Prijava

Ja mislim da gospodina druga kuma presednika mnogo zanima vase misljenje o celokupnoj situaciji u zemlji.
Mislim da bi vi svi, kao autori jednog renomiranog sajta imali da mu kazete nesto pametnoo i mudro i da bi na krilima vasih mudrih i naprednih ideja ova zemlja mogla da krene u bolje sutra. Ili juce.

Dakle izvolite, pisite, a ja vam svecano obecajem da cu uciniti sve sto je u mojoj moci da neka od vasih ideja dospe na desk gospodina druga kuma predsednika.

Tako mi Dinkic pomogao.

AV AV AV AV AV AV precednik duradi nesto!

ne valja bre Biciz...

promasio si temu...sedi JEDAN!

Poštovani gospodine Predsedniče,

U svoje slobodno vreme mnogo razmišljam o tome kako bih mogao pomoći napaćenom srpskom narodu i sve te ideje beležim u jednu svesku sa tvrdim koricama koja mi stoji na ručno rađenom stolu koji sam sam napravio svojim rukama od otpadnog drveta iz ciglane u kojoj radim.
Na tom istom stolu držim i dnevnu štampu koju redovno čitam i informišem se o Vašim aktivnostima, a poneki članak i isečem i zalepim u istu svesku pored one ideje koju sam imao, a nisam primetio da je to Vaša ideja koju sam nehotično zabeležio kao svoju. U poslednje vreme primećujem da sve više imam takvih ideja i da je, otkako ste Vi došli, život u Srbiji počeo značajno da se popravlja.
Molio bih Vas da, ukoliko uspete da odvojite malo slobodnog vremena od svakodnevnih napornih aktivnosti na poboljšanju naših života, odaberete jednu vašu sliku srednjeg formata i pošaljete mi je. Naravno, molio bih da mi tu sliku i svojeručno potpišete, a ja bih je uramio u orahov ram i postavio iznad svog stola kako bi mi poslužila kao večna inspiracija.

Srdačno Vaš, Lee Harvey Oswald

Evo vidis kako je Bruce pogodio temu...

i vidi se da je pismo pisano onako srdacno, neposredno, bas iz srca...

Srdačno Vaš, Lee Harvey Oswald

HAHAHA

Poštovani predsjedniče,

Ne bih da Vam smetam mnogo i oduzimam vrijeme jer znam da imate mnogo briga oko problema koje samo predsjednik može da ima. Ne tražim ništa za sebe, a ni za svoje bližnje. Želim samo da Vas pozdravim ispred svoje porodice i poželim puno sreće u budućem radu. Ja ću u međuvremenu da se odselim u Kanadu. Ako budem našao povoljno ramove za diplomu ili neki počasni doktorat javiću Vam putem imejla (to je ono na kompjuteru) ili faksa( ovo je slično telefonu). Molim Vas samo jedno; ako se slučajno budete slikali sa kravama pred iduće izbore molim Vas da mi pošaljete jednu sliku svojeručno potpisanu da me nešto podsjeća na Vas i Srbiju. MOžete i poslati samo sliku krave. Efekat će za mene biti isti. Hvala Vam.

Iskreno Vaš,

Glavni

Поштовани господине председниче,

чујем да сте прошле године полагали код професора Марковића. Ја ускоро исто полажем код њега, па сам хтео да вас питам какав је он? Да ли је строг и ситњичав или је шмекер који хоће да прогледа кроз прсте? Много би ми значило да ме мало упознате с његовим особинама. Унапред хвала на одговору. Било би пожељно, ако имате неки контакт с њим, да кажете пар лепих речи о мени.

Поздрав!

Јован Вилотић

Запамтите: Јован Вилотић!

Dragi gospodine druze kume predsednice

Saljem vam puno pozdrava iz suncem okupanog kanarevog brda

Zelim da vam kazem da ste park na Miljakovcu bas lepo sredili, vire doduse jos neki sipovi iz zemlje, skoro je neko dete iskopalo oko, ali sve ostalo je super. Ona recica sto su je naprvili je odlicna, vec su i zabe pocele da krekecu sto dodaje na ambijentu i uzivanju. Neki mali romulanac se udavio, ali uveravam vas da ovi klinci iz UF nisu imali nista s tim, iako neki tvrde suprotno.

Otkad ste vi dosli za predsednika i autobus ide mnogo cesce, na svakih 48 minuta ko sto mu i linija i broj kazu a ne na 94 kao sto je ranije isao. Pa nije to 94-ka. Klima u autobusu radi svaki dan, duva doduse toplo ali radi.

Takodje mi sa Kanarinca smo jako zadovoljni sto je napokon neko stao zutacima za vrat i postavio jednog tako vrsnog strucnjaka kao sto nam je dragi Ivica, za premijera. S obzirom da je stopa kriminala znatno opala dok je on bio ministar policije racunamo da ce i standard opasti kad postane premijer.

Takodje nam je drago sto je Dinkic opet u vlasti jer ce sad imati priliku da nam isplati onih 1000 evra u akcijama.

Toliko za ovaj put.

Srdacno vas

Mismo Kreteni.

dragi dospodine predsednice

vi ste otac nacije.
vi i Ivica.

Jebali ste nam majku.

Poštovani gospodine,

Je li pičko, što si se slizao sa Dinkićem?!
Jebaće ti ovaj narod mater na replici.

U potpisu,
Napaćen.

Dragi predsedniče, ovom prilikom bihprobao da se učepim. Ovi svi seru, ja znam da si ti super predsednik i da ćeš nas izvući iz bede... takođe mislim da ćeš meni, mojoj mami, mom tati, pa čak i mojoj sestri naći posao od kojeg ćemo svi moći da kupimo po 1 auto u vrednosti od minimum 10 000 €, da ćeš nam obezbediti pristup svakoj mogućoj državi bez problema i maltretiranja po granicama, da ćeš mi naći neku kurvu koju ću jebati svako veče pored ove devojke koju već volim, koju ćeš takođe ti da mi nabaciš. Platićeš mi povećanje kurca, smanjićeš mi nos, staviti "blistavi osmeh" i na kraju.... verujem da će zgrada u kojoj živim biti skroz iseljena i da će biti prepisana kao moje privatno vlasništvo i da za nju dobijem oko 2 miliona € kako bih je uredio kako ja želim... podrazumeva se i po 100m okoline zgrade... zgrada ima 16 spratova, 121 stan... Kada kažem "kako bih je uredio kako ja želim" mislim na:
- Da uradim fasadu na celoj zgradi koja će joj u potpunosti promeniti izgled.
- Da stavim u svaki stan svu moguću tehniku počevši od klime pa sve do muzičkih uređaja (podrazumeva se vrh kvaliteta).
- Da se svuda stavi nov pvc (kvalitet takođe)
- Da se stavi nov nameštaj, uz to da za odabir budemo zaduženi ja, moji mama i tata, sestra, ona kurva što sam je spomenuo i ona što sam već zaljubljen u nju i jedan stilista iz svetske klase. (nije stilista, ali ne znam kako se zove)... kad smo već kod toga, da mi središ da budem pametniji (ne zanima me kako ćeš).
- Da se stave najnoviji liftovi, takođe iz svetske klase.
- Da sve to izgleda kao jedna velika kuća koja ima velike sobe, a ne kao zgrada koja ima stanove (ako me razumeš).
- Da uz sve to središ i okolinu zgrade pomenute površine a da izgled ja i pomenutih nekoliko ljudi biramo šta će tu biti.
Takođe želim uz sve to minimum 10 "desnih ruku" da rade sve što ja hoću... (odlasci u prodavnicu po razne sitnice...ma sve što im kažem) Podrazumeva se da to budu ženske osobe vrhunskog izgleda godina između 20 i 25, različitih prepoznatljivih fizionomija lica i boja kose... Ako se setim još nečega javiću ti.