Prijava

To je ok mylyce, ali opet mislim da bi moralo da postoji neko imaginarno ograničenje. Nekako. Mora da se utvrdi gde su granice, ako razumete. Da ne možeš pod KUHINJA da pišeš o seksu na sudoperi u KUHINJI i da pišeš o vangli u tvom visećem elementu.

Batalili smo dnevno menjanje teme, menjace se jednom ili dva puta nedeljno. Ne bi skodilo da se pokusa i da vidjimo gde ce da ode.

. Па ви пишете појмове везане за кухињу, ако вас та тема инспирише. И да не би само модератор смишљао тему, можете слати предлоге за теме на пвт.
Ако буде на дневној бази, доћи ће до спемчине.
Мада, кад овако поставим ствари, то би било исто ко она тема идеја за дефиницију.

Može, nije loše, razradiće se to još.

Неће постојати никакво ограничење. Свакоме довољно интелигентном не требају органичења, да би знао где су границе.
Ако напишем ограничења можете их само искористити против мене. Овако, ако ја проценим да неко прелази границу могу да реагујем како хоћу, ограничења нас условљавају све :)

Што се тиче ''промашене теме'', не знам шта је ту проблем? Ако тебе моја тема кухиња инспирише на ђембеле куварице и сјај њихових стидних длака, то је океј. Ово би служило само да инспирише или евентуално да се повећа број дефиниција на вукајлији о нечему што је слабо издефинисано.

A i ovde bi bilo koliko~toliko vise glasova, nebitno pozitivnih ili negativnih. U poslednje vreme ovi sa 'iljadu pratilaca nas siluju, ovako bi bar u nekim defkama bili barem priblizni.

Ако тебе моја тема кухиња инспирише на ђембеле куварице и сјај њихових стидних длака, то је океј.

baš tom šaranju i okolišanju se radujem :)

Predlog kao predlog ok, ali kad budem video 150 definicija o selu, gde će da bude 8 o traktoru, smoriću se...

Dobar predlog da se tema zaključava...

Ни то није битно. Свако ко добро пише пре или касније дође до изражаја, без тема, купова, срања. Ја прва волим да пробијам такве ауторе.

Не бих волела да се игде те дефиниције линкују, рекламирају и слично да би тема имала само сврху инспирисања и одступања од тема које се често дефинишу.
Пошто се дефиниције неће нигде рекламирати и качити, модератори, а и остали чланови неће знати да ли су неке дефиниције писане за тему или не, па ће моћи објективно да се бришу и оцене ако су говно.

Ако је дефиниција на задату тему стварно добра, завршиће у одабранима и биће запажена свакако, тако да је непотребан цео тај такмичарски део ''најбоља те недеље нек иде на насловну''. Можда најбоља те недеље буде просечна дефиниција у односу на остале невезане за ту тему, а ја онда свакако морам да је ставим на насловну због тих наметнутих правила игре.

Upravo to...

Bilo bi dobro stvarno zadavati teme koje nisu prežvakane ovde... Bilo bi dobro te teme naći...

Ако је дефиниција на задату тему стварно добра, завршиће у одабранима и биће запажена свакако, тако да је непотребан цео тај такмичарски део ''најбоља те недеље нек иде на насловну''. Можда најбоља те недеље буде просечна дефиниција у односу на остале невезане за ту тему, а ја онда свакако морам да је ставим на насловну због тих наметнутих правила игре.

Upravo to, muluce.

Nisam ja ni predlozio da najbolje defke odavde obavezno idu u odabrane, to je glupo. A ako su sranje, naravno da se brisu, kao i sve ostalo. Spem i govna brisemo. A i pogresno si povezala moj komentar o glasovima sa time sto mene nisi probila, nisam na to mislio :)

mylyca
Лоло, ко ти је дао право да комерцијализујеш моје идеје момак?
Ја сам вас активирала да не би био смор на чету, а то са тематским дефиницијама је већ било: масовна гробница и слично.
Углавном, за ту нашу игрицу смо знали у том тренутку само ми са чета, а опет је већина дефиниција преживела, што значи да су дефиниције биле и добре.
Овако, ако отворимо тему на форуму и задајемо теме, те дефиниције ће бити под јурсдикцијом те теме и велика је вероватноћа да се неће брисати, иако су говно. Или ће бар критеријуми бити нижи. А и ако се обришу, кмечаћете како су обрисане а писане су за тему.
Пишем ово из искуства :)

оно вече, осамдесет посто дефиниција је било врхчина јебена! можда баш зато што је све било спонтано, и писали смо их без размишљања. и добро је да се каткад спроведе, али да не буде овако стално, то ми се не свиђа, јер би се томе придавало много значаја. него оно, кад дуне моду, да постави тему (као мулуца ономад на чету)

Anchor
To je ok mylyce, ali opet mislim da bi moralo da postoji neko imaginarno ograničenje. Nekako. Mora da se utvrdi gde su granice, ako razumete. Da ne možeš pod KUHINJA da pišeš o seksu na sudoperi u KUHINJI i da pišeš o vangli u tvom visećem elementu.

и ово ми се не свиђа, анчоре. јебига, ја оно вече дефинисах плуг-ин (пази колико везе има са селом!), ал' оно, испаде нешто од ње. тако да, може и од тих не толико повезаних дефиниција са темом да испадне нешто ваљано.
у сваком случају, подржавам конкретизовање предлога, али да не буде у строгом такмичарском духу (него, кад се изроди нешто добро, да може да заврши на насловној, као и свака друга дефиниција, невезано од пласмана), и да не буде испрограмирано за тачно одређен дан, него да буде спонтаније, као што рекох горе.
едит: ја кобјаснијо. опаааааааа

Da bre, to je bio samo predlog. A drugo, ne bi ni imao ideju kako da se to ograniči uopšte. Nije to bre problem vredan ni ovoliko pisanija o njemu :)

Nego, kada se kreće? Hoće li biti spontano, ili ćemo imati određen dan za temu?

I redno bi bilo da neko promeni naslov u Tema nedelje, pošto smo se tako jednoglasno složili da je previše da bude na dnevnoj bazi.

tražili ste - dobli ste. evo vam tema, pa da vas vidimo. :)

http://vukajlija.com/forum/teme/34066-tema-nedelje

Чекај, ви ћете чешљати за дефиницијама, или постоји систем пријаве?

mi ćemo češljati. piše tamo: to je samo dodatna inspiracija, slično kao "tematske defke" prije, i "ideje za definicije" sada, samo što se ne radi o jednom izrazu, nego o temi -
treba neke oblasti koje su nedefinisane da pokrijemo, pa su zato vaši prijedlozi hvale vrijedni.

nema prijava, linkovanja i tako tih fazona. ko oće da definiše - bujrum. ako ne bude nikakvog odaziva - nema veze, tema je svakako već zaključana. :))

Ево опет грешка... Ја сам имао Аеродром у глави већ одавно сад ме само подсетило...

Ено 5 аеродрома на првој страни!

Имате милион другух израза који асоцирају на аеродром...

Пропелер, писта, чекирање, стјуардеса....

editovala sam posljednji post.
saću pogledam i defke

i koristite pretragu!
nemo' da bi me neko plagir'o! :P

И без тих реклама, то није дозвољено на идејама за дефиниције...

Не морате сви одмах, мени се поклопи тренутак уласка и наслов са идејом коју сам смислио и заборавио да напишем у фон :Д