Prijava

Joj ja gledao tako neke dokumentarce o tim jebavanjima i sad neki tu crnac, evropski pornići su u pitanju i pričaju "koleginice" o njemu sve najbolje. "On je divan momak, stvarno divan, pažljiv, ima smisla za humor, dobar u poslu"... Slušam koliko ga fali, dođe i meni da raširim prkno da me jebe kad je tako dobar. Kad ono crnac ima parmak 30 centi, i skontam ti ja što ona njega fali tolko. Zamisli da nešto lošo kaže o njemu, pa na sledećem snimanju bi joj zavuko banderu do bubrega...
A ja bi tu ubacio malo priče, romantike, malo scene jebavanja iz daleka, malo mi mutavo da mu brojim glake po guzovima, meni gotivno kad ih kao snimaju iz ćoška sobe, ono 3-4 metra od jebačine.

Ја сам гледао неке документарце о томе и порно-гумци кажу да се дешава да једну сцену снимају доста дуго. На стану то што се једна сцена снима са више камера, једноставно редитељ може да буде такав садиста па да тражи да се све понови више пута, па мења углове снимања, па говори глумцима како да се намештају.

Још једна ствар која ме нервира у порнићима, а то је коришћење јогурта, воде, млека, брашна и ко зна чега све за прављење вештачке сперме да би камшот био уверљивији. Мислим, нереално је кад видиш да неко полива глумицу по лицу као црева које користе ватрогасци.

А пропо мог претходног поста, сетио сам се једног порнића где су седморица трпали једну и то са дуплом пенетрацијом. И онда се на смену мењају кад треба да јој сврше у уста (на лице). Ја не знам како су оно извели да то изгледа непрекидни јер је стално био један кадар, али она глумица је морала да узме неку јачу дрогу да би оно издржала.

Jeccy
Fendere, ne znam sa kim ti imas seks ali ne traje u stvarnom zivotu seks krace. Mozda je do tebe?

Ја сам мислио на чист контакт, не рачунајући предигру. Те приче да неко може да издржи 20, 30, 50, 150 минута, а да не сврши, тај лаже. Па ''нормалан'' сексуални однос траје између 5-10 минута (неки кажу до 15 минута, неки кажу да је 3 минута довољно), шта ви сви се фолирате.

Све професионалац до професионлаца. све професионалка до професионалке. Видим ја да овде већина секс више гледа него што упражњава. Лепо ја рекох да овде сви јебу, ал' помоћу тастатуре.

Ја за десет минута стигнем да јебем и да одгледам цртани филм.

Па ''нормалан'' сексуални однос траје између 5-10 минута (неки кажу до 15 минута, неки кажу да је 3 минута довољно), шта ви сви се фолирате.

Рачунајући предигру и постигру, може да догура и до 45 минута, евентуално сат.

Ја за десет минута стигнем да јебем и да одгледам цртани филм.

Не сери да су продужили трајање Нарута?

Не сери да су продужили трајање Нарута?

Не разумем ти се ја у то, ја гледам на јутјубу оне што су у моје време ишли пре Дневника.

Др Јанковић
Рачунајући предигру и постигру, може да догура и до 45 минута, евентуално сат.

Па наравно, али предигра може и да се одужи. Све је то релативно. Мада је глупо мерити време. Боље и 10 минута квалитетног програма, него сат времена мучења.

Урош
Ја за десет минута стигнем да јебем и да одгледам цртани филм.

А ја помислио да су продужили Пингвине са Мадагаскара. :)))))))))))))))))

Рачунајући предигру и постигру, може да догура и до 45 минута, евентуално сат.

Јес, а са дремком после тога се одужи и на три сата богами.

Да не буде забуне, зезао сам се. Погледам цртани на прескок.

Ja samo pogledam crtani.

Postigru? :D :D :D

Bushido
Ja samo pogledam crtani.

Имаш све предиспозиције за најнезахвалнију улогу у порнићима - улогу статисте. :))))))

Кад смо већ код статиста, замислите црњак да идете улицом и да гледате групу људи како снимају себе и људе около, а ви нисте ни свесни да можда снимају порнић и да ћете се можда ни криви, ни дужни наћи у филму. :)))))))))))

Postigru?

Неололологизам

Ajde sto je neologizam, nego sto tek treba izmisliti i pojam koji ce oznacavati. To mora da je nesto na ovu foru?

Ako nije frka malo predloga za pornjavu, jer nisam otvorio temu da bi kenjali svi ovde o sopstvenom jebackom alpinizmu, kada smo realno svesni da ce u tom pogledu cak i visine jedne Avale ostati nedostizne za nas. O Fruskoj Gori i da ne pricam.

8. Vratite se korenima i batalite sa BDSM pokusajima.
Japanci su objasnili. Americka verzija "Kruga" je go kurac. Isti princip i sa BDSM,

aman,istina živa.još se iznerviram kad se setim kruga.

Realno je tako, Srna. Jer na svaki americki fazon guranja flase Badvajzera u pizdu nesrecne pornicarke koja cmizdri, japanac ce gurnuti katanu u rektum vrlo zadovoljne pornicarke koja ce cak imati snage i da se nasmeje u fazonu "Jbt ni katane nisu sto su bile"..

Ја за десет минута стигнем да јебем и да одгледам цртани филм.

Umetnost.

haha,b+,pa,realno,ako ste već mačići,m'rš na sisanje,ostavite to polje dokazanima.vidi se kad je isfejkovano,čisto da se dokaže da i amerikanci mogu da jebu isto.a,ne mogu.
e,da

selenijum
ako već jebe u dupe onda stvarno, al stvarno nema potrebe da uzme i raširi guzove da svi vidimo koliku je rupčagu njen kolega od njenog šupka napravio !!!
I to što veliš, ko da će neko nogu turati unutra pa da se vidi kolika može stati.

vala,ima i ovog.lik gurne celo stopalo ribi u dupe,koliko grozno,toliko i urnebesno smešno.još se smejem,pogotovo što je riba sa snimka pljunuta moja drugarka iz odeljenja iz srednje.

Волео бих да платим пиво режисерској глави која би убацила "Лузинг Мај Рилиџн" као бекграунд зику ха це порњаве. Лимунада баладе и рњава, нови хоризонти.

Burzume, znao sam da si gej.