti meč.

13. Енергијо - ЧЕКАМ ТЕ ;)

14. Ja ću da ovlažim da mi se protivnik oklizne

15. Stormborn

Pa, narode, bilo je lepo družiti se s vama.... xD

Storm, i meni je tako bilo u prošlom kupu kad sam video da mi je Slavk0 protivnik, ali se ič nisam plašio i ušao sam u duel svim silama. Zgazio me.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.