Prijava

Otvoren je konkurs za demo bendove!!

Konkurs za učešće na 46. Gitarijadi
Centar za kulturu grada Zaječara raspisuje konkurs za učešće na 46. Gitarijadi u Zaječaru koja će se održati od 2. do 4. avgusta 2012. godine.

Pravo učešća imaju svi bendovi koji nemaju objavljeno zvanično izdanje.

Za prijavu na konkurs potrebno je poslati:
1. 3 autorske kompozicije
2. biografiju i fotografiju benda

Prijave slati na: prijava@gitarijada.org

Konkurs je otvoren do 30. juna 2012. godine.

Odabrani učesnici imaće mogućnost učešća na Rock akademiji od 20. - 31. 07. 2012. godine.

Rock akademija podrazumeva radionice za demo bendove sa sledećim elementima: podešavanje i održavanje gitare; podešavanje i održavanje bubnjeva; metodologija vežbanja gitare i bubnjeva; metodologija vežbanja glasa; menadžment benda (vežbanje, promocija, performans, finansije, zaštita autorskih prava, turneje); produkcija zvuka (na probama, u malim prostorima, na festivalima); audio snimanje (priprema, snimanje, postprodukcija). Metode koje se koriste tokom radionica su: predavanje; prezentacija; konkretni primeri iz prakse; praktične vežbe; samostalan rad polaznika uz asistenciju.

http://www.gitarijada.org/download/46-Gitarijada-flajer-3.jpg

Radionice za prateće osoblje podrazumevaju: Školu za ton-majstore i Radionicu Upravljanje događajima (Event Management) sa posebnim akcentom na sigurnosti i zaštiti na radu. Škola za tonce je bazirana na dugogodišnjem iskustvu i knjizi čiju je osnovu priredio Tim Roberts, šef odseka za edukaciju britanske „Production Services Association“.

Izvor: http://www.gitarijada.org/index.php?option=com_content&task=view&id=104&Itemid=1

eh ta gitarijada..zadnji put sam bio pre 10 godina...

džabe to sve, od gitarijade osta samo ime...

Jest ulaz za Dz :)

Generalno, usrali su je od kada su je spojili sa Bike-show-om!

eeeeeeeeeeeeeeeeee, gitarijada covece.....

91-ve dosli, razvukli sator, procunjali po kampu, nasli neke duvace, seli u krug i kad sam se probudio prosla gitarijada...spavao sam 3 dana...

jebo h otac, solili vutru, garant....

ja '94 na gitarijadi raskinula s jednim, a vratila se kući s drugim...koje sam ja đubre, jebote...zlatna su to vremena bila.

@javio
Hahahaha znam taj osecaj :D
Kamp na gitarijadi ne neponovljivo iskusto.. nista nalik na onaj na Exitu, drugaciji su ljudi... mi svake godine kampujemo, iako zivim 30 km odatle :D

@kosmopolita
Sve je to R'N'R' B)