Фудбал

1. A nije loše fotošopovao maćori, i meni bilo kao u jebote otkad je Ronaldo ovakav ali mislio da ga uhvatili u toj pozi ili nešto.

2. Svejedno jebe lolol.

3. Sad sam gledao utakmicu Japan - Urugvaj. Ljudi moji, kako lepa utakmica! Honda, Suarez i Kagava objasnili fudbal.

4. НИСАМ ЗНАО ГДЕ ДА ПИТАМ ПА ЕВО ОВДЕ. ОВО МЕ УВЕК МУЧИЛО, А КОНТАМ ДА ЋЕ НЕКО ИЗ БГ-А ДА ЗНА ЛОГИЧАН ОДГОВОР, ПОШТО ЈА НЕ ЗНАМ.

КАКО ЈЕ МОГУЋЕ ДА ОФК-А, СА ОНАКВОМ ИСТОРИЈОМ, СТАДИОНОМ И СВИМ ТИМ ИМА МАКСИМАЛНО 500 ЉУДИ НА ТРИБИНАМА? 'АЈДЕ ШТО ЈЕ УНИЈА СОЦИЈАЛНА, ВЕЋ ЊИМА НЕ ДОЛАЗИ НИ ПУБЛИКА ТЈ. НЕШТО БЕДЕНО. ШТА РАДЕ ТИ ЉУДИ НА КАРАБУРМИ, ЈЕ Л' НАВИЈА НЕКО ЗА ОФКУ И ЗАШТО СУ ТОЛИКИ РЕТАРДИ? ЕЈ БРЕ, ПА ОНИ СУ 100 ГОДИНА У ВРХУ, А ВИШЕ ЉУДИ ДОЛАЗИ НА ОМЛАДИНАЦ ИЗ НОВИХ БАНОВАЦА У ЧЕТВРТОЈ ЛИГИ.

5. meni je to uvek bio odvratan klub, odvratan stadion i sve nekako odvratno, ko zna zasto.
    ko klinci smo visili (bukvalno sa drveta visili) da gledamo (bese li) fk Beograd sa Karaburme, a na ofkov nisam nikad nogom krocio. mozda jer je ofk na staroj Karaburmi, a mi sa nove nikako nismo voleli one sa stare.

6. Па мора неко да прати и њих, јбг? Како је могуће да их нико није заволео све ове године, нису баш толике антифа кучке?

7. Pa nemam pojma, ni meni nije jasno da ljudi ne bleje tamo na utakmicama. Čak i oni koji navijaju za Partizan i Zvezdu mogli bi da banjavaju, mada meni lično OFK je odvratan klub ma koliko pokušavali da mu dodaju neku romantičnu notu.

8. sad tek shvatih da ja ostavio post na fudbal temi. a poslednji put bio na utakmici i to reprezentacije pre jedno 7,8 godina, bila neka prijateljska na marakani.

9. Pa dobro dled'o si fudbal na TV-u konzervo, mo'š o fudbalu pričati :)

10. Sad gledam ovaj Tomović koliko nema pojma.

11. Pa dobro dled'o si fudbal na TV-u konzervo,

Zaspim pre kraja prvog poluvremena svaki put kad probam. To je od kad radim ko konj i imam sina, on u devet u krevet, ja oko deset, jedanaest, pod uslovom da ne pokusam da gledam fudbal.

A inace jeste bio taj FK Beograd sa Karaburme (sad proverih), moja prva ljubav (sportska), kasnije postao cuven po tome sto su sazidali stambene zdrage na stadionu!

12. Koliko BG ima klubova sada u JSL?

13. Partizan
    Zvezda
    Rad
    OFKa
    Voždovac
    Čukarički

Jesam li propustio nešeto?

14. kasnije postao cuven po tome sto su sazidali stambene zdrage na stadionu!

Будућност многих клубова у Србији. А и даље ми невероватно ово за ОФКУ, јеб'о матер... где су ти људи што гледају фудбал... ал' јбг.

15. JA MRZIM OFKU ODKAD SU DOŠLI IZ KECA U DVOJKU U NIŠU PROŠLE GODINE NA DEVEDESET EJ BRE D E V E D E S E T GODINA RADNIČKOG, SRAM IH BILO STOKA ROMANTIČARSKA! JOŠ BILO 13000 LJUDI NA STADIJONU, UPROSPASTILI FEŠTU DŽIBERI SA KARABURME!

EDIT: PROŠLE SEZONE, OVE GODINE.

16. Ne mogu da nadjem prikladnu temu, pa evo...
    http://www.sportal.rs/news.php?news=107295

Uvek sam govorio kako bih zeleo jaku Vosu, ali mamu im jebem bre, sta su se pomamili!? :D Dovode dobra pojacanja kao od sale,a ovi nasi i komsije kao da im deca od 10 godina dovode igrace... Ja se uzdam u to da oni ne znaju kako da osvoje prvenstvo, pogotovo sto ce uvek vise biti gurani bliZnaci.. :)

17. А и даље ми невероватно ово за ОФКУ, јеб'о матер... где су ти људи што гледају фудбал... ал' јбг.

Ни мени није јасно скроз, мада неке ствари стоје, прво то да ОФК са оним предратним БСК-ом има јако мало везе, друго и то што су званично признати (ваљда) као вишеструки шампиони није много познато људима.
    Даље, стадион је на сјајном месту у сред града, ал је одвратан, све од капија до центра терена ужасно изгледа, а опет има леп поглед на Дунав. И на крају, немају бре никакав трофеј годинама... Нити планирају да га имају. Уосталом сви Бг клубови имају јако мало навијача, ваљда зато што су сви опредељени међу вечитима.

18. barsa trazi bisevca.neko u blicu malo popio...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.