Prijava

Нека ово буде дискусија о овој, најблаже речено, суровој јединици царске јапанске војске. Наиме, у области кинеског града Харбина, је постојао логор којим је горенаведена јединица управљала. Иако непознат, био је можда и најсуровији логор током Другог светског рата. Људима су на живо, без анестезије одсецали руке, ноге, вадили органе а све то да би испитивали понашање организма у различитим ситуацијама. Убризгавали су људима колеру, сифилис и остале болештине па им онда вадили неке органе, да би видели како ће се болест развијати. И све то на живо. Експерименти су вршени над женама, децом, мушкарцима, пензионерима. Десетине хиљада Кинеза је зверски мучено. Затвореници су били подвргавани разним експериментима, пресађиване су им рецимо ноге, на место где требају ноге да буду, опет на живо и без анестезије. На људима су тестирали нова биолошка оружја, пуштали су људе да умру од глади, или без воде, само да би испитали колико је потребно човеку да умре у таквим условима. Постоје још разне приче о њима. Погледајте на интернету и занимљивости (зверства, неке чињенице и тако то поставите овде).

Преко 10 000 људи је било подвргнуто експериментима, а од биолошког оружја је неколико стотина хиљада људи умрло, пре или касније. А да ли треба напоменути да је и велики број људи, остављен да живи са разним вештачко створеним променама у генима, те због исте јединице страда и много млађих генерација људи.

Изјава доктора Кена Јуасе је исто тако фрапантна. Наиме, он је изјавио да је током прве вивисекције био уплашен, већ друга му је била лакша, а у свакој следећој је све више и више уживао.

Иако су од стране Уједињених Нација дешавања у тој јединици проглашена ратним злочином, нико од одговорних људи из те јединице није одговарао пред судом. Сви су умрли природном смрћу у својим кућама. Такође, постоји прича да су исти злочинци продали открића из тих експеримената САД-у у замену за своју слободу.

Да ли сте знали за ову јединицу, за овај логор? Шта мислите о свему томе? И ако знате нешто више, дајте неке чињенице, теорије завере, могућности и остале глупости.

БЕЗ СПЕМА!

Fak mi in d es.
Bekvrdz: 137

Ја мислим да Хирошима, Годзила и Фукушима представљају један вид божје казне за Јапанце, а с обзиром колико су Кинеза сатрли, неће се Бог на томе зауставити. Ако га има, наравно.
А наравно, шта је било са већином нацистичких научницика? Исто то.

Nisam znao za ovo, deluje zanimljivo...

Nisam znao za ovo, ali ne čudi me, iskreno. Ni Nemci nisu bili ništa bolji u logorima.

Почео сам да мислим да су они монструми које треба запалити док нисам прочитао ово и сморио се:

Иако су од стране Уједињених Нација

Само они немој да серу о правима и осталим стварима. Ни не знамо шта се тамо десило итд, а онда они дођу и просеравају се неким причама кад им падне ћеф. И Тита је имо Голи Оток, па нико о томе не прича.

ljudi bre gledajte na pinku put oko sveta sa Duletom i Radojkom, namestili skrivenu kameru duletu da ga masira tajlanđanka, i najverovatnije će da mu izdrka na kraju, evo sad mu skinula boxerice vidi mu se bulja

Иначе о овом логору се веома мало зна, добро је сакривено све што се радило.
Што је најгоре тамо је много тога откривено, тако да се делом и због тога крију ствари које су тамо рађене. Ко год да је ушао у тај логор, није изашао. Прича се да је Аушвиц цветна ливада наспрам овога.

ЕДИТ: ПЕЗОСЕ БЕЗ СПЕМА!

http://www.imdb.com/title/tt0093170/

Погледајте овај филм, лагана породична комедија. :)

Има да одгледам, вероватно вечерас Њојтече.

Најгори су ти који говоре: Прича се. Иначе су Кинези хтели од нас да купе неке траке где имаш снимљено нека срања шта су радили комунисти да би дошли на власт. То је некако стигло до Тита, они му рекли да им то врати за дебеле паре, не би ли они спалили. Он реко да оће, вратио се у БГ и прогласио те траке за национално богатство. Налазе се (јебем ли га сад, не познајем БГ, ал као у неком музеју касета, тако нешто, не знам како се то зове) и колко знам, никад нису пуштени ти снимци касније...

http://www.vesti-online.com/Vesti/Zanimljivosti/61180/Japan-Nudi-seks-u-znak-izvinjenja
Иначе ево једне занимљивости из садашњости. Ја сам први пут чуо за тај логор у Мартину Мистерији, па реко' да видим на нету шта има и стварно је интересантна прича. Вероватно и најсуровији логор.

А после кажеш да је забрањен спем. :))
Фора је у томе да кад ништа није доказано, онда свако може да спекулише и говори како он мисли. Тако да, оно, ја им ништа не верујем.

Па то није спем. Она хоће да се искупи због тих злочина. А доказано је то. Ове приче горе јесу доказане. И Кинезе једу те генетске болести. Али је проблем што је то обелодањено у много мањој мери него што је то стварно било. Нико није изашао из тог логора. Процена је да је преко 200 000 људи умрло због испробавања тог биолошког оружја, што током, што после рата. Још пар десетина хиљада у самом логору и ко зна још колико њих је убијено тек тако.

Први пут чујем за ово... Мислим чуо сам за те нацистичке логоре за мучења, черечења и пичке материне, али за ову јединицу јок. Ево сад си ми пробудио знатижељу, идем чепркати по нету.

Не брате Реме, него тако добија рекламу.

Јао, јеботе. Добра тема, Реме.
Мораћу да читам више о овоме.

Онда је очигледно добра реклама Мурињо кад нико не зна за то. Прочитај мало по нету, занимљивих чланака има.

У праву си. Има је само на 2 места и то не може да се гледа онлајн. Ајде дај линкове од тих прича! Да читамо.

Унит 731 куцај на гуглу. :) И тражи ликове. Шта да ти кажем.