Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Koje ste gledali, koji vam se najviše sviđaju? Neke preporuke?
Ti to troluješ? :)
Hahahahahahahah, nisam gledao puno indijskih filmova, jebiga
Ne trolujem. Ja sam gledao 10-ak i svi su mi se svidjeli. Izuzev ubacivanja plesa i pjevanja u film, ali kad malo bolje razmislim, pa bolje i to da gledam, nego one reklame kad gledam film preko TV-a. :)
Evo da ja kažem koje sam gledao i ocijenim:
- 3 idiots (prvi film koji sam pogledo i zbog kojeg sam se "navuko") (ocjena 10/10)
- Devdas (ocjena 10/10)
- Fanaa (ocjena 10/10)
- Kal Ho Naa Ho (ocjena 10/10)
- Hum Dil De Chuke Sanam (ocjena 10/10)
- Om Shanti Om (ocjena 10/10)
- Dilwale Dulhania Le Jayenge (ocjena 10/10)
- Ghajini (ocjena 10/10)
- My Name Is Khan (ocjena 9/10)
- Enthiran (Robot) (ocjena 10/10)
- Kabhi Khushi Kabhie Gham... (ocjena 9/10)
- Chalte Chalte (ocjena 9/10)
Гледао сам оне на оном сајту за прављење филмића. Највише ме се допада "толе гееееј".
И гледао сам неки мали део Супермена на Јутјубу, оно је класик светске кинематографије. Свака особа треба то да види.
http://cache.blippitt.com/wp-content/uploads/2009/10/Homer-Oh-No.jpg
Хахахахахах!
Ponovo sam gledao "3 idiots" i opet uživao. :D
Predlažem svima da pogledaju, a pogotovo elektrotehničarima, jer se o njima i radi. :)
Alluda Majaka (1995) bi trebao biti dobar
http://www.youtube.com/watch?v=_K9AxO5t4BE
00:43 НЕНАДЈЕБИВО!
meni je najjace od 2:01 do 2:09 kad ovaj lik PROKLIZI NA KONJU ispod kamiona a ovaj drugi samo cupne auto i preskoci kamion hahahaha
hahahahahahaha ovo je meni komedija, a ne akcija :D