Teret@n@

1. Shady koje su to vježbe ?

2. Једноставно се задржиш, нпр. у згибу, у склеку, итд.

3. shady pre 11 sati

100 čučnjeva, kako vam se čini to, svaki dan?

Zasto? Sta je cilj toga?A cini mi se da ces sjebati kolena.

То је један посебан случај, ја сам му рекао да то ради. Он је поставио питање без објашњавања околности због којих то ради и осталих услова.

4. Ok,ali bas bi voleo da znam koje su to okolnosti.Meni to deluje mnogo,ako je on pocetnik nece se oporaviti od treninga do treninga.
    Monstrume vezbi ima koliko hoces,ja radim front lever,planche,izdrzaj u zgibu,l sit i jos neke,ali mozes sta god hoces.

5. Kakvi su Nanox proizvodi, jel probao iko ikad?

I ajmo neki prijedlog za prejeftin whey, treba mi da miješam u doručak.

6. Skocko oces da ti dam recept za protejin doktora Bojana?

7. Баш сам оно набацио бицепсе трицепсе и још увек оно шљакам и буџе се, али имам трип да ме сви љубоморно гледају у теретани, како да превазиђем тај проблем шта да радим?

8. HAHAHA gamby kralju !! :D :D

9. I ajmo neki prijedlog za prejeftin whey, treba mi da miješam u doručak.

Neka Biotech sranja do 40 km. Pogledaj na Sportixovom sajtu.

10. Ја користим Biotechov Iso Whey, 1350 динара је пола кг... А и има до јаја укус...

11. Да, ал попијеш га за цирка 5-7 дана. И укус је курац, и тешко је растворљив.
    Ал ради послић ....

12. I ne planiram da ga rastvaram u tečnostima. Treba mi za jaja i za meso. :)

13. I ne planiram da ga rastvaram u tečnostima. Treba mi za jaja i za meso. :)

wtf?! pospes malo po hrani,jel?umesto soli i ostalih zacina on koristi whey... xD

14. wtf?! pospes malo po hrani,jel?umesto soli i ostalih zacina on koristi whey... xD

Hahaha, WHEY PROTEIN - jer začini su za pičke! Powered by Skočko!

A inače Mutant Pro blend je imao naljepši okus od svih proteina koje sam probao. Nitrogold jagoda takođe jebe, odlična je. Čokolada nije loša, vanila može proći, a ''ukus'' banane je najgori. Sad ga pijem. Sranje žešće.

15. WHEY PROTEIN - jer začini su za pičke!

Ameno!

16. Вратијо се сад из теретане. Радио сам све, али највише лепезе и рамена, откинуо сам се. Једино сам се сморио кад је неки стронгмен након мојих 40 из бенча метно 260 и са јебачким осмехом и мигом, који је ишао у мом правцу, почео да ради. Е а онда када сам кренуо да радим бицепс, он је испред мене узео тег од 60 кг и кренуо да диже. Е онда сам отишао да играм стони тенис. :)

17. to se zove kompleks tebra. najbolje ti je da ujutru ides u teretanu kad nema nikoga da se slucajno ne bi zacrveneo pred svima jer je neki mazgov koji je domacin teretane digao 5 tona iz 10 puta.

18. Добро Свароге да сам знао да ћеш да баталиш тренинг због намига не бих то радио ...... лололок

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.