Prijava

Ti ne znaš šta je bol, kad nemaš receptore za bol, a da bi imao receptore za bol moraš da imaš kožu.

Ja raspravu nijesam ni tražila. Kažeš da te uznemiravaju dok šetaš gradom. Uznemiravaju te prošenjem. Uznemiravaju te jedan minut. A ti šetaš. Ja sam ti na to odgovorila. I na kraju nije bitno da li ja podržavam cigane. A gej parade ne znam ni zašto pominješ. A u to za EU zemlje nijesam sigurna. Kad budem sigurna da je to tako, odgovoriću ti.

Ja mislim da Cigane treba sve proterati u Indiju. Iz sledećih razloga:

1. Kradu, nepošteni. Au, čekaj, pa ja znam više Srba koji kradu nego Cigana. Oh, nema veze, neka ova stavka otpadne.

2. Zauzimaju radna mesta nas Srba. Au, čekaj, pa zar ponosan Srbin ne bi radije živeo od dedine penzije nego što bi skupljao karton i praznio kontejnere? Eeee, otpade mi i ovaj argument.

3. Prljaju našu rasnu čistotu. Čekaj, čekaj... Pa i ja sam pomalo crnomanjast, kad bih pustio brkove, u Švedskoj bih prošao kao Arapin... Ne, mora da ima neki bolji razlog.

4. Oni prose! Setio sam se, oni prose, dolaze i traže od nas svetloputih zaposlenih poštenih Srba pare! A kradu! A ne rade! A ipak zauzimaju naša radna mesta, iako oni ne rade, a i mi ne radimo, a oni kradu, a i mi krademo više nego oni! EEEEJJJ! Pa to nema nigde! Proterati, odmah proterati!!!

Eto tako. Objasnio poentu.

Анчи, превуци доњу усну преко главе, прогутај главу и нестани. Толико си очајна да нико не би приметио да ниси ту. Како те модови нису до сад бановали због спема очајним дефиницијама? То питање би требало потегнути.

sjetih se ove price nesto http://dudarim.com/index.php?itemid=28 prije, prava za temu :)

U brate što sam se iznervirala! Pa potegni ga-ako ga uopšte i imaš :)

eee otkad nisam čito ovu legendu, fala na linku i zaboravio sam na njega

anchy:)

U brate što sam se iznervirala! Pa potegni ga-ako ga uopšte i imaš

http://www.allgreatquotes.com/q/pictures/6512bd43d9caa6e02c990b0a82652dca.jpg

To tvoja slika, a?

Да, моја је, ја сам је поставио теби, јеботе колико си ти ограничена.

:доживљава трансфер од прозивки на нивоу четвртог основне од стране анџи и моста:

:доживљава трансфер од прозивки на нивоу четвртог основне од стране анџи и моста:

Nisi baš nešto ispao na ovoj slici :/

Ово је сасвим океј, циганчење на теми примереној за то.

hehehe kakve forice

Aaaa!
Ovo je kao da gledaš dva đaka prvaka kako se tuku.
Prckaju jedan drugog i guraju se a pesnaja nikako.
Slabi ste i zaslužujete i ban zbog transferisanja i dečijeg "napušavanja" kao što i ova tema zaslužuje lock.

Dakle, imamo neke cigane u komšiluku (muž, žena i sin) koji nisu toliko finansijski ugroženi ali smo im ipak predložili da zajedno spremimo drva za zimu, tj. da u mojoj šumi ćale naseče drva i za njih i za nas, a oni samo da ih skotrljaju do puta koji je 50 m odatle, pa da im mi prevezemo drva do kuće. Prvo se popnu na kurac svojim žalopojkama kako im je teško, kako im je vrućina, kako ih napadaju muve... Skotrljaju samo drvece koje je tanko, i koje je odmah pored puta, a ona debela ostave ćaletu i meni, iako je dogovor da oni sva drva spuste i da zajedno tovarimo na onu prikolicu za drva, dok mi tovarimo, oni sede i podjebavaju. Baš danas, podižem panj, težak u pizdu materinu, oči mi izletele na drške, malo mi fali da mu spustim jedan kraj na prikolicu, a ciganin sedi na metar i po odatle i dobacuje, kao da sam ja kod njega došao da radim, a ne on kod mene. Onaj mali ciganin, koji je, inače, duplo krupniji od mene, ne može da mi pomogne ni malo jer ga drveće grebe i izlaze mu žuljevi, a ciganka stoji i komanduje koje drvo treba da se podigne i gde da se stavi. Kad ih danas nisam poubijao...

Valdemare, i mi Srbi smo govna, to stoji, ali SVAKI ciganin je vredan samo kada je široko, čim krene da se radi, odma' dobiju proliv, temperaturu, tuberkulozu, odma' je praznik, parastos ili su ekstremni vremenski uslovi. Lenji su bre, lenji.

jedared, negde u 2. osnovne dao sam ciganu iz razreda 10 dinara da kupi nešto za užinu, valjda mi bilo glupo da stoji u našem društvu dok svi užinamo, a on da nas gleda gladan. učiteljica kad je čula da sam mu dao 10 dinara, njemu dala ukor zato što 'iznuđuje novac' od dece i zvala moje roditelje da im kaže kako mi je on uzeo novce, uprkos tome što sam stalno ponavljao da sam mu dobrovoljno dao, jer je bio gladan. posle je i ponavljao razred. tad i nisam kontao kolika je kurva ta učiteljica bila, neverovatno nešto. a bio mi cigo do jaja ortak

jednom mu je zabranila da dolazi u školu neko vreme jer je izbila najezda vašaka u razredu, a ona je stručno procenila da je on kliconoša, iako se ispostavilo da nije. cigan, jebi ga

ne družimo se sad, jebi ga, nije da imamo mnogo zajedničkih tema i interesovanja, al javim mu se uvek kad ga vidim, ispričamo se malko, drago mi bude. dobar je dedžgo, šljaka svaki dan, uvek čist, pedantan, iako jest siromašan

ja se najviše bojim da ne dobijem vaške od njih, tako da čim ih vidim dajem ima pare samo da mi ne priđu previše :)))

hahah, ne seri da je učitelj'ca tolki retard hahahaha