Prijava

Devetar Cokulić, koji nažalost više nije sa nama, mi je danas pokazao ovo sranje i ja se navuko. Ko je igrao jugio na kompu zna o čemu se radi i kako se igra. Fora je da se ovaj kurac igra preko neta i možete da dodajete friendove pa sam kontao da napravimo neki turnir. Video sam na četu da su neki zainteresovani digraju ovo. Evo link sajta gde zainteresovani treba da se prijave i skinu igricu koja je teška 900 MB.
http://www.yugioh-online.net/
Nemoj neko da nam sere kako nismo trve krajišnici i igramo stvari za decu. Može da nam sisa kurčinu, ovo nie samo za klince, zahteva razmišljanje i ne mere se vara, kao što neki rade na slagalici, u kojoj smo takođe pravili turnir. Tj. još uvek nisam provalio može li da se vara.
Tako da, skidajte ovo da peremo. Koga nešto interesuje može da pita mene ili Devetara na fejsu, pošto čovek ne dolazi na vukajliju odavno.
_________________________________________________________________

UpuCtvo:
Dakle, kad instalirate govna i udjete imate opciju online. Tu se ulogujete. Prvo napravite ovog karaktera, namestite kako ce da izgleda.
Kad udjete prvo valja sklopiti spil. To radite tako sto kliknete na onaj kurac sa tri crtice u donjem levom uglu. I idete na Edit deck. Tu imate sa desne strane raspolozive karte. Samo prevucete u ovaj prazan prostor ili prebacite dvoklikom. Mozete da ubacite maksimum 60. Kad ocete da snimite imate sa leve strane drugu ikonicu odozgo. Pise u donjem delu ekrana kad premaknete mis na ikonicu sta je sta. E, onda ste sklopili deck. Kliknete na strelicu ulevo koja je ispod tog kurca za sejv. To je sto se tice karata. Ako ocete neke jace karte treba da se plati, majku im jebem zutu u picku, da Bog da ih opet spicio cunami da im jebem.
Sto se tice igranja, imate pored te ikonice sa tri crtice na koju ste prethodno kliknuli ikonicu za duele. Tu mozete da birate da li cete da igrate sa random likom ili cete sami da pravite duel.
Kad hocete da dodate frienda, uradite sledece. Ne radi print skrin majku mu jebem, pa sam sliko.
http://i48.tinypic.com/2s8n62r.jpg
http://i48.tinypic.com/2zxuj4w.jpg i na ok.
Kad vama neko salje friend request, imate sranje koje trepce u gornjem levom uglu. Tu iskacu sve notifikacije.
Dakle, kad hocete da igrate kliknete na ono dole i izaberete create duel ako ocete sa friendom digrate. Friendove mozete da vidite ovde gde sam mako mis:
http://i48.tinypic.com/2j4wnyv.jpg
Kad prijatelj kreira duel, kliknete na njegovo ime i posaljete mu rikvest za partiju.

To je to, kako se igra sami provalite ako niste pre igrali.

Ние он човек он је дете ололо.

Ahahhahahahahahhaha Jebaču, jebote!

Mnogo bolja igrica je Magic: The Gathering, u mom gradu se održava prvi turnir u ovom kraju sledeće nedelje. Kompleksnija je i definisanija igra od jugijevih zajebancija za klinčadiju.

Igrao sam i te kurce u prvoj godini srednje nesto malo. Igram ovo sranje zato sto je dzabe, odakle mi kinta za te karte i turnire i kurce? Ovu temu sam otvorio zato sto su neki na cetu rekli da bi igrali.

Olaaaa, ja sam igro jugijo live do pre fazon godinu i po dana, imam još 500 karata, pa ako oćete nekad poneću na okupljanje nekad i igramo svi FAK MI

inače igra nije uopšte toliko naivna, kao na prvi pogled fazon borba čudovišta oni se deru ovo ono, i šta kao to je to - ne igra je strateška i zanimljiva, i još moš da se uživiš ko konj

eto :D

inače igra nije uopšte toliko naivna, kao na prvi pogled fazon borba čudovišta oni se deru ovo ono, i šta kao to je to - ne igra je strateška i zanimljiva, i još moš da se uživiš ko konj

Taj rad. Objasni da ne seru ovi gejevi poput Dzele.

Jedan prikan je bio veliki fan pa sam tokom studija igrao malo medžik, gledam baš izgleda može i to da se igra onlajn.

A da ti promeniš nick u NeYeahBach? :)

Da činjenica je da sam počo da jebem tek kad sam prestao da igram to :D

Rado, Crni, ali nemam 25 odabranih za tu privilegiju.
Ako taj Medzik nije za klincadiju, dajte da igramo onlajn to. Sad vi mene jebite da sam klinjo i tako to...

Magic je isti kurac u principu al nema veze
ima igrica tako se zove samo ne znam za online

Ma boli me kurac, ako oce neko digra neka se javi. Videh na cetu da je Rale Q zainteresovan i jos neki.

Markić, zar ti?

Dobro, oću i ja, samo da obnovim znanje.

Sta zar ja koji kurac? Nisam reko da zajedno gledamo crtani nego da igramo jebenu igricu.

David je javio da oce i on.

Хахаха јеб'о бих ону из Југија. У рч!

Bgate, ovo nema veze sa crtanim.

Aj i ja ću, samo da se podsetim.

Ima da se skine onaj stari, pa se podestite.

E gejčine, evo vam odličan program za sve igre s kartama
http://kellyelton.github.com/OCTGN/
Fora je u tome što ubaciš skinove karata i igraš, igrica sama nema endžin tako da se sve obavlja ručno kao i uživo. Znači sam kalkulišeš i pratiš protivnika da ne vara itd. To jeste mana, ali je velika prednost to što postoje sve moguće karte za svaku moguću igru.
Ja sam preko toga cepao medžik sa drugovima.