Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
A da on je kao bio oblasni gospodar jedan od jacih, davno sam to citao xD, ajde postavljaj ti onda Dzela.
Pitanje? :)
Evo, evo.
Operacija "Flaming dart" bila je serija vazdusnih napada na cije polozaje i tokom kog rata?
Вијетнамски рат, на северњаке. Извор:
http://www.youtube.com/watch?v=NhHzG0ywTQo
Jeste, teraj dalje. Samo odgovori da li si malopre mislio na Jovana Nenada ili na Urosa Nejakog? A dzaba ostavljas klip, crk'o mi HDD pa ulazim preko Ubuntu diska i nemam fles plejer.
Izvor je Battlefield Vietnam - Flaming Dart :)
Lololo, ja sam inspirisan tom igrom postavio pitanje, cepao sam je onlajn dok mi nije pao HDD.
Dobra :) pitanje, care?
Kviz na forumu jel ste li bre vi normalni deco? Zašto ga bolje ne nazovete "Takmičenje u Googlanju" da ne bude zabune...
Kobejnuj se dechko.
+1
Ludi Psihijatre vec se uglavnom dovoljno dugo znamo ovde da znamo ko sta zna...
Ti postavljaj pitanje ako si odogovrio tacno.
Kobejnujem vam kevu po sred pičke
Јована Ненада, оставио сам видео о мапи Флејминг Дарт из игре Бетлфилд Вијетнам.
Питање препуштам првом ко дође на тему.
Karlo Martel.
Па контам да је Карло Велики, мада је ваљда по легенди онај Рудолф или како год се исто нешто клао са Арапима..
Karlo Martel 732 kod Poatjea, Taras postavlja.
Trocki?