Prijava

ajvar,strašna priča,koja zloća,a lepo ja rekla da najveće fufu devojke odoše u uliteljke,ko nam decu vaspitava posle..

Blejim ja danas u busu vraćam se iz grada i sad pošto ne volim nešto da sedim u autobusima stao na ono mesto na sredini busa gde možeš lepo da se nasloniš na reklamu onu i da prisedneš na one držače što stoje sa strane i ulazi neki ciga u bus i prilazi mi. I sad blejim ja, mislim se, nema mesta možda kad on sve bliže i bliže, a prostora koliko hoćeš. Zgazio mi patike čovek i bukvalno se naslonio na mene. Pomerim se ja malo u stranu, mirno, i on dođe, izgura me i stane tu gde sam stajao.

Mislim nije mi nabio ruku u sladoled, ali je l' znate koliko je smrdeo?

I što je uopšte hteo tu da stane, bilo mesta u busu.

Pošto sam Ciganin od rođenja (doduše, majka mi je poluciganka), moglo bi se reći da sam većim delom Ciganin.
Stoga ne mogu da razumem ovu temu, a posebno ne mogu da razumem tvorca ove teme koji se drznuo da nešto ovakvo pusti u javnost!
Dakle, dobro se sećam svog detinjstva: Kupao sam se u blatu zajedno sa svinjama, jer nismo tada imali nikakve uslove za život (nisu ni sad nešto bolji osim što mi je ujak iz Nemačke doneo računar, i finansujski pomogao da sprovedemo vodu i sredimo kupatilo).
Ali moja braća i ja nikada nismo išli po gradu da žickamo lovu ili da nekome smrdimo. Jednostavno smo skupljali kartone ispred prodavnica, ili bismo otkupljivali gvožđe, bakar i tučane kade, ali sve je to bilo pošteno: nismo krali! Eventualno bismo na robi zarađivali trostruko, četvorostruko, ili, ponekad čak petostruko (ako uspemo da zajebemo nekog gazdu za neke cene u koje nije upućen).
Ali ova zajebancija koju pokušava da nam pripiše ovaj lik pod nikom Petar Pan, jeste jedan pokušaj da nas se zauvek otrese ili da nas smesti u rezervate. Nije mi jasno koji bi drugi cilj bio ove teme.
Naravno, razumem da među nama Romima ima svakakvih likova; koji znaju da prevare, da ukradu... ali mislim da treba stati na put osobama poput osnivača ove teme jer se stvari vremenom menjaju, a ni Adolf se baš nije proslavio genocidom.
Može li neko zamisliti Ciganina koji se kupa?
E, pa mi se kupamo.

Svejedno, treba vas oterati negde pa pravite svoju državu Ciganiju.
Plati mi onda ti sladoled u koju mi je zabio štrokavu šaku tvoj zemljak!

Zgazio mi patike čovek i bukvalno se naslonio na mene. Pomerim se ja malo u stranu, mirno, i on dođe, izgura me i stane tu gde sam stajao.

хаха какав цар. ко те јебе кад си слабији у дуелу реално

Petre Pane, osećam se uvređenim nakon ove tvoje opaske, i nekako nesigurnim da živim u ovoj zemlji.

e da, interesantan je fenomen ljudi koji bi stavili 20 evra na ikonu, a sigurno ni u ludilu ne bi dali 20 dinara nekom ko prosi

Чекај, Петре, нисам испратио случај. Јеси на крају купио други сладолед или си начисто остао без сладоледа?

na ovoj temi se pojavljuju ubedljivo najlfejl trolovi,nevr gou ful ritard bojz!

lol ja u životu nisam ostavio tolke pare na ikonu, a iljadu puta sam dao prosjacima pare...al verovatno se nije odnosila na mene ta opaska da se tako duhovito izrazim.
Pa mislim da sam napisao već na temi da mi je konobar/radnik šta li je već doneo novi i izvinuo se

ко те јебе кад си слабији у дуелу реално

hahah bravo :D

Realno, ljakse je u pravu, ima li ova tema poentu, osim sirenja rasizma?

Ima. Dajemo konstruktivne predloge kako da potamanimo romulijane.

хаха какав цар. ко те јебе кад си слабији у дуелу реално

Lololo, nije me bas izgurao vise sam se ja pomerio pre nego sto je on imao sansu da me pipne, ali naterao me je da se pomerim.