Prijava

Lok i žicom da se ogradi ova tema.

зашто да се огради,неког сам увредио можда?

Pozdravljama batice.. Ja sam tamo živeo od 96'te do 2000'te.. Meni je lepo bilo, bilo nas je dosta.. Živeo sam iznad zgrade energoinvesta (sad je tu neki hotel)..Bio sam nedavno u Srebri, ne privlači me više jer nema tog mog starog društva i onako izgleda kao grad duhova.

Jesi sto posto, ođe ima paljevina kanaderom nedelju dana da ih gasiš. Poznat si mi nešto.

Нажалост и јесте,ја живим ту :) Боље да не живим,само бих да киднем одавле.

А друштво отишло,некад Солоћуша,Видиковац,Центар,Парк,Црквена и остали фудбала,данас од свих не можеш направити један тим :)

Jebga kažem ti bio sam klinac.. Bilo mi je do jaja da npr preko zime odem gore na bojnu pa se spuštam na sankama a leti da odem na one terene školske ili u parkić ili gore na Guber..Ljude obično Srebra asocira na ratna dešavanja i zločine ali eto ja za tu čuku gajim neku sentimentalnu vrednost, jer sam tu stekao prvo društvo, devojku i proveo jedan lep deo detinjstva..

Нажалост и јесте,ја живим ту :)

Што нажалост ? Сваки јебени град који је сјебан у Републици Српској је такав. Намјерно требаш да останеш јер сви желе да иду :)

Наравно,долазио сам и ја на Бојну да се санкам,међутим живео на Видиковцу и ту је било занимљиво,али са Бојне са санкама и молиш Бога да станеш,трчање на Губер,сад и то забранили,граде нека срања,...али некако навикнеш се живјети овде,брате буде фино :Д

Као што Рече Деветар,мене инат држи овде :)

Намјерно требаш да останеш јер сви желе да иду :)

То никако не разумем. Сви иду, а ти остајеш, због чега? Само бежи, било где, мале средине умиру, немају будућност, ниједна. Ако сви беже, ниси ваљда поремећен да останеш? Гледам у свом граду, десетине људи, којима су сви другови отишли, а они овде блеје и труну. Пропали, без икакаве будућности. Бежи где било.

То никако не разумем. Сви иду, а ти остајеш, због чега? Разумем људе који остају ако имају солидан посао, али шта да раде они који немају? Ето ја ћу за неколико година завршити факс и шта ћу? Посао сигурно нећу наћи. Само бежи, било где, мале средине умиру, немају будућност, ниједна. Ако сви беже, ниси ваљда поремећен да останеш? Гледам у свом граду десетине људи, којима су сви другови отишли, а они овде блеје и труну. Пропали, без икакаве будућности. Бежи где било.

Isto ni ja. Evo upisah srednju školu, ekonomsku-pravni smer, u malom mestu, gde i živim, kao biće mi lakše, neću putovati zimi kasno uveče, još i kad sneg bude, bla, bla.. I tako ostadoh ovde. Malo mesto, nema života. Ni ovde, ni u gradu u blizini. Kontam, još sa ovom školom, nigde neću moći. Čim završim četvrtu godinu, odoh za Bg ili Novi Sad, ne znam još. Dobar sam djak, upisaću lepo faks i ostaću tamo ceo život, nadam se. U malim mestima nema ni posla, ničeg. Svi gledaju tudje živote a ne vide da njihovi propadaju. Zato jedva čekam faks. Biće bolje, znam.

Comatose Слажем се само делимично - иди, ради, обогати се па се врати у свој родни град да му на неки начин помогнеш. Ако сви буду побегли, неће нам се добро писати.

Браво за Сизифа,ако свако побегне из свог места,а после га се и не сети,докле ћемо онда стићи,идеш да радиш у швицу?,па јебеш швицу,швица може и без тебе,док твој град чека на тебе,на неког да дигне га из мртвих

обогати се

Хоћу! лолол

ЕДИТ:

док твој град чека на тебе,на неког да дигне га из мртвих

Е ако буде мене чекао, начекаће се богами. Пуца ми бре. Шта је мени тај град пружио, курац, то ћу и ја њему да пружим. Опааа

Свако има своје мишљење.

nema ti leba tamo

Да не знаш ове менталаће, бога ти?
http://www.youtube.com/watch?v=jN1ULzbIWcQ

mogu da zamislim koji je kanal da zivis u srebrenici