Prijava

ne verujem ja u te gluposti....
:zavija glavu u foliju:
http://www.dodaj.rs/f/1c/Rp/4xGTibJx/dsc06995.jpg

Olakšala si im posao, imaš superprovodnik na glavi, saće ti upadnu u mozak!

Мене блам наших медија.

Владимир Путин

Olakšala si im posao, imaš superprovodnik na glavi, saće ti upadnu u mozak!

AAAAAAAAAAAA! :skida foliju:

bravo celt, samo gde ti sertifikat za ovu tvoju teoriju?

Ajd lokujte ovo. Ovo je najveća glupost ikada spomenuta.

Reme, usro bi se kad bi cuo koji je prof sa ETF-a rekao da to nije toliko nemoguce... Neje iz prve ruke, pa necu da sirim, al verujem onim od kojih sam cuo. Dakle, valja vazda biti skeptican i prema svemu.
Ne mislim da prijemne antene prave seks robove po CPBNJI, ali da se mozda moze kontrolisati vreme, da.

Teoretski je moguće i putovanje kroz vreme, ili putovanje brzinom svetlosti, ali tehnologija i fizika to malo ograničavaju, jer je energija potrebna za tako nešto ogromna, i svako sa 2 grama mozga ne bi rasipao toliko energije pokušavajući da antenama sa zemlje, pogotovo ne onakvim, menja vreme.

Што се тиче контроле времена, Руси су одавно провалили форицу са "засејавањем облака" неким једињењем сребра, ако се добро сећам тако се зове. Превише сам лењ да гуглам сад па ме исправите ако грешим.
Користи се кад оћеш да облак истовари сву кишницу на неком одређеном месту и тако су радили да би спречили да киша сјебе параду за Дан победе над фашизмом, касније кад је била хаварија у Чернобиљу да радиоактивни облак не дође до Москве и направи хаос и тако даље.

Nije tajna da postoje mehanizmi za izazivanje kise - http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_seeding

Sto naravno nema nikakve veze sa HAARP sistemom, a narocito ne sa antenama, tj. prijemnicima koje su u svakom sistemu, po definiciji, PASIVAN DEO.

Jeste, ali koliko je trip što si napisao "kontrola vremena", ja računam kako koji kurac zaustaviše vreme, šta serendaš. Toliko je jaka fora bila da svuda pada kiša, samo na tom trgu suvo, nema kapi kiše.

Naši su na nivou da razbucaju gradonosni oblak, ako ga pogode uopšte, i ako imaju čime da gađaju, da ne pada grad veličine lubenica nego veličine teniskih loptica.

Па време, временске прилике, то ти је то.

https://twitter.com/nemke/status/467956039867174912

S druge strane, zašto se u medijima zataškava da je i Rakovica poplavljena prethodnih dana? NEŠTO TU SMRDI!

Mamu im jebem, orocitao sam gde su sve antene. Treba srusiti pilon na mostu na Adi jer je on u stvari antena, pomocu onih sipki prima talase.

teska glupost,ludi cak je gore objasnio zasto

je ovaj rasan ikad postovao nesto pametno?
Nemam nameru da vredjam autora, nisam nesto preterano obracao paznu, ali koliko u ovih par dana pratim sve, moram reci da nista pametno (mozda pregruba rec, nek bude -vredno paznje) nisam procitao ni u jednom tvom postu.

Ma ja sam vise na sportskim temama. A ovde cekam truleksa da trolujemo zajedno.