Гуглове нове за'ебане Project наочаре
  • rnrt-rain

http://www.youtube.com/watch?v=9c6W4CCU9M4
    Очигледно је да свет технолошки брзо напредује. Бар кад су у питању разне справице (или ти геџети) које олакшавају или улепшавају свакодневни живот. Ствари за које смо некад мислили да су далеко постају све више свакодневница у све модернијем друштву. Ето, например, (врв нова информација за оне који су изашли из ђачких клупа) у школама по Србији се уводе е-дневници (праћење оцена, изостанака и тих ствари путем нета) који ће вероватно до краја следеће године изгурати родитељске састанке у заборав. Поента је дакле да је ова иноватинва справица до само пре недељу дана изгледала као научна фантастика, а сада постаје доступна купцима (вероватно још увек пуна багова), а још је сигурније да ће у року од пар година постати веома широко распрострањена, питање је како ће она утицати на људе, на њихов живот, и социјално понашање. Да ли ће справица функционисати глатко као на првом клипу или ће можда бити ближа пародији.
    http://www.youtube.com/watch?v=Ma8NbpCvSwo
    Или је истина како то често бива негде у средини? За оне који не знају како ово чудо изгледа ево и слике.
    http://techfond.com/wp-content/uploads/2012/04/53.jpg

• СМарко

Друго ти ово не ради :)

• rnrt-rain

Друго ти ово не ради :)

Средио. Спојио сам био линк са настваком текст. :)

• caplin
    banovan

razvitak tehnologije se sveo na dizajn. dosadno... ali sta znam, mozda i jesu kul

• СМарко

Мени је ово кул јер је напредна техника али ми је крипи намртво :)

• paninaro

moram je imati. bez zezanja.

• Tužni Lijam

Meni se đa. Kad te smori skineš naočare i gotovo. :)

• Месечарка

Jao, meni ovo vrhčina. Kol'ko je moćno, pa i upola od ovoga da bude, opet je fora.

• paninaro

ma ne moraju ni da rade ništa, samo da ih nosim. da ljudi oko mene dižu obrvu i misle "viđi ovoga meraklije". šalim se, stvarno mi se sviđaju :)

• Towelie_

Dobar zonfa, a i parodija na snimak nije losa.

• rnrt-rain

Замислите гомилу људи у некој прометној шетачкој зони, сви фокусирани на наочаре како се лупају једни о друге, чо'ече какав хаос. :Д

• Давид

надркано брате

• Petar Pan Pezo$

A jel ja jedini nisam skontao u čemu je fora, i čemu ovo služi? I kako se uopšte koristi? I za šta....i kako...?

• Stereotype
    banovan

Ovo što reče Petar Pan. Koji kurac bre? I ružno izgleda, k'o oni pederi iz DBZ.

• rnrt-rain

Наочаре преко којих разговараш телефоно, вршиш видео позиве, имаш нет наравно, слушаш музику, делиш разне ствери по социјалним мрежама. Гледаш прогнозу, у суштини све оно што имаш на фону и компу само убачено у једне наочаре.

• Petar Pan Pezo$

A čekaj, ja ne vidim nikakvo staklo na ovim cvijama, gde se onda vidi to sve? I kako koriste to kad ne pipaju ništa prstima? Ne tovarim, ozbiljno ništa mi nije jasno?

• ZEROCOOL

postajemo potrosacki zombiji zavisni od svakakvih gedzeta, jednog dana ce izmisliti stimulator koji stavis na polni organ i ukljucis te naocari da bi opstio sa svojim fejsbuk prijateljima..hehe, fazon iz filma screamers je blizak tome.

• rnrt-rain

Погледај први клип. Издају се говорне команде и наочаре то раде. А колико сам ја скапирао оно мало екранче у горњем десном углу ваљда пројектује све ово, или ту само излазе ове информације а то да л' лик гледа у њих или не, његова ствар.

• Nash Bridges

Mislim da sam gledao ranije neku parodiju na ove guglove gluposti. Mislim da je onion news produkcija ili tako nesto.
    Sve u svemu, u paketu sa chrome OS leti posle povlacenja rucice vodokotlica u kompletu sa g+