Teret@n@

1. Ja samo pitam za savet šta da radim za početak, prvo da uđem u formu, kućno vežbanje i to... Ne mogu ja još u teretanu, nema leba...

2. Bioshockeru, згибови, склекови и пропадања нека ти буду основа...

3. A ti misliš da ja znam šta je propadanje?
    Jebi ga, onaj p4p mi se čini kao odličan channel, mislim da ću da radim po njemu (šta mogu za sad, naravno).
    Hvala što si ga postavio :D

4. http://www.youtube.com/watch?v=sp0eqY_iPkM
    P4P је ок, али није за масу.
    Ако хоћеш масу, иди у теретану.
    Ако си тврдоглав као ја, ради кући, али са тежинама.

5. Ma ja imam masu, ali problem je što to nisu mišići...
    Samo bih da konvertujem to što imam, ako me razumeš.

6. A šta ja sa 15 godina (190cm, 83kg) da radim, mislim, jel' smem dobro da zapnem u teretani, 'oće l' da smeta šta? Mada ja ne bih ni voleo još mnogo da porastem.

7. ne pitaš se ti tu baš mnogo kolko ćeš da porasteš, kako ti je genetika odredila takav ćeš biti, ne možeš tu baš nešto da utičeš, osim centimetar-dva gore dole...

8. Ne interesuje me to zbog visine, nego uopšte ovako. Može li to negativno da utiče i da ima nekakve posledice na moje zdravlje (pod uslovom da pravilno treniram)?

9. a šta je to 1.88m
    momak nEje ukoliko je ispod 1.95m!
    aha! :P

Pa rekoh još rastem.. :)

10. Boomer, ta propadanja koja si postavio nisu nešto. Niti su za triceps niti za grudi. Meni se čini da tu samo rame ode u kurac.

A šta ja sa 15 godina (190cm, 83kg) da radim, mislim, jel' smem dobro da zapnem u teretani, 'oće l' da smeta šta? Mada ja ne bih ni voleo još mnogo da porastem.

Zapni, ovo ti je vrijeme da se razviješ. Ti si u cvijetu puberteta, hormoni ti divljaju. Početak vježbanja u toj dobi je jednak prvoj kuri steroida (manje-više). Zapni kako treba otpočetka, Skočko je objasnio na koji način. Početnicima je najlakše > krenu u teretanu po pravom programu, u tom periodu jedu kako treba kao krmci, i mišići dođu brzo, 5kg za mjesec dana je realno, mada može i mnogo više, zavisi od ishrane i suplementacije. Tijelo se tada nije naviklo na otpor i rad, i zato je šokirano i raste. Ovaj savjet bi svi trebali da koriste koji kreću u teretanu. Ako krećete, lupam u novembru, ništa ne radite od vježbi do tad, da se tijelo navikne na pasivnost, do tad se edukujte, ne idite u teretanu k'o ovce, i kad dođe taj fiktivni novembar ovo primjenite i montevideo, mišić te video! :D

11. Дугг, на брзину сам ставио видео, само да дам дечку до знања о чему причам... =)

12. Blodr@yne

Ne interesuje me to zbog visine, nego uopšte ovako. Može li to negativno da utiče i da ima nekakve posledice na moje zdravlje (pod uslovom da pravilno treniram)?

Radi šta god hoćeš pod uslovom da heniju ne uzimaš, dovoljno si visok, imaš dobar odnos težine i visine, samo nemoj da uzimaš NIŠTA od hemije, hrana je mama, sve drugo je narkomanija (tu izuzimam suplemente tipa proteinskih i karbo dodataka, to je isto hrana samo koncentrovana) sve što ti savetuju mimo toga je golo govno. Ako želiš da budeš faca 30 godina zajebi sve što ne možeš da kupiš u državnoj apoteci, ako želiš da budeš faca 3 godine, a posle da budeš žensko - uzmi šta ti daju...

13. Sinak, za početak pročitaj par stvari o ishrani i prifati se željeza, slobodno. Od toga niko nije poginuo (osim par idiota koji su dizali 150 u benču sa palčevima iza šipke).

14. Sinak, za početak pročitaj par stvari o ishrani i prifati se željeza, slobodno. Od toga niko nije poginuo (osim par idiota koji su dizali 150 u benču sa palčevima iza šipke).

Amin!

15. Људи, треба ми савет: Могу да урадим 12 згибова, 35 склекова, а ниједно пропадање! Дајте ми неке предвежбе, срамота ме више!!! ;)))

16. Jedno pitanje: El ima razlike kad se radi čučanj na smit mašini i sa slobodnim tegom i šta preporučujete? Ja sam čuo da je efikasnije sa slobodnim tegom zato što radi više mišića u cilju stabilizacije tela ali mi je tako nepraktično, mnogo mi je bezbednije na smitu?

17. Смит је зло , никад не радите на Смитију!

Само слободни тегови и шипка ......

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.