Vukajlija Ol Star fudbal

1. Je-ba-li su nas!

Kakvo je guženje palo???

2. Ne da su nas jebali, raskantaguzili su nas.

uspeli smo da damo oko 6 golova, a oni nama oko 12-13.
    Većina je moja krivica, jebiga 6 meseci nisam radio nikakav fudbal.

Bilo je incidenata u smislu padanja i naravno kizinog filozofiranja itd itd.
    Dobar futbal koji će se pamtiti!!

http://i.imgur.com/dh6eMBy.jpg

http://i.imgur.com/7cCusJ2.jpg

Moja analiza kao našeg menadžera jeste to, da ste svi crkli nakon 2 minuta trčanja, jednostavno momci dođu prođu, odigraju i ćao.

Dođe lik pređe pola, i za manje od 5 sekundi njih 4 je na našoj polovini dok ostali odmaraju od trčanja. Lepo odigraju pas,pas,pas,šut Gol.
    I dođe Zoki i izdere se na mene zato što se na bacam za loptu.
    2 u izmenama nije dovoljno, jer tempom kakvim smo igrali na svakih minuta se neko sušio, a neko ulazio.

sve u svemu sledeće nedelje je revanš!

3. znao sam da bez mene ne mozete nista da uradite. sledece nedelje igram...

4. Vajataro rezultat je bio daleko crnji od tog što si napisao.

Ljudi su nas pregazili, a to im nije najbolja ekipa. Fali im u principu 4 standardna.
    U životu me neko nije ovoliko olupao u fudbalu.

Prva partija 8:3
    Druga partija 7:0
    Treća partija 6:3

Pritom nisu oni toliko dobri ali 220 golova smo primili tako što oni idu kontru 4 na 2. Nisam verovao. Shvatam ja da se nema snage, ali ako si na sredini terena i tamo čuvaš igrača, on krene ka našem golu...pa isprati ga majku mu. Jednostavno su ljudi prešli preko nas.
    Sledeće nedelje hoću ozbiljnije da se igra. Makar malo.
    JEBAĆEMO GUSTOG!!!!

5. Važna činjenica:

Gusti je nosio Roze marker!

6. Ја могу да кажем да сам данас одиграо вероватно најгори фудбал у животу. Умро сам после два минута, ноге ми утрнуле па сам се саплитао по терену. О другим аспектима игре не вреди трошити речи, био сам на нивоу седмогодишњег параплегичара. Чини ми се да нисам био овако очајан прошли пут кад сам играо с вама.
    Каже ми Арловски кад смо се враћали - Кад сам те видео, деловао си као неко ко зна да игра фудбал... :)

7. Pičketine jedne, mene dali nji'ovima i zato su i pukli! Ali najjači mi je fazon što 'vamo kod nas fazon dvojica imali ispod 100 kila, a trčali smo jedno 3 puta više od njih. :D Šta reći, koju posluku porati. Ovako da bidne svaki vikend i milina. :D

Gusti je nosio Roze marker!

Decxko, roze markere nose samo trve krimosi! S' ti vid'o dres Palerma ili nisi? :D

8. Jeste da su svi vec naveli razloge zbog kojih smo fejlovali, al' evo izlozicu i ja neko moje misljenje: ako zanemarimo moju ocajnu kondiciju (koja je uticala na moje i onako ocajno igranje)...veci deo igre imao osecaj kao da nam fali vezni igrac u sredini koji ce da prosledi loptu dalje i koji ce da se vrati u odbranu kad zafali...jeste da su se povremeno vracali neki igraci nazad i pored nas koji smo bili u odbrani, ali dosta puta smo se nasli nas dvojica u odbrani protiv 3,4 lika...jos jedna bitna stvar je to sto kao da nismo imali kontranapade uopste...sto je cudno s'obzirom na to da kad primimo go njihova 3,4 igraca treba da se vrate nazad, sto nam daje dovoljno vremena da bacimo loptu nasim napadacima, a to kao da nismo radili...u svakom slucaju, bitno da se igralo! Malo da doteramo taktiku, i da se vratimo u kondiciju pa da jebemo!!!
    Inace oni likovi sa slike su ekipe koje su igrale termin pre nas...cisto da ne dodje do zabune :)

9. DALI STE BLEJKA PLATANIMA!? WTF!?
    Dolazim sledeće nedelje. Obećavam. Toliko.

10. Ja mogu da kazem da sam zasro sve, ali je bilo hladno u picku materinu, a ja sam ko nedonosce.

EDIT: Bas sam lepo nasao Dvorfa kod drugog gola naseg, ja asistiram, ali malim slovima jer me sramota danasnje igre.

11. Ma to sve ludo, p'jano i drogirano Deki moj. :D To maćori. Al' će biti dobro i sledeće nedelje brate...

12. Нажалост, очекивао сам ово с обзиром да знам како и једни и други играју. Али добро, главу горе, наша најбоља постава би могла уз добру тактику да им парира сигуран сам, па биће дана за мегдана.

13. начи фалио фејзара?

можда банем једном, ал играм искључиво одбрану

14. Fejzara, ti jesi "vezni igrac u sredini", ali nisam siguran da prosledjujes loptu, lolo. Glavu gore, momci i ajte na trcanje svako drugo vece.

15. Dobro, za početak svako drugo. Ja sam ozbiljno rešen da na proleće kidam.

16. Ja sam juče istrač'o termin bez problema. Nisam nešto ni umoran bio posle njega.

Mora samo ozbiljnije. Već sledeće nedelje hoću da JEBEMO TROMZOA!!!

17. Igra se u isto vreme sledeće nedelje?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.