Prijava

Претпостављам да је слична тема постојала или постоји, али како не идем често на форум не знам зза њу. Ево мог плана, у сваком случају:
Мноштво аутора се жали на гомилу неквалитетних дефиниција које стварају нови чланови и које уништавају смисао Вукајлије. Према томе све дефиниције које се објављују, не би било лоше поделити на (рецимо) ''Дефиниције нових аутора'' и ''Дефиниције популарних аутора''. Сваки новопридошли члан спада у прву групу. Ту остаје све док не испуни одређене услове. На пример, мора бити барем пола године на сајту, мора имати барем 3000 гласова (може и мање, али и више), мора имати одређени ранк (топ 300 или 500), просек (преко 20 рецимо)... Када аутор достигне један од ових (или све, зависи од одлуке по овом питању) постао би члан оних који објављују у ''Дефиницијама популарних аутора'' где би објављивали 10 или макар 5 дефиниција дневно, као и два постера. Нови аутори објављивали би сада по старом систему, или 1-1. Свестан сам чињенице да би ово могло убити нове, перспективне ауторе, којих до душе нема много, али би барем делимично решило проблем неквалитетног садржаја на Вуки. Интересује ме мишљење других.

Nije loša ideja, ali mi se ne sviđa separatisanje autora.
Imamo praćenje autora, koje sami uređujemo, tako da možemo da pratimo definicije i popularnih autora i onih novijih autora čije definicije zapazimo na sajtu.

Kosta jel tebi izleti update kad neko otvori temu na ovom podfrumu ?
Ne valja.. Mnogo teško novim dobrim autorima da se dokažu..

Тешко је пратити 100 аутора, делом си у праву, али мени се чини да ове дефке са мноштвом правописних грешака и смајлијима затрпавају ''Дефиниције''.

Ne valja. Nije dovoljno radikalno. Treba da izglasamo smrtnu kaznu za definišuće posterdžije. Ili da iskoristimo njihov potencijal za hejtovanje konkuretnsih sajtova za šaku rubalja.
http://www.youtube.com/watch?v=ImX4XgIedL0&feature=related

Костићу излети нотификација у глави кад неко отвори тему. Чак и кад умре кад му лампица за тему засветли он ће морати да се повампири да прокоментарише.

Орко, сигурно ће се затрпавати, али имаћеш клик где те очекују мање-више солидне дефке.

Prenadrkana mera, i sad se slabo čita a tek bi onda bilo ko samit albanskih naučnika.

Možda bi bilo dobro da se to uvede samo za moderatore. Novim autorima definicije idu u posebnu korpu pa tek kad ih mod odobri idu na listu, kao što je s posterima. Kad modovi procene da je neki autor od novih dobar, ili bar da ne piše totalne gluposti - tek onda dobija pun status i definicije mu idu direktno.

Razumem tvoj bol, preksinoć sam pregledao deset strana definicija i bukvalno nijedna nije bila ni na kurac da je natakneš.

Protiv. Šanse da se nov autor dokaže kao dobar bile bi ravne nuli.

Ne mogu ni moderatori sve da provere što se postavi.

Nisam ni mislio sve, samo taze autore, i to da čame u korpi dok ih neko od modova ne overi pa kad god stignu. Nema da se pojavi posle sat vremena jer niko nije imao vremena da pregleda.

Onda bi se i više čitalo. Ozbiljan sam za onih deset strana, nisam neka dileja niti se ponosim nekim mnogo visokim standardima, delim mnogo više pluseva nego minusa al tad nisam video bukvalno ništa po bilo kojem osnovu kvalitetno. Vicevi, bajate fore, još bajatije navijačke i kafanske duhovitosti, fejsbuk filozofiju i poneku:

Naslov: "Mirko"
Definicija: "Mirko je peder :) :) :)"
Primer: "HAHAHAHAHA"

Nije loša ideja, ali mi se ne sviđa separatisanje autora.

Slažem se sa kostićem ne valja ovo kako bi se probili novi autori
Treba samhain da bude admin i uvede sinan test koji bi radili novi članovi ko ne prođe taj test jbg ne bi mogo da se registruje

Protiv. Šanse da se nov autor dokaže kao dobar bile bi ravne nuli.

Реално гледајући, нема бог зна какве шансе ни сада, мислио сам да би се тако спречила спемовања. Сигурно има оних који би с времена на време бацили поглед и на те дефиниције.

Реално гледајући, нема бог зна какве шансе ни сада

Ne bi se složio evo syngrafeas je došo na sajt kad je isti takođe bio zatrpan govnima možda čak i više nego sad budući da onda ondulatori nisu bili tako ažurni

Сигурно има оних који би с времена на време бацили поглед и на те дефиниције.

Kurac moj ima šanse. Išao bi samo ciklon i toliko traumirao nove članove da bi odustali od pisanja definicija.
Npr. da je ovo uvedeno pre jedno godinu dana, autori kao što su Oks, Agilni, Teška kiša, pa i ja, se nikad ne bi probili, jer niko normalan ne bi čitao nove defke.

Душане, он је један од ретких. Ако претпоставимо да Пантела није мулти, а има добре форе по којима бих претпоставио да јесте, јако је мало оних који су успели. И ја сам успео, делимично. Сви смо тако почели. Мени тренутно стање, барем по дефкама, не одговара, размислите мало о овоме - не можемо пратити 300-400 јаких аутора, спречили бисмо страшан спем, а што се тиче нових добрих аутора, мораће наћи начин да се снађу. Не сумњам да ће им помоћи неколицина модова и других аутора који веома воде рачуна о новајлијама.

Чуо сам да Френки води рачуна о новима, Гроф Влатко би се активирао, и ја би припомогао без обзира што немам неки утицај. Добри аутори би се тамо лако препознали, много лакше него овако.

niko normalan ne bi čitao nove defke.

Istina, zato mi se Petrov predlog i ne sviđa. I ovako ih čita samo težak mazohista, ako te ne prati mnogo ljudi dobiješ desetak glasova po definiciji.

Ono što rekoh da se uvede za moderatore jača filtracija novih autora bi očistilo dnevnu listu, nema novih autora baš toliko mnogo a uvek može još koji mod da se uposli specijalno za to a i ostali da bace pogled kad imaju vremena. Da se isto uvede indikator da je moderator pogledao, ako i nečija dobra definicija slučajno ne prođe jer nije pogledana, nek je napravi opet, nije smak sveta.

Против, јер ћу ја спадати онда у новије ауторе због квалитета дефиниција!!

Milice onda bi mogla da PROBIJAŠ nove autore jesi sigurna da si protiv lolo

Ал ко ће мене да пробије онда? лоло