Prijava

Unapred se izvinjavam ako je ova tema već potezana, te ideja neće biti interesantna.
Šta mislite o tome da postoji opcija koja omogućava da se napišu zajedničke definicije dva ili više autora, tzv. featuring definicije?
One bi bile stavljene na glasanje, a bodovi bi mogli biti ravnopravno podeljeni ili bi se samo izglasavala najbolja za taj dan, a svrstavale bi se u poseban odeljak.
Na ovo me je inspirisala pojava da su komentari na def nekada toliko duhoviti i komplementarni sa def, da je šteta da se ceo materijal ne iskoristi. S druge strane to bi smanjilo potrebu da se već definisano x-puta definiše?
Da li mislite da bi to trebalo da ima takvu formu, dakle definicije ili da bude deo forumske ponude?

ne da je predlagano nego je bilo i biće :D

nije na odmet osvežiti ovo :) oduvek sam se zalagao i nadao se udruzenom pisaniju, sto cak i ne treba praviti ili stagod, radili smo mi to na četu dosta, pa ili deliš defincije, ili se napravi dupli nalog koji se zove lik1 i lik 2 i lepo taj nalog objavi definiciju...

ne vidim nekakvu potrebu da se sada čeka nešto da se tu pravi i omogućaa ako ima volje i želje da se odmah radi.....

I meni se sviđa. Ko nema u glavi, ima u paru :))

podržavam ovaj predlog!

pozivam ivanhoe-a da napishemo zajednichku definiciju :)Ali gde???

А је л` пара за писање тражимо сами или како?
Ко ће са мном?

Кол'ко утакмица је одигр'о Дуле Савић за Звезду?

Samhaine, odigrao je preko 400 utakmica za Zvezdu. Imas jos neko pitanje? Inace, podrzavam predlog.

u krajnjem slučaju uvek može dunjica da se pusti u promet za te zajedničke potrebe :)

ovih dana posvećen sam oplemenjivanju groblja, ali možemo da se dogovorimo za neki vid saradnje u budućnosti :)

Ја хоћу да се убацим код Сукија и Јту.

Pa sta i samo da se autori dogovore pod cijim ce profilom da napisu definiciju... tako bi mogli odmah da pocnemo. Bude samo ono
-E, 'ocemo pod tvojim nikom ovu?
-Vazi, pa cemo sledecu sa tvog profila.

Samo u prvom komentaru da ostave "napisano sa tim i tim".

Мени ово личи на неко мување у најави, јер се дефиниција мора смислити, а како другачије него на пвт. ЦЦЦ

на чету, групно :Д а на пвт-у приватно :Д

ko hoće sa mnom da radi na nekoj defki?

Eve, Insolentna i ja smo sklepale jednu zajedničku, po svemu sudeći, reklamu :). Čisto, probe radi, da vidimo kako nam ide ;).

Stradanja snajke zbog napaljene fufe

U životu svake žene koja zanemaruje svoje seksualne potrebe dođe trenutak da je ucenjuje sopstvena jajna ćelija (u daljem tekstu: fufa). Sa vladavinom opšte apstinencije, fufa neočekivano počinje da razmišlja o smislu svog života i stalno muči snajku pitanjem: „Kad ćeš da se udaš?“, čisto zarad redovne jebačine.

Jednog dana, snajka Amelija je popizdela pred ucenama i provokacijama i rešila da organizuje kasting za mužjaka po principu brzog muvanja. Pošto je fufa zadrta po prirodi, postavila je snajki ultimatum, i rekla joj: „Ja biram, i kad ti izaberem čoveka, ti biraš – il’ on, il’ ’ladna Morava, da raz’ladiš tu svoju hormonski napucanu glavu!“ Već sledećeg jutra snajka je okačila plakate: „Traži se muž, ulica Nejebačka br. 365, šifra: hitno; kasting: sutra“.

Sutradan se na kastingu prvi pojavio napadač s leđa, i u svom stilu je ušao na zadnja vrata sa stavom „ko me zvao?“. Mislio je da može svojim plesom plodnosti i neumornim radom kukova impresionirati tvrdokornu fufu, ali džaba, fufa je pronicljivo shvatila da je taj njegov rad kukova smorio i ubio svaki njegov spermatozoid.

Sledeći na redu bio je dobar na papiru. Fufa je namršteno čitala sterilkov CV poslat preko neta. „Uuu, osećam da je ovaj učio da se ljubi jureći jezikom kockicu leda u plastičnoj čaši. Ne dolazi u obzir!“ U tom trenutku u sobu je kročio on. Amelija se prenerazila. To je bio onaj drkoš sa interneta, Kazanova s ogavnim avatarom. S idiotskim osmehom ju je pogledao i rekao: „Tako mi moje pobijene familije, ima da te zbarim ovog puta!“ Fufa je izvadila bazuku i poslala ga gore u posetu braći. „Test the next“, rekla je odlučno.

U sobu ulazi Dilan, njen drug iz OŠ. Nekad je bio najbolji frajer, ali se sad sroz’o načisto. Ne zbog alkohola, već zbog sramote što ga nisu primili ni u jedno AA društvo. „Amelija, jesi to ti? Ne bih te nikad prepoznao, nego sam pročitao na interfonu. Amelija reče: „Dilane! O, tugo jesenja! Na šta to ličiš? Ko će da te uzme takvog?“ A Dilan će njojzi: „Tužiću te kod mame, da znaš, droljo!“ i izađe.

U tom času kroz vrata pomalja glavu Umetnik, pa kaže: „Devojka je kao palačinka: slatka je i smotana, topi se pod prstima, lepša je kad zagori... a ti si, vidim, zagorela do jaja“. Fufa se razbesnela na taj performans, i namunjila se da ga izbaci kroz prozor, a Umetnik će na to: „Mlada damo, ja vam se iskreno izvinjavam, nisam neki ljubitelj letenja i voljan sam da odem peške, samo ako imate da mi pozajmite neke pare“.

U tem času, iz hodnika ulete Penis balkanicus: „Šta je, bre, bilo? Hoćeš ti malo da mi pušiš ku*rac, a? Kad te budem nateg’o, nećeš moći da hodaš, bre!“ Snajka se za trenutak ponada nekom tršenju, kad, ne lezi vraže, uleće on sav onako aseksualan i crnomanjast. Tu ga je fufa nategla buzdovanom za nanetu nematerijalnu štetu, te mu se izgubi svaki trag.

Fufa progovori: „Auu, Amelija, crnjano, vide li ti ove majmune? Dođe mi da puknem i oteram sve u PM! Sledeći, more!“ Uto uđe Satir sav važan i odvažan. Podiže levu obrvu i pohotno pogleda snajku: „Batalimo to foliranje, snajka, ja bih tebe jeb’o bez razmišljanja! Još ako znaš i sarmu da zaviješ... uh!“ Fuficu ispod podsuknje odmah strefi strujni udar. „Sunce ti, snajka, to je taj! Kod ovoga nema tri puta bez stavljanja i bolji sam bez kondoma! Tooo, to je ta, privlačnost fatalna!“, zapeva fufa od miline. „Romantika!“ Satir čučnu pod sto, zgrabi snajku za noge i, rke-koke, započe da ore. Dok je Satir radio radnju, ona nije mogla da odagna poslednje reči njene fufe: „Kako si se nadala, dobro si se udala!“

BRAVO BRAVO BRAVO, ovo je odrađeno tako dobro, jebote, svaki vam se dao, ovaj, oh, oprostoti, svaka vam čast:)))

Fala, Đavole :). Ti nas uvek ispoštuješ :))