Prijava

Е то ме радује.
Знао сам да нећемо промашити његовим довођењем, и ја вјерујем да ће он преузети лидерску позицију у екипи (мислим да носи екипу и тим на плећима) чак и поред Пековића и остале центарске багре.
Реално требаће му поприлично доста да се привикне као и свима, знамо сви како је Џерелс био испрозиван за неке своје неуспјехе, надам се да ћемо се сада мало више суздржати па пустити дечка нек одради свој посао.

Мени се уопште не свиђа ова зајебанција са четворком. Јеботе, озбиљно су кренули у стварање тима и сад треба опет да чекамо минут до 12 да би смо склопили тим. Да не причам какве проблеме можемо да имамо ако се не склопи тим до почетка Евролиге и ако Ђекић и Лучић буду морали да чувају Савановића, Гонлума и Иљасову.

ВЕЧЕРАС СВИ У ПИОНИР!!! ЈЕДВА ЧЕКАМ

Фала богу идемо

Много смо јаки, демонстрација силе с пола гаса. Трибине попуњене до последњег места, једва сам место нашао. Биће ово богата сезона.

Према неким порталима дошао је Мачван на позајмицу да попуни четворку. Тресла се гора, родио се Милан. Још седам дана до важног меча, тако да је добро што ће стићи да се уигра.

Ове сезоне ћемо играти само са једним странцем!

Ne znam stvarno nisam ljubitelj Mačvana. Napredovao je realno prošle godine ali opet to ne menja činjenicu da je limitiran. Jedini razlog što je bio bolji od svoje generacije je taj sto je 30 kila teži od generacije xD Fali mu centimetara a ima viška kila...

Ajde i ja malo da kenjam na vašoj temi. Mačvan je pravo pojačanje i sam, a pride je sa Raduljicom igrao od pelena...
Jedino me brine što ste mu stalno skandirali: Pičko ćelava! , valjda neće da zameri.
Konačno jedna sezona (posle nekoliko godina) u kojoj će KK Partizan da se osloni na nekoliko reprezentativaca (ili bar potencijalnih) Srbije.
Još samo da Miljenović dobije pravo da igra, i minutažu od trenera.

Mačvan je sasvim dobro rešenje, premda nikako ne volim taj stil igre. Realno, bolje da stigne proverena nešto slabija četvorka nego neki neprovereni čamugan koji preskače igrače dok zakucava sa bacanja na jutjub klipovima. Mada sam se nadao Robertsu ipak.

samo da es pohvalim da imam loptu sa autogramima igraca iz ekipe 97-8
Brkic, Tomasevic, Drobnjak, Cubrilo, Koprivica, Varda, Lukovski, ...

Nije on los ali ne uklapa se stilom igre. Imamo 3 centra koja su zajedno gotovo 400 kila misica (a u Katićevom slučaju i čvaraka:D) Treba tu četvorka koja bi više spolja igrala. Zato nisam baš obradovan bio ni kad sam čuo da Pops treba da dodje (čovek je čista petica u Evropi) Jednostavno ako i četvorka bude igrala u reketu samo će dovući još i svog čoveka na ledja centru.

За Миљеновића треба прво платити 150 'иљада! Одакле толике паре? То ја питам!

Што се тиче Мачвана, мора бити да је он добро решење. Можда нема физикалије, али има одличан преглед игре, добро асистира, а има и шут са полудистанце и опасан је за екипе које доста играју зону.

А, доже, "пичка ћелава" је био један од лепших израза којим су му се обраћали у Пиониру. :)

Ma добар је Мачван, ја сам задовољан ако дође. Јесте да нема добре физикалије али има одличну кошаркашку интелигенцију, не иде по сваку цену на кош и уме да одлично асистира центрима. Има солидан шут за 3, а кад се спусти у рекет одбрана ће морати да скупи тако да остаје доста просотра споља за шутере. А и већ на тој позицији имамо нејаког Ђекића који више игра споља, па не би било лоше да имамо и једну "тешку" четворку. А видели смо сви како је чувао Дирка на ЕП.

Лоло скоро исти пост сам оставио као Трућ.

Волео бих кад бих могао да ти кажем да је то добро. Што би рекли Французи: фром дис момент ит онли гетс врс!

Јеботе, ал се разигра Лоу

Amerikanac povuko kad je trebalo, sviđa mi se što je racionalan, al opet nije neka vrhunska liga... Ono što mi se ne sviđa ja slaba kretnja spoljne linije bez lopte, slabo se i lopta kreće, malo mi je usporeno djelovalo to na ovoj utakmici...
Radulje malo treba da se razigra, nije još u formi vjerovatno. Vidi se veliki napredak kod Milosavljevića i Lučića, a vidi se da su za penzije Kecman i Božić, al dobro dođe i neki njihov minut...
Uglavnom, ulažem više nade u ovaj tim nego u onaj prošlogodišnji.
Pavković večeras da je iz bureta šut'o pogodio bi, čini mi se da su odigrali malo iznad mogućnosti. Teška utakmica.

U principu izbegavam da gledam u tuđe dvorište, ali pošto u EL navijam za Partizan dajem sebi za pravo da ostavim ovde poneki komentar.
Da li je moguće da u analizi ovakvih pobeda kao što je bila ona juče, ne postoji nijedan objektivan navijač Partizana, pa da se bar malo začudi disproporcijom u broju izvedenih slobodnih bacanja? Pri tom prvi ulazi u bonus tim koji čuva prednost, a ne onaj koji je juri.
"Slučajno" jedan od sudija je bio Marko Juras.

Sad ce da kazu da je Tole namestio. I da ga mi cigani pusimo i da oni dominiraju.