U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
daklem to smo se složili Riha...ali to je bilo evidntno i slepcu...a masa stvari se ne vidi, verovatno ne vidim ni ja a ni ti, ali su činjenično tu.
a ta priča ' što se bavi zvezdom, nek gleda svoj klub' meni liči na vučićevo 'što se bavite nešinim doktoratom, gledajte sebe' s tim što ja nemam baš nikakve štete od nešinog doktorata, a opet se bavim s tim, i još pola srbije, a Vujošević i Partizan imaju direktne štete od Zvezdinog doktorata.
ili bar liči da ja nemam štete od nešinog doktorata.
Meni se gade grobari koji govore da je Dule los i da treba da ode. To ili nisu pravi grobari, vec sminkeri koji odu na 2 utakmice godisnje da bi se slikali i postovali po fejzbuku, ili nisu inteligentni ljudi. Treceg nema.
Dule jeste bolestan, ali "samo" od dijabetesa i renalne insuficijencije, a to sto je sve slabiji sa zivcima rezultat je upravo dugotrajnog mrcvarenja od strane vlasti koja uskracuje obecane pare, treniranja sa igracima koji ne primaju plate, loseg sudjenja, idiotskih kazni, nejednakih kriterijuma, i milion drugih stvari koje se u normalnom klubu ne dese ni za 20 godina.
E zato svi "grobari" koji pljuju Duleta mogu da mu se sagnu, i mogu da pocnu da navijaju za FMP ako to uskoro bude IN i popularno. Cigani imaju svo pravo da pljuju, ipak im je toliko kompleksa nabio i nervirao ih milijardu puta izjavama, da bi i normalan poludeo, a ne ciganin pusti 12 godina bez titule, 2 godine bez kluba...
Pazi, on ako zbog nečega treba da ode, to je samo zbog sebe. Od nas može samo da dobije zahvalnost. Ako ikada budemo imali svoju halu, treba da se "Duško Vujošević".
Ovo je klasično otimanje titule. Repriza fudbala. Nečiji ego se zaželeo titula, pa makar i na ovakav način. Dovoljno sam mator(za razliku od ove klinčurije koja danas svuda na netu piše) da sam svedok i vremena kada su nas musavci zasluženo pobeđivali. Tad se niko nije bunio. Jebi ga , zasluženo bolji. Čekamo sledeću sezonu pa udri. Al ovo sada, ovo da nije ovako žalosno bilo bi smešno. Iskreno, da sam, ne daj Bože, musavac, stvarno se ne bih obradovao titulama mog kluba , stečenim na ovakav način. Da su cigani veličina, igrali bi 3 na 3 ili uopšrte ne bi igrali.
Dule je bastion grobarstva. I mora tako da reaguje. Sa džukelama igraš ko džukela, a ne ko pudlica. PA POGLEDAJTE FUDBAL. 4boda su nam DIREKTNO UKRADENA. Dovoljno da cigani uzmu titulu. Pa ostao nam predsednik Djura Frizura, iako je u ko zna koliko afera osumljičen. Šatro u košarrci isto para dobili, al musavci za pojačanja a mi za porez...Dakle JSD Partizan se sistematski uništava. I neko koga i ja i vi dobro znamo nema nameru da stane dok nas ne unizi i uguši. Ni u stonom tenisu nećemo biti prvi, dokle god ovu Srbiju vodi meko ko je ostrašćeni ciganin.
Ajde bre grobari, ne kenjajte i ne kukajte... Godinama dominirate, i sad cete verovatno da osvojite seriju, ako se opametite. ima jos dosta da se igra a ceo klub i navijaci vec uzeli i proklinju sudbinu kletu i nepravdu ko da ste jebeni kalimero.
Stisni zube i igraj, jebo vas partizan da vas jebe, do sad ste bili dovoljno jaki da vas boli kurac kako se sudi, sad kad malo ne valja, odma kriv komplet kosmos.
Sere mi se vise od ovog prozivanja nepravda, nepravda.
Ne samo grobarstva, Dule trenutno ispada JEDINA OPOZICIONA STRUJA U SRBIJI. Niko nema jaja da optuzi covice, vucice i ostalu mafiju, zasad ni Dule ne ide do kraja, jer klub ipak zavisi od drzavne pomoci, ali ako na kraju sezone iz zdravstvenih razloga napusti klupu, siguran sam da ce malo koje novine hteti i smeti da objave neki intervju sa njim.
Inace nije presudno sto je pickousti "ostrasceni ciganin", vec to sto je retard potpuni psihopata, koji ne bira sredstva do cilja, jebeni radikal koji pali ambasade preko noci postao evropejac.
I u fudbalu, jedne godine nema titula, odma nepravda, uzese nam titulu dusmani.
Jedte bre gomna, x puta zaredom sampioni sa tendencijom da se nastavi, u kakvom je rasulu zvezda, jedna slabija sezona odma buhuhu...
Nemojte ste picke, i vama je poklanjano.
Celte, ajde ne smrdi vise po temi, niti pratis kosarku, niti pratis sport uopste, niti pratis politiku, a smatras se kvalifikovanim dok prodajes muda za bubrege. Tvoji postovi zrace neinformisanoscu, vidi se da citas Blic 3 puta mesecno i tripujes kako pratis situaciju u Srbiji. Idi na cigansku temu, tamo barem niko nece primetiti da pises gluposti i nebuloze.
Teraj se bre kalimero
Sad sam se ipak predomislio, mislim da ipak treba izaci na parket, i naravno opet izaci u svlacionicu i nikad se ne vratiti ako se ponove tendenciozne greske iz prve utakmice - a ponovice se.
Ko?Kad?Zvezda je godinama bila u rupi iako su imali keša i kralo se šakom i kapom nije bilo ni potrebe da nam neko poklanja titulu.
Nepravda, nepravda, buhuhu... Ko da ne zivite u Srbiji jebo vas ja. Nepravda i dranje sa svih strana, lopovi i ubice na slobodi, a vi se cudite sto pokrali sezonu, kad preko vasih ledja.
Kradeno je i za vas, to vam garantujem.
odakle znam, nisam ja po tim krugovima gde se krade i namesta. nemoj ste naivne marice da mislite da vam je partizan cist ko suza, a zvezda da je sotona crvena. istina je na obe strane tacno po sredini, i ista za oba kluba.
nema veze sa tim kakav je ko igrac. imate bojle igrace i trenere, pa zato pobedjujete. a da se namesta, namesta se, ne lupajte.
spekulacije na sve strane, ovom kes onom kes, ovaj posten, onaj lopov... iskreno, pre cu da verujem u spekulaciju da su svi lopovi, nego da su svi posteni, kad vidim kud nam ide komplet sport
Jebo te argument "Kralo se ja vam kažem"
Jes ti vučić da ti verujemo na reč lolo
Kapiram ja šta ti oćeš da kažeš ali kapiraj i ti da je konstatacija da je partizan krao kada je bio 5 klasa ispred ostalih timova ravna sa konstatacijom da bi bolt meni morao da plati da ga pustim da me dobije u sprintu
argument je: pogledaj oko sebe, ko je na vlasti i ko se muva gde je veliki novac.
ako dobro zagledas, videces da su ista govna, samo premazana razlicitim bojama (u konkretnom slucaju, crveno crno belim)
a bio je 5 klasa ispred ostalih timova zato sto?
svaka situacija gde je doslo do velike neravnoteze, kod istorijski relativno ujednacenih strana, nije cista. sta ces, bolje ste se snasli od zvezdinih budala u opstem lopovluku, i recimo otisli 5 klasa na gote.
sve u svemu, zajebite kalimerisanje, ne valja vam to. nije partizan sa marsa pao u srbiju da je pored svih govana okolo ostao cist
PARTIZAN
I SAMO PARTIZAN
NAJBOLJI JE ON
ON JE ŠAMPION!!!