Teret@n@

1. Krenuo posle 12 godina pauze.

2. Impresionizam kakav je to nekulturni upad, sa "Koji kurac?".
    Ako mozes, argumentovano obrazlozi zasto ne valja raditi noge i ramena na jednom treningu?

3. Moliću da se dotični član banuje zbog upotrebe blasfemičnih infektiva na ovom sajtu koji obiluje uzvišenim govorom i intelektualnim diskursima.

4. Verovatno je bilo pitanje par puta,ali mnogo stranica ima da listam
    Dakle,da li ja sa svojih 15(još mesec dana pa 16) godina,visinom 170 i težinom 58 kila treba, i da li je zdravo da dižem tegove?
    Treniram karate već 6-7 godina, u poslednje vreme radim krosfit,naravno,sa lakšim težinama.
    Što se tiče tegova,nije u pitanju klasično teretansko pumpanje,već tip treninga sa raznim vežbama koje uključuju tegove u 2 seta(stojeći i parter)

5. Više nego poželjno, uz dodatak velike količine mesa i pirinča i izbegavanje plazme i ostalih kurcobolija!

6. Meso jedem svakodnevno,pirinač ne tako često,ali evo baš sad kusam sutlijaš

7. I mnoooooooogo mnogo željeza. Pod željezo smatram tegove, šipke, bučice. Samo pazi, željezo i karate ne idu skupa. Ukrutićeš se, usporićeš se. Vjeruj meni, starome švaleru :D

8. Hahahah,ma verujem ti,nego moram malo mase da nabacim, ionako imam fore 2 kila do sledeće kategorije :D

9. Skoro su kod nas u klub došla dvojica karatista iz dobojske Sloge. Mekani su. Premekani. Kad ih uhvatiš u džudo sami padaju. U parteru ih motaš ko perece. Prije pauze su dobili program sa tegovima, vidjećemo sad kako će to djelovati na njih :)

Elem, počo sam juče Insanity.

Jebo mi je crnjo kevu. Strašno. Fora "FIT TEST", kad umro nisam. Još se uopšte nisam opuštao, svaki dan trčim, vozim bajs, radim treninge, za jednog amatera sam u odličnoj formi. Aha, mislio sam da sam u formi. Kaka kurčeva forma, kardio nula bodova.
    Saćmo odradimo to, da se napucam pravo :D

10. E vidiš,da se ja i ti spojimo,kakva bi to zver bila
    Ja imam brzinu i kondiciju,ti snagu i milina :D

11. А ја мочугу од 7 и по центиметара, па да да и ја уђев у ваше спајање да будете и јебачи !

12. Да ли могу ја за три месеца, са адекватном исхраном да се направим онако солидно ? Да затегнем сису, стомак, бицепс ? А стручњаци ?

13. Shomy23

Да ли могу ја за три месеца, са адекватном исхраном да се направим онако солидно ? Да затегнем сису, стомак, бицепс ? А стручњаци ?

Njet!

14. Šomi, lažu te dušvani. Kako ne može, ishrana: domaća slanina, kajmak, pasulj sa kolenicom, i kozji sir i izjutra živa jaja k'o Roki Balboa; lozovača za steriojid, medovača za 'vak' zdravlje, komplet lepinja za energiju, a vežbe cepanje drva za mišiće i opsluživanje mešalice malo za kardio, i odizanje cure u pijanom stanju za snagu i koordinaciju. I ovako si faca, ako to odradiš bićeš k'o bombona.

15. Možeš. Sve se može kad se oće :D

16. šOMI, MOŽEŠ, ALI MORAŠ DA UDARIŠ MOMAČKI I KUPI STRIET KREMU DA TOI KOŽA NE POPUCA

17. Е збиља, мени се појавиле стрије испод оба пазуха, што то мајку му, је ли раме расте или шта?

18. Ма то сигурно јер си се напуцао :)

19. Ма идем тад на апсолвентску екскурзију, па да се затегнем мало. Ваља се. Па ће ваљда нека мученица да се смилује и да ми да неки децилитар вагиналног сока. хе хе

20. Ja sam za apsolventsku počeo da se spremam u 8. razredu osnovne škole i još uvek se spremam, a ti bi za 3 meseca...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.