Prijava

Dacete mi vinjak i malu kiselu u 64. minutu :') https://www.youtube.com/watch?v=YX3x8cvxqOo

Braćo, Dortmund je i dalje poslednji na tabeli. Da li sada novopečeni fanovee bacaju Rojsov dres u đubre? :/

pa i kod nas se klubovi zovu kao narodno oslobodilacka vojska i kao simbol za kumunizam.a odavno vise nismo u tom tripu.

Сан Лоренцо - Реал М. финале светског клупског првенства. Које ће то лудило међу навијачима да буде, јебено једва чекам.

https://www.youtube.com/watch?v=TRQdTozMBtc
Od 3:10 kreće objašnjavanje.

Šomi, meni ovo omiljeno.I zarazna pjesma u kurac, ima dole i tekstić.
https://www.youtube.com/watch?v=JhkRgJmmOhA

Brate, većinu pesama njihovih znam napamet lolo...jedno vreme sam baš bio napaljen, pratio sam ih stalno, samo zbog navijača. Najbolji navijači na svetu, nema tu šta da se priča. A ovo što si okačio je klasično objašnjavanje. Nisam stigao da gledam polufinale, ali jesam utakmicu za peto mesto izmedju Setifa i Sidneja, jer sam menjajući kanale čuo navijače San Lorenca. Carevi su jebeno pevali na drugoj utakmici hahah

sirer, endi kol, van nistelroj ...

Хм, паф, пуф, њгх... Могло би се о томе дискутовати, не знам сад колико година имаш, али ја имам довољно да сам ПЛ почео да пратим после санкција које им је УЕФА дала, и одлично памтим Ширера и ту поставу Блекбурна која се шетала Енглеском, наравно углавном захваљујући њему, мада ни Ле Со, и Хендри нису били много мање битни за све успехе које је тај тим на челу са Ширером остварио. Свакако да је квалитет фудбала био другачији у време кад је Алан имао врхунац, него кад је Анри достигао исти, па ми баш због тога бесмислено поредити. Али свакако да за оно време, онај стил фудбала који се гајио у Енглеској, Ширер је био вансеријски фудбалер, баш као и Кантона или Жинола, његови савременици. Сад, ко је од кога бољи, да ли је већи он, Анри, Пеле, Марадона, Меси, дебели, мршави Роналдо... То просто не може по мени да се пореди.

Samo po statistici. Ali i to jer je Širer u premijer ligi od osnivanja dok je Anri došao 99'te u nju i ostao godinu duže od Širera koji se penzionisao 06te.

Smešno je porediti ovu strvinu sa prejebačkim osećajem za gol i bombom u nozi sa čovekom koji je osvojio sve (al bukvalno) što je vredno u fudbalu

dankane pa njihove karijere se poklapaju bar 10 godina. nije to razlika od 20 godina pa da pricas o savremenicima. tacnije 12 godina. cak su igrali u istoj ligi zajedno.

Не причам о каријерама, Јанпи. Него о врхунцу. Ширер је имао врхунац почетком деведесетих, узео Премијер Лигу, играо ЛШ, био ваљда 3 пута најбољи стрелац лиге... Док је Анријев зенит дошао касније, када јесу били савременици на терену али је Ширер био дебело старији. Као што је и дан данас :). И ШИРЕР ЈЕ ВИШЕ ГОЛОВА ДАО УСПОМОЋ КОЖНЕ ЛОПТЕ КОЈА КАЦЕ НАТОПИ ИМА 27 КИЛА А НЕ БРАЗУКАНИЈЕМ И ЏАБУЛАНИЈЕМ НЕГО ТАНГО КОЖНИМ ФУЦБАЛОМ!

Na Seginoj FIFA Soccer 94 mogla sa Širerom u Blekburnu da se zabije golčina sa ugla šesnaesterca svaki, ali svaki put.

https://www.youtube.com/watch?v=lxphXDl7aBU
Nema ono o čemu sam govorio, al i ovo je preljepo.

И да се осврнем на сам чланак. Он је иначе голо говно, класичан трол текст, беспосленог и безидејног "новинара" са каквима сам сарађивао у претходној фирми, па понекад и сам морао да будем један од њих, као нека врста испомоћи. Наиме, у данима кад нема неких занимљивих догађаја, број страница у часописима(причам за кладионице, јер то ми је струка) мора да се попуни, па тако зими и лети имамо невероватан број бесмислених и незанимљивих текстова. Имао сам једног који кад год има празних страна само пише о Џаровском и намештању текми хахаха. А и сам сам морао више пута да серем о нечему како би попунили стране. Доживим трансфер блама кад се сетим писанија о Челзију пре годину-две, када сам насрао како су уморни после светског клупског првенства, како ће им бити тешко у купу против Лидса ако се сећам... А они добили 7-0 хахаха. Мој савет, другарски... НИКАД не читајте текстове у часописима који иду уз листу, јер то пишу пијани, дрогирани, безидејни, необразовани, немотивисани и мање интелигентни људи чак и од нас овде. И да додам, малтене све што они тамо пишу и кењају нема везе са ауторством, већ је неких 80% ако не и више покрадено са 4-5 сајтова које врте.

7:0 i to umorni loloo, nema kod engleza umora i kalkulisanja, no no