Prijava

Čuo sam za to, a film moram videti. A s druge strane, general Jamašita, glavnokomandujući japanskih trupa na Filipinima osuđen je na smrt zbog mučenja i ubistva oko hiljadu civila i američkih zarobljenika, što se desilo na kraju rata, kada on više uopšte nije imao nikakvu kontrolu nad trupama, jer su mu sve komunikacije sa podređenima bile odsečene. To je bio prvi put u savremenoj istoriji da je neki oficir osuđen po komandnoj odgovornosti. A verovatno i nije bio kriv ni za šta, a ipak je osuđen na smrt. A ti monstrumi su se izvukli, jer su Amerima predali rezultate istraživanja, kao što nekoliko vas reče. Isto je bilo i sa Nemcima. Jebi ga, govnarska posla.

vesele cetrdesete

Хоће ли неко побановати ове квазитролове? Па што ниси то написао са оригиналног налог, а? Па јебем вам све, докле ћете да смарате. Умеш да читаш? Одјеби онда. Ако ћеш да даш неки јебено смислен коментар који има везе са темом дај, може и духовит да буде. А ако ћеш да глумиш имбецила (или можда не глумиш) онда се терај у курац и одјеби са теме.

reme sacu te kazem kajzenu da si vredjo

Кажи. И не спемуј тему.

Има ли некога ко зна још нешто о овоме?

Ја сам сазнала од тебе. :) Онај филм ми се сад скида, а гледала сам онај клип, страва и ужас. Невероватно да нису одговарали за то.

Ја мислим, а видим и у коментарима испод имам истомишљенике, да је она дете Фукушиме, мутант са радиоактивном сидом и да оће да им подвали, ако ћемо прецизно, ували. Не верујте браћо Кинези јапанџи распалој! Дођите у Србију јебите циганке, циганска пичка 3 целзијуса топлија 7 година среће опаааааааааааааааа!

Одгледао сам филм "мен бехаијн д сан". Добар је. Интересантан. И колико видех, није много, или није уопште шминкан у односу на праву причу.

Nisam znao za ovo. Pogledaću film.

Inače, ko ne zna, valja da se informiše i o ovome:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nanking_Massacre

da su Japanci tamo kasapili Jevreje itekako bi svi mi znali o tome.....
sretene javi se!

inace, nacuo sam malo o ovome ranije i znam da ima neki film (valjda dokumentarac) koji je prepun gadnih scena koje djeluju nevjerovatno realno (moguce da je to ovaj man behind the sun) i da govori upravo o ovom logoru.

Ja i dalje smatram da Mengele radio dobru stvar, kao i taj janapac. Jbg, razvija se medicina tako, zrtva uvek mora da postoji :)

Je li izasao jos neki film o ovome ili samo onaj na prosloj strani?

Edit: a pogledajte koliko reme manijak trazi još infirmacija o ovim gadistima lolo

Jebem ti. Šta se suštinski promenilo u, recimo, japanskom i nemačkom narodu od drugog svetskog rata naovamo? Pa, ništa specijalno. Kad bi izbilo sranje kalibra svetskog rata, opet bi se našao neko da kasapi i vrši transplantacije kuraca na čelo i to je ono što mene generalno plaši kod homo sapiensa. Novi Mengele može postati i vaš prvi komšija stolar, ili brat od tetke, samo im obezbedite uslove.

Kuco unit 731, išo na Images. o_O
Dosta interneta za danas

Šta se suštinski promenilo u, recimo, japanskom i nemačkom narodu od drugog svetskog rata naovamo?

Kod Nemaca čak i jeste zbog onog procesa denacifikacije i onolikog zgražavanja sveta kada su otkriveni svi njihovi zločini. Međutim, Japanci su nekako poptupno pali u zapećak pošto je važilo pravilo da je Hitler glavni baja u tom ratu i retko ko se zapitao šta su oni sve radili. Nisam siguran, ali mi se čini da su kod njih čak i danas u udžbenicima istorije lekcije o Drugom svetskogm ratu drugačije nego kod Nemaca po pitanju toga ko je šta radio.

Japanci prema mome mišljenu su najbolesniji narod ikada. Počevši od njihovih pornića pa dalje. Ali sad ne verujem da bi ikoga mogli tako mučiti jer je Kina mnogo jača, možda čak i treća najjača vojska na svetu, a ovi su kurcolizci Amera.

Јеботе, да не видех ову тему, не бих знао за то да Менгеле није био најболеснији ум икада када су доктори у питању.

Japanci prema mome mišljenu su najbolesniji narod ikada.

Потписујем. Кинези су мала деца за њих.

u svemu ovome je meni dodatno strasno i licemerno to sto je amerika dala imunitet ovim ljudima za podatke o tim eksperimentima, i namerno zatrpala tu pricu u japanu i generalno u svetu, da se manje vise zaboravi, kako ne bi dosli u vezu sa tim.

tako danas znamo sve o nacistickim logorima, a skoro nista o japanskim, koji su bili rame uz rame sa ovim, nista manje zlocina i zrtava. mozda i gori sto se surovosti tice.