Тему отварам инспирисан овом дефиницијом.
Дакле, уместо да одеш на "Разноразна питања" и напишеш пост врстеДок сам синоћ јебао девојку, приметио сам да су ми зидови исфлекани. Коју фарбу препоручујете?то урадиш овде.
Не кажем да треба избегавати те теме, већ преба избегавати јебене ПАТИШПАЊ ПОСТОВЕ, јербо су јадни до бола.
Такође се може расправљати о овом феномену.
Удрите!**Ако оде у претерани спем, може у Игре, или лок.
- linkovana definicija odavno omiljena. :)
Пример мајсторског патишпањ поста. Погледајте само како нам Лула суптилно саопштава да има изузетан укус за дефиниције па да због тога врло брзо проналази овакве генијалности.
Е, види занимљивости, коментарисао сам дефиницију 3 дана пре наше модераторке. Како је мали овај свет.
- S
Ja samo da kazem da sam odusevljen imenom teme, kao i kontekstom i kom se pojam koristi. Patispanj. Jebeni patispanj. Sutra cu na kolokvijumu kao odgovor na svako pitanje cirilicom napisati PATISPANJ. I'll do it, jebes mi patispanj.
- S
Ja samo da kazem da sam odusevljen imenom teme, kao i kontekstom i kom se pojam koristi. Patispanj. Jebeni patispanj. Sutra cu na kolokvijumu kao odgovor na svako pitanje cirilicom napisati PATISPANJ. I'll do it, jebes mi patispanj.
- S
A kao grafik cu nacrtati patispanj.
- S
Patispanjski, da. :)